Opplev elegant stil med sofaen Oxford og sofabordet Wire Cups fra KARE Design

02.03.2023

Sofaen Oxford 3-seter Vintage Smart og Sofabordet Wire Cups 2-sett er to fantastiske stykker fra KARE Design som vil gi ethvert hjem et unikt preg av eleganse og stil.

La oss først ta en nærmere titt på sofaen Oxford. Denne sofaen er en drøm for de som ønsker en klassisk og stilig design, samtidig som de vil ha funksjonalitet og komfort. Den har en flott, vintage look som gjør at den passer inn i både moderne og tradisjonelle hjem. Sofaen har en solid ramme og er trukket med mykt og slitesterkt stoff. Det gir deg en følelse av kvalitet og varighet, samtidig som det gir deg den komforten du fortjener etter en lang dag. Med Oxford 3-seter Vintage Smart vil du aldri angre på ditt valg av sofa!

Når det kommer til sofabordet Wire Cups 2-sett, er dette et flott valg for de som ønsker å legge til en moderne og interessant touch til sitt hjem. Dette sofabordet har en unik design som gjør at det skiller seg ut fra andre bord på markedet. Det er laget av metall og har en rustikk finish som gir det en industriell look. De to bordene i settet kan enkelt justeres i høyden og brukes som separate bord eller stablet sammen som en enhet. Wire Cups 2-sett er en perfekt måte å legge til funksjonalitet og stil til ethvert rom i hjemmet ditt.

Både Oxford 3-seter Vintage Smart og Wire Cups 2-sett er utmerkede valg for å gi hjemmet ditt det lille ekstra. Med disse møblene vil du ikke bare ha praktiske og funksjonelle møbler, men også et unikt preg av stil og eleganse. Så hvorfor ikke unne deg selv og hjemmet ditt disse flotte møblene fra KARE Design i dag?

I tillegg til sofaen Oxford 3-seter Vintage Smart som ble nevnt tidligere, har KARE Design også en matchende lenestol i samme serie - Oxford lenestol. Denne lenestolen er en perfekt komplement til sofaen, og vil gi hjemmet ditt et elegant og koordinert utseende. Oxford lenestol har den samme vintage stilen og solide rammen som sofaen, og er trukket i mykt og slitesterkt stoff som gir god komfort.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...