Optimal støtte og komfort for ivrige gamere med STYRSPEL gamingstol fra IKEA

28.02.2023

Er du en ivrig gamer som tilbringer mye tid foran skjermen? Da vil du kanskje vurdere å investere i en god gamingstol. IKEA har utviklet en fantastisk gamingstol som ikke bare er stilfull, men også gir deg optimal støtte og komfort mens du spiller.

STYRSPEL gamingstol fra IKEA er en stol som vil gi deg en fantastisk opplevelse når du spiller dine favorittspill. Nettingstoffet på ryggen slipper gjennom luft, noe som gjør den perfekt for lange kamper. Dette betyr at du ikke vil føle deg klam og svett, selv etter lange spilløkter.

Denne stolen er utformet for å gi deg en komfortabel og støttende opplevelse. Polstrede armlener som kan justeres oppover/nedover, fremover/bakover og innover, reduserer spenningen i nakke og skuldre, og gir armene dine den støtten de trenger. Armlenene er også festet til ryggstøtten, så de lener seg tilbake sammen med ryggstøtten for å gi støtte til ulike aktiviteter som når du spiller på telefonen.

Stolen kan justeres i høyden, noe som betyr at du kan tilpasse den til din egen høyde og sittestilling. Den synkroniserte vippingen av setet og ryggen følger bevegelsene dine og justerer stolen til riktig stilling. Designet på den høye ryggen gir kroppen, nakken og hodet solid og behagelig støtte, og du kan enkelt justere høyden på nakkestøtten for å gi hodet behagelig støtte mens du spiller.

Ryggen din vil få den støtten den trenger, fordi setedybden kan justeres. Korsryggstøtten kan også justeres slik at den passer deg og dine behov perfekt. Sikkerhetshjulene har en belastningsfølsom bremsemekanisme som holder stolen sikkert på plass når du reiser deg, og deaktiveres automatisk når du setter deg. Foten bidrar til både bevegelse og stabilitet – og fungerer også som fotstøtte.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...