Opplev elegant stil med sofaen Oxford og sofabordet Wire Cups fra KARE Design

02.03.2023

Sofaen Oxford 3-seter Vintage Smart og Sofabordet Wire Cups 2-sett er to fantastiske stykker fra KARE Design som vil gi ethvert hjem et unikt preg av eleganse og stil.

La oss først ta en nærmere titt på sofaen Oxford. Denne sofaen er en drøm for de som ønsker en klassisk og stilig design, samtidig som de vil ha funksjonalitet og komfort. Den har en flott, vintage look som gjør at den passer inn i både moderne og tradisjonelle hjem. Sofaen har en solid ramme og er trukket med mykt og slitesterkt stoff. Det gir deg en følelse av kvalitet og varighet, samtidig som det gir deg den komforten du fortjener etter en lang dag. Med Oxford 3-seter Vintage Smart vil du aldri angre på ditt valg av sofa!

Når det kommer til sofabordet Wire Cups 2-sett, er dette et flott valg for de som ønsker å legge til en moderne og interessant touch til sitt hjem. Dette sofabordet har en unik design som gjør at det skiller seg ut fra andre bord på markedet. Det er laget av metall og har en rustikk finish som gir det en industriell look. De to bordene i settet kan enkelt justeres i høyden og brukes som separate bord eller stablet sammen som en enhet. Wire Cups 2-sett er en perfekt måte å legge til funksjonalitet og stil til ethvert rom i hjemmet ditt.

Både Oxford 3-seter Vintage Smart og Wire Cups 2-sett er utmerkede valg for å gi hjemmet ditt det lille ekstra. Med disse møblene vil du ikke bare ha praktiske og funksjonelle møbler, men også et unikt preg av stil og eleganse. Så hvorfor ikke unne deg selv og hjemmet ditt disse flotte møblene fra KARE Design i dag?

I tillegg til sofaen Oxford 3-seter Vintage Smart som ble nevnt tidligere, har KARE Design også en matchende lenestol i samme serie - Oxford lenestol. Denne lenestolen er en perfekt komplement til sofaen, og vil gi hjemmet ditt et elegant og koordinert utseende. Oxford lenestol har den samme vintage stilen og solide rammen som sofaen, og er trukket i mykt og slitesterkt stoff som gir god komfort.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...