Opplev elegant stil med sofaen Oxford og sofabordet Wire Cups fra KARE Design

02.03.2023

Sofaen Oxford 3-seter Vintage Smart og Sofabordet Wire Cups 2-sett er to fantastiske stykker fra KARE Design som vil gi ethvert hjem et unikt preg av eleganse og stil.

La oss først ta en nærmere titt på sofaen Oxford. Denne sofaen er en drøm for de som ønsker en klassisk og stilig design, samtidig som de vil ha funksjonalitet og komfort. Den har en flott, vintage look som gjør at den passer inn i både moderne og tradisjonelle hjem. Sofaen har en solid ramme og er trukket med mykt og slitesterkt stoff. Det gir deg en følelse av kvalitet og varighet, samtidig som det gir deg den komforten du fortjener etter en lang dag. Med Oxford 3-seter Vintage Smart vil du aldri angre på ditt valg av sofa!

Når det kommer til sofabordet Wire Cups 2-sett, er dette et flott valg for de som ønsker å legge til en moderne og interessant touch til sitt hjem. Dette sofabordet har en unik design som gjør at det skiller seg ut fra andre bord på markedet. Det er laget av metall og har en rustikk finish som gir det en industriell look. De to bordene i settet kan enkelt justeres i høyden og brukes som separate bord eller stablet sammen som en enhet. Wire Cups 2-sett er en perfekt måte å legge til funksjonalitet og stil til ethvert rom i hjemmet ditt.

Både Oxford 3-seter Vintage Smart og Wire Cups 2-sett er utmerkede valg for å gi hjemmet ditt det lille ekstra. Med disse møblene vil du ikke bare ha praktiske og funksjonelle møbler, men også et unikt preg av stil og eleganse. Så hvorfor ikke unne deg selv og hjemmet ditt disse flotte møblene fra KARE Design i dag?

I tillegg til sofaen Oxford 3-seter Vintage Smart som ble nevnt tidligere, har KARE Design også en matchende lenestol i samme serie - Oxford lenestol. Denne lenestolen er en perfekt komplement til sofaen, og vil gi hjemmet ditt et elegant og koordinert utseende. Oxford lenestol har den samme vintage stilen og solide rammen som sofaen, og er trukket i mykt og slitesterkt stoff som gir god komfort.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.