Oseandrøm - Årets Farge hos Fargerike

16.02.2023
Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne
Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne

La meg inspirere deg med den fantastiske nyheten om Årets Farge 2023: Oseandrøm! Denne fargen har blitt valgt for sin allsidighet og eleganse, og vil passe perfekt inn i ethvert miljø og stil.

Oseandrøm er en beroligende og samtidig livlig farge som gir en følelse av ro og optimisme. Den står blant annet veldig godt til naturmaterialer og treverk.

7 Fordeler med å male rom blå

  1. Skaper ro og fred
  2. Fremhever andre farger og detaljer i rommet
  3. Gjør rommet mer elegant og sofistikert
  4. Kan bidra til å redusere stress og øke produktivitet
  5. Passer godt til både moderne og tradisjonelle stiler
  6. Kan gjøre rommet mer attraktivt for potensielle kjøpere eller leietakere
  7. Blå er en allsidig farge som passer til mange ulike interiørdesigns.

Tenk deg å omgi deg med en farge som gir en følelse av ro og håp, samtidig som den gir liv til rommet. Oseandrøm vil bringe en følelse av friskhet og fornyelse til ethvert rom og vil være en perfekt måte å begynne året 2023 på.

Så hvorfor ikke la deg inspirere av Årets Farge 2023 og bringe litt ro, optimisme og friskhet inn i ditt eget hjem eller arbeidsmiljø? Med Oseandrøm kan du skape et harmonisk og vakkert rom som vil inspirere deg hver dag.

Alle bildene i denne artikkelen er fra Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...