Organiser hjemmet ditt med IDANÄS kommoden fra IKEA

10.02.2023

IDANÄS-kommoden fra IKEA er den perfekte kombinasjonen av tidløst design og moderne funksjoner. Denne kommoden vil gi deg plass til alt du trenger å oppbevare, samt gi deg en stor overflate til dekorasjon.

Denne kommoden er en sann fryd for øyet, med tradisjonelle detaljer som gir en følelse av håndverk. Dessuten gir den brede kommoden nok av oppbevaringsplass samt plass til lamper eller andre gjenstander du ønsker å ha oppå den.

Skuffene lukker seg stille og mykt, takket være den integrerte myktlukkende funksjonen. Dette vil beskytte dine ting mot skader og riper. Montasjen er enkel, takket være trepluggen som klikkes på plass i forborede hull. Dessuten gjør den innovative brettekonstruksjonen at du kan montere skuffene raskt og enkelt.

IDANÄS er tilgjengelig i 2 størrelser, med 4 eller 6 skuffer, og i 2 farger, hvit og mørk brun lasert. Du kan velge den som passer best til din stil og behov.

Så, hvis du ønsker en kommode med god oppbevaringsplass og et tidløst design, er IDANÄS-kommoden fra IKEA det perfekte valget for deg.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...