Oppgradér uteplassen med stilige gulvplater og terrassefliser fra IKEA

02.04.2023

En av de beste tingene med sommeren er å tilbringe tid utendørs på terrassen eller balkongen. Enten du ønsker å slappe av med en bok, nyte et måltid i solen eller underholde gjester, er det viktig å ha en uteplass som både ser bra ut og er behagelig å bruke. IKEA har et bredt utvalg av utegulv som er enkle å legge og demontere, og som gir uteplassen din den oppgraderingen den trenger.

Blant utvalget av utegulv fra IKEA finner vi Gulvplater og terrassefliser som er perfekte for å gi terrassen eller balkongen et stilig utseende. Et av alternativene er RUNNEN Gulvplater, som er et flott alternativ for å gi uteplassen din en mer moderne følelse. Disse gulvplatene er laget av tre og kommer i et praktisk klikksystem som gjør at du enkelt kan legge dem på plass uten behov for lim eller spiker. Du kan velge mellom forskjellige farger og materialer, som for eksempel grå eller brune fliser, eller til og med kunstgress.

Hvis du vil ha et utegulv som er enda mer slitesterkt og enkelt å vedlikeholde, kan du se på ALTAPPEN og MÄLLSTEN. Disse terrasseflisene er laget av et spesielt materiale som gjør at de er værbestandige og enkle å rengjøre. Du kan velge mellom flere forskjellige farger og mønstre, og disse flisene gir uteplassen din et moderne og elegant utseende.

For de som ønsker et mer naturlig utseende, kan UTLÄNGAN være det perfekte valget. Disse gulvplatene er laget av tre og har en vakker naturlig tekstur og farge. De er enkle å legge og demontere, og de kan enkelt kombineres med andre farger og stiler.

Når det gjelder vedlikehold, er det viktig å huske at utegulvet ditt vil vare lenger og se bedre ut hvis det blir tatt vare på ordentlig. For eksempel bør treflisene beises en gang i året for å forlenge levetiden og beholde den fine fargen. Hvis du har valgt kunstgress, kan det enkelt rengjøres med støvsuger eller en stiv børste.

Uansett hvilken type utegulv du velger, vil det gi uteplassen din en rask og enkel oppgradering. Med de forskjellige fargene, stiler og materialer å velge mellom, er det enkelt å finne et utegulv som passer perfekt til din personlige stil og behov. Du vil nyte å tilbringe tid utendørs på en uteplass som ser bra ut og er behagelig å bruke, og dine gjester vil også sette pris på den stilfulle oppgraderingen!

Bildegalleri av gulvplater og terrassefliser fra IKEA

IKEA tilbyr et stort utvalg av gulvplater og terrassefliser som kan brukes for å forbedre uteplassen. Vi har samlet alle bildene i ett bildegalleri for å gi deg en god oversikt over utvalget. Du kan klikke på bildene og zoome inn for å se detaljer og få best mulig resultat. Med ulike farger, stiler og materialer å velge mellom, kan du enkelt finne en gulvplate eller terrasseflis som passer perfekt til din uteplass og skaper den rette atmosfæren.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...