Oppgradér uteplassen med stilige gulvplater og terrassefliser fra IKEA

02.04.2023

En av de beste tingene med sommeren er å tilbringe tid utendørs på terrassen eller balkongen. Enten du ønsker å slappe av med en bok, nyte et måltid i solen eller underholde gjester, er det viktig å ha en uteplass som både ser bra ut og er behagelig å bruke. IKEA har et bredt utvalg av utegulv som er enkle å legge og demontere, og som gir uteplassen din den oppgraderingen den trenger.

Blant utvalget av utegulv fra IKEA finner vi Gulvplater og terrassefliser som er perfekte for å gi terrassen eller balkongen et stilig utseende. Et av alternativene er RUNNEN Gulvplater, som er et flott alternativ for å gi uteplassen din en mer moderne følelse. Disse gulvplatene er laget av tre og kommer i et praktisk klikksystem som gjør at du enkelt kan legge dem på plass uten behov for lim eller spiker. Du kan velge mellom forskjellige farger og materialer, som for eksempel grå eller brune fliser, eller til og med kunstgress.

Hvis du vil ha et utegulv som er enda mer slitesterkt og enkelt å vedlikeholde, kan du se på ALTAPPEN og MÄLLSTEN. Disse terrasseflisene er laget av et spesielt materiale som gjør at de er værbestandige og enkle å rengjøre. Du kan velge mellom flere forskjellige farger og mønstre, og disse flisene gir uteplassen din et moderne og elegant utseende.

For de som ønsker et mer naturlig utseende, kan UTLÄNGAN være det perfekte valget. Disse gulvplatene er laget av tre og har en vakker naturlig tekstur og farge. De er enkle å legge og demontere, og de kan enkelt kombineres med andre farger og stiler.

Når det gjelder vedlikehold, er det viktig å huske at utegulvet ditt vil vare lenger og se bedre ut hvis det blir tatt vare på ordentlig. For eksempel bør treflisene beises en gang i året for å forlenge levetiden og beholde den fine fargen. Hvis du har valgt kunstgress, kan det enkelt rengjøres med støvsuger eller en stiv børste.

Uansett hvilken type utegulv du velger, vil det gi uteplassen din en rask og enkel oppgradering. Med de forskjellige fargene, stiler og materialer å velge mellom, er det enkelt å finne et utegulv som passer perfekt til din personlige stil og behov. Du vil nyte å tilbringe tid utendørs på en uteplass som ser bra ut og er behagelig å bruke, og dine gjester vil også sette pris på den stilfulle oppgraderingen!

Bildegalleri av gulvplater og terrassefliser fra IKEA

IKEA tilbyr et stort utvalg av gulvplater og terrassefliser som kan brukes for å forbedre uteplassen. Vi har samlet alle bildene i ett bildegalleri for å gi deg en god oversikt over utvalget. Du kan klikke på bildene og zoome inn for å se detaljer og få best mulig resultat. Med ulike farger, stiler og materialer å velge mellom, kan du enkelt finne en gulvplate eller terrasseflis som passer perfekt til din uteplass og skaper den rette atmosfæren.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.