Organiser hjemmet ditt med IDANÄS kommoden fra IKEA

10.02.2023

IDANÄS-kommoden fra IKEA er den perfekte kombinasjonen av tidløst design og moderne funksjoner. Denne kommoden vil gi deg plass til alt du trenger å oppbevare, samt gi deg en stor overflate til dekorasjon.

Denne kommoden er en sann fryd for øyet, med tradisjonelle detaljer som gir en følelse av håndverk. Dessuten gir den brede kommoden nok av oppbevaringsplass samt plass til lamper eller andre gjenstander du ønsker å ha oppå den.

Skuffene lukker seg stille og mykt, takket være den integrerte myktlukkende funksjonen. Dette vil beskytte dine ting mot skader og riper. Montasjen er enkel, takket være trepluggen som klikkes på plass i forborede hull. Dessuten gjør den innovative brettekonstruksjonen at du kan montere skuffene raskt og enkelt.

IDANÄS er tilgjengelig i 2 størrelser, med 4 eller 6 skuffer, og i 2 farger, hvit og mørk brun lasert. Du kan velge den som passer best til din stil og behov.

Så, hvis du ønsker en kommode med god oppbevaringsplass og et tidløst design, er IDANÄS-kommoden fra IKEA det perfekte valget for deg.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.