Organiser leketøyet med IKEAs TROFAST lekeoppbevaringsserie

15.03.2023

Barn elsker å leke og ha det gøy, men å rydde opp etterpå kan være en utfordring for både barn og voksne. IKEA har imidlertid en løsning som gjør ryddingen enklere og mer organisert - TROFAST lekeoppbevaringsserie.

TROFAST-serien er designet for å gjøre det enkelt for barn å finne og sette bort lekene sine. Serien består av en rekke skuffer og bokser som kan kombineres og tilpasses etter behov og plass. Skuffene er tilgjengelige i ulike størrelser og farger, og kan enkelt trekkes ut og settes inn igjen. Boksene har også en åpen og lukket side, slik at barna kan se hva som er inne i dem uten å måtte åpne dem.

En av fordelene med TROFAST-serien er at den kan brukes til mer enn bare oppbevaring av leker. Skuffene kan også brukes til å organisere klær, sko og andre småting. Boksene kan også brukes til å oppbevare skrivesaker, maleutstyr eller hobbyutstyr.

TROFAST-serien er også enkel å montere og kan tilpasses etter behov og plass. Det betyr at du kan velge å ha skuffene stående på gulvet eller montere dem på veggen for å spare plass. Du kan også velge å ha flere bokser og skuffer, eller færre, avhengig av hvor mye oppbevaringsplass du trenger.

TROFAST-serien er laget av holdbare materialer som tåler daglig bruk. Serien er også lett å rengjøre og vedlikeholde, slik at den vil se bra ut i lang tid fremover.

IKEA har alltid hatt en lidenskap for å skape funksjonelle og prisgunstige møbler som gjør hverdagen enklere for folk. TROFAST lekeoppbevaringsserie er et utmerket eksempel på dette. Med TROFAST-serien kan du hjelpe barna dine med å holde orden på lekene sine, samtidig som du gjør det enklere for deg selv å holde hjemmet ryddig og organisert.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.