Oseandrøm - Årets Farge hos Fargerike

16.02.2023
Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne
Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne

La meg inspirere deg med den fantastiske nyheten om Årets Farge 2023: Oseandrøm! Denne fargen har blitt valgt for sin allsidighet og eleganse, og vil passe perfekt inn i ethvert miljø og stil.

Oseandrøm er en beroligende og samtidig livlig farge som gir en følelse av ro og optimisme. Den står blant annet veldig godt til naturmaterialer og treverk.

7 Fordeler med å male rom blå

  1. Skaper ro og fred
  2. Fremhever andre farger og detaljer i rommet
  3. Gjør rommet mer elegant og sofistikert
  4. Kan bidra til å redusere stress og øke produktivitet
  5. Passer godt til både moderne og tradisjonelle stiler
  6. Kan gjøre rommet mer attraktivt for potensielle kjøpere eller leietakere
  7. Blå er en allsidig farge som passer til mange ulike interiørdesigns.

Tenk deg å omgi deg med en farge som gir en følelse av ro og håp, samtidig som den gir liv til rommet. Oseandrøm vil bringe en følelse av friskhet og fornyelse til ethvert rom og vil være en perfekt måte å begynne året 2023 på.

Så hvorfor ikke la deg inspirere av Årets Farge 2023 og bringe litt ro, optimisme og friskhet inn i ditt eget hjem eller arbeidsmiljø? Med Oseandrøm kan du skape et harmonisk og vakkert rom som vil inspirere deg hver dag.

Alle bildene i denne artikkelen er fra Fargerike.no; foto Per Erik Jæger; stylist Siv Brenne

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...