Organiser hjemmet ditt med IDANÄS kommoden fra IKEA

10.02.2023

IDANÄS-kommoden fra IKEA er den perfekte kombinasjonen av tidløst design og moderne funksjoner. Denne kommoden vil gi deg plass til alt du trenger å oppbevare, samt gi deg en stor overflate til dekorasjon.

Denne kommoden er en sann fryd for øyet, med tradisjonelle detaljer som gir en følelse av håndverk. Dessuten gir den brede kommoden nok av oppbevaringsplass samt plass til lamper eller andre gjenstander du ønsker å ha oppå den.

Skuffene lukker seg stille og mykt, takket være den integrerte myktlukkende funksjonen. Dette vil beskytte dine ting mot skader og riper. Montasjen er enkel, takket være trepluggen som klikkes på plass i forborede hull. Dessuten gjør den innovative brettekonstruksjonen at du kan montere skuffene raskt og enkelt.

IDANÄS er tilgjengelig i 2 størrelser, med 4 eller 6 skuffer, og i 2 farger, hvit og mørk brun lasert. Du kan velge den som passer best til din stil og behov.

Så, hvis du ønsker en kommode med god oppbevaringsplass og et tidløst design, er IDANÄS-kommoden fra IKEA det perfekte valget for deg.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...