Oseandrøm - Årets Farge hos Fargerike

16.02.2023
Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne
Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne

La meg inspirere deg med den fantastiske nyheten om Årets Farge 2023: Oseandrøm! Denne fargen har blitt valgt for sin allsidighet og eleganse, og vil passe perfekt inn i ethvert miljø og stil.

Oseandrøm er en beroligende og samtidig livlig farge som gir en følelse av ro og optimisme. Den står blant annet veldig godt til naturmaterialer og treverk.

7 Fordeler med å male rom blå

  1. Skaper ro og fred
  2. Fremhever andre farger og detaljer i rommet
  3. Gjør rommet mer elegant og sofistikert
  4. Kan bidra til å redusere stress og øke produktivitet
  5. Passer godt til både moderne og tradisjonelle stiler
  6. Kan gjøre rommet mer attraktivt for potensielle kjøpere eller leietakere
  7. Blå er en allsidig farge som passer til mange ulike interiørdesigns.

Tenk deg å omgi deg med en farge som gir en følelse av ro og håp, samtidig som den gir liv til rommet. Oseandrøm vil bringe en følelse av friskhet og fornyelse til ethvert rom og vil være en perfekt måte å begynne året 2023 på.

Så hvorfor ikke la deg inspirere av Årets Farge 2023 og bringe litt ro, optimisme og friskhet inn i ditt eget hjem eller arbeidsmiljø? Med Oseandrøm kan du skape et harmonisk og vakkert rom som vil inspirere deg hver dag.

Alle bildene i denne artikkelen er fra Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...