Organiser leketøyet med IKEAs TROFAST lekeoppbevaringsserie

15.03.2023

Barn elsker å leke og ha det gøy, men å rydde opp etterpå kan være en utfordring for både barn og voksne. IKEA har imidlertid en løsning som gjør ryddingen enklere og mer organisert - TROFAST lekeoppbevaringsserie.

TROFAST-serien er designet for å gjøre det enkelt for barn å finne og sette bort lekene sine. Serien består av en rekke skuffer og bokser som kan kombineres og tilpasses etter behov og plass. Skuffene er tilgjengelige i ulike størrelser og farger, og kan enkelt trekkes ut og settes inn igjen. Boksene har også en åpen og lukket side, slik at barna kan se hva som er inne i dem uten å måtte åpne dem.

En av fordelene med TROFAST-serien er at den kan brukes til mer enn bare oppbevaring av leker. Skuffene kan også brukes til å organisere klær, sko og andre småting. Boksene kan også brukes til å oppbevare skrivesaker, maleutstyr eller hobbyutstyr.

TROFAST-serien er også enkel å montere og kan tilpasses etter behov og plass. Det betyr at du kan velge å ha skuffene stående på gulvet eller montere dem på veggen for å spare plass. Du kan også velge å ha flere bokser og skuffer, eller færre, avhengig av hvor mye oppbevaringsplass du trenger.

TROFAST-serien er laget av holdbare materialer som tåler daglig bruk. Serien er også lett å rengjøre og vedlikeholde, slik at den vil se bra ut i lang tid fremover.

IKEA har alltid hatt en lidenskap for å skape funksjonelle og prisgunstige møbler som gjør hverdagen enklere for folk. TROFAST lekeoppbevaringsserie er et utmerket eksempel på dette. Med TROFAST-serien kan du hjelpe barna dine med å holde orden på lekene sine, samtidig som du gjør det enklere for deg selv å holde hjemmet ryddig og organisert.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...