Organiser leketøyet med IKEAs TROFAST lekeoppbevaringsserie

15.03.2023

Barn elsker å leke og ha det gøy, men å rydde opp etterpå kan være en utfordring for både barn og voksne. IKEA har imidlertid en løsning som gjør ryddingen enklere og mer organisert - TROFAST lekeoppbevaringsserie.

TROFAST-serien er designet for å gjøre det enkelt for barn å finne og sette bort lekene sine. Serien består av en rekke skuffer og bokser som kan kombineres og tilpasses etter behov og plass. Skuffene er tilgjengelige i ulike størrelser og farger, og kan enkelt trekkes ut og settes inn igjen. Boksene har også en åpen og lukket side, slik at barna kan se hva som er inne i dem uten å måtte åpne dem.

En av fordelene med TROFAST-serien er at den kan brukes til mer enn bare oppbevaring av leker. Skuffene kan også brukes til å organisere klær, sko og andre småting. Boksene kan også brukes til å oppbevare skrivesaker, maleutstyr eller hobbyutstyr.

TROFAST-serien er også enkel å montere og kan tilpasses etter behov og plass. Det betyr at du kan velge å ha skuffene stående på gulvet eller montere dem på veggen for å spare plass. Du kan også velge å ha flere bokser og skuffer, eller færre, avhengig av hvor mye oppbevaringsplass du trenger.

TROFAST-serien er laget av holdbare materialer som tåler daglig bruk. Serien er også lett å rengjøre og vedlikeholde, slik at den vil se bra ut i lang tid fremover.

IKEA har alltid hatt en lidenskap for å skape funksjonelle og prisgunstige møbler som gjør hverdagen enklere for folk. TROFAST lekeoppbevaringsserie er et utmerket eksempel på dette. Med TROFAST-serien kan du hjelpe barna dine med å holde orden på lekene sine, samtidig som du gjør det enklere for deg selv å holde hjemmet ryddig og organisert.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...