Oseandrøm - Årets Farge hos Fargerike

16.02.2023
Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne
Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne

La meg inspirere deg med den fantastiske nyheten om Årets Farge 2023: Oseandrøm! Denne fargen har blitt valgt for sin allsidighet og eleganse, og vil passe perfekt inn i ethvert miljø og stil.

Oseandrøm er en beroligende og samtidig livlig farge som gir en følelse av ro og optimisme. Den står blant annet veldig godt til naturmaterialer og treverk.

7 Fordeler med å male rom blå

  1. Skaper ro og fred
  2. Fremhever andre farger og detaljer i rommet
  3. Gjør rommet mer elegant og sofistikert
  4. Kan bidra til å redusere stress og øke produktivitet
  5. Passer godt til både moderne og tradisjonelle stiler
  6. Kan gjøre rommet mer attraktivt for potensielle kjøpere eller leietakere
  7. Blå er en allsidig farge som passer til mange ulike interiørdesigns.

Tenk deg å omgi deg med en farge som gir en følelse av ro og håp, samtidig som den gir liv til rommet. Oseandrøm vil bringe en følelse av friskhet og fornyelse til ethvert rom og vil være en perfekt måte å begynne året 2023 på.

Så hvorfor ikke la deg inspirere av Årets Farge 2023 og bringe litt ro, optimisme og friskhet inn i ditt eget hjem eller arbeidsmiljø? Med Oseandrøm kan du skape et harmonisk og vakkert rom som vil inspirere deg hver dag.

Alle bildene i denne artikkelen er fra Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.