Organiser leketøyet med IKEAs TROFAST lekeoppbevaringsserie

15.03.2023

Barn elsker å leke og ha det gøy, men å rydde opp etterpå kan være en utfordring for både barn og voksne. IKEA har imidlertid en løsning som gjør ryddingen enklere og mer organisert - TROFAST lekeoppbevaringsserie.

TROFAST-serien er designet for å gjøre det enkelt for barn å finne og sette bort lekene sine. Serien består av en rekke skuffer og bokser som kan kombineres og tilpasses etter behov og plass. Skuffene er tilgjengelige i ulike størrelser og farger, og kan enkelt trekkes ut og settes inn igjen. Boksene har også en åpen og lukket side, slik at barna kan se hva som er inne i dem uten å måtte åpne dem.

En av fordelene med TROFAST-serien er at den kan brukes til mer enn bare oppbevaring av leker. Skuffene kan også brukes til å organisere klær, sko og andre småting. Boksene kan også brukes til å oppbevare skrivesaker, maleutstyr eller hobbyutstyr.

TROFAST-serien er også enkel å montere og kan tilpasses etter behov og plass. Det betyr at du kan velge å ha skuffene stående på gulvet eller montere dem på veggen for å spare plass. Du kan også velge å ha flere bokser og skuffer, eller færre, avhengig av hvor mye oppbevaringsplass du trenger.

TROFAST-serien er laget av holdbare materialer som tåler daglig bruk. Serien er også lett å rengjøre og vedlikeholde, slik at den vil se bra ut i lang tid fremover.

IKEA har alltid hatt en lidenskap for å skape funksjonelle og prisgunstige møbler som gjør hverdagen enklere for folk. TROFAST lekeoppbevaringsserie er et utmerket eksempel på dette. Med TROFAST-serien kan du hjelpe barna dine med å holde orden på lekene sine, samtidig som du gjør det enklere for deg selv å holde hjemmet ryddig og organisert.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.