Oppgrader ditt hjem med IVAR: Fleksible og slitesterke hyller

26.02.2023

IVAR hyllesystemet fra IKEA er en tidløs favoritt blant de som søker oppbevaringsløsninger i ubehandlet, massivt tre. Dette materialet er både slitesterkt og naturlig, og blir enda mer holdbart om du velger å olje eller vokse det. Dette gjør at hyllene vil fortsette å se naturlige ut, selv etter mange års bruk.

Oppgrader ditt oppbevaringssystem etter behov

IVAR-systemet er også svært fleksibelt og kan tilpasses dine behov. Du kan oppgradere det med nye hyller, skap og klaffebord når som helst, noe som gjør dette oppbevaringssystemet svært allsidig. Det er derfor ikke rart at IVAR har vært en favoritt blant folk i over 50 år, og kan brukes i ulike rom i hjemmet, fra lofter og stuer, til kontor og soverom. Oppdag den praktiske garderobeløsningen som IKEA har presentert i butikken ovan, kun din fantasi setter begrensninger for hvordan du kan innrede og dekorere.

Dimensjoner på IKEA IVAR Hyller og Skap: Finne den perfekte størrelsen

Dimensjonene til IKEA IVAR hyller og skap varierer avhengig av modellen. Det anbefales at du besøker en IKEA-butikk eller går til IKEA's nettside for å se alle tilgjengelige størrelser og modeller, og for å finne de som passer best til ditt hjem og behov. 

Personlig touch: Male ditt eget IVAR-skap

En annen fordel med IVAR er at du kan male det akkurat slik du ønsker. IKEA gir deg eksempler ovan fra IKEA "Instagram" på hvordan du kan male IVAR-skapene, og du trenger ikke å pusse eller grunne dem før du går i gang. Du bør velge en maling som sitter godt på tre, for eksempel NCS S6020-B ovan. Når du har bestemt deg for hvordan du vil ha dørhåndtakene, kan du bore hull til dem (for eksempel av skinn). Les mer her. 

Bildegalleri av IVAR-hyllesystemet fra IKEA

IVAR hyllesystemet fra IKEA er et praktisk og stilfullt oppbevaringsalternativ for de som ønsker en enkel, naturlig og tidløs løsning. Se på bildene vi har tatt av IVAR hyller og skap på IKEA. La deg inspirere og lag en perfekt oppbevaringsløsning etter dine behov.

7 fordeler ved å velge IKEA IVAR-systemet for oppbevaring i hjemmet ditt

  1. Fleksibilitet: IVAR-systemet kan tilpasses etter dine behov ved å legge til eller fjerne hyller og skap.

  2. Naturlig look: IVAR-systemet er laget av massivt tre, noe som gir et naturlig og varmt utseende i hjemmet ditt.

  3. Slitesterkt materiale: Tre er et slitesterkt materiale som vil tåle daglig bruk over mange år.

  4. Enkelt å oppgradere: Det er enkelt å oppgradere IVAR-systemet ved å legge til nye hyller eller skap etter behov.

  5. Personlig touch: Du kan male IVAR-systemet for å gi det et personlig preg og tilpasse det til ditt hjem.

  6. Enkle montering: IVAR-systemet er enkelt å montere med enkle verktøy og instruksjoner.

  7. Prisgunstig: I motsetning til skreddersydde oppbevaringsløsninger, er IVAR-systemet rimelig i pris og en god løsning for de som leter etter en prisgunstig måte å organisere hjemmet på.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.