Oppgrader ditt hjem med IVAR: Fleksible og slitesterke hyller

26.02.2023

IVAR hyllesystemet fra IKEA er en tidløs favoritt blant de som søker oppbevaringsløsninger i ubehandlet, massivt tre. Dette materialet er både slitesterkt og naturlig, og blir enda mer holdbart om du velger å olje eller vokse det. Dette gjør at hyllene vil fortsette å se naturlige ut, selv etter mange års bruk.

Oppgrader ditt oppbevaringssystem etter behov

IVAR-systemet er også svært fleksibelt og kan tilpasses dine behov. Du kan oppgradere det med nye hyller, skap og klaffebord når som helst, noe som gjør dette oppbevaringssystemet svært allsidig. Det er derfor ikke rart at IVAR har vært en favoritt blant folk i over 50 år, og kan brukes i ulike rom i hjemmet, fra lofter og stuer, til kontor og soverom. Oppdag den praktiske garderobeløsningen som IKEA har presentert i butikken ovan, kun din fantasi setter begrensninger for hvordan du kan innrede og dekorere.

Dimensjoner på IKEA IVAR Hyller og Skap: Finne den perfekte størrelsen

Dimensjonene til IKEA IVAR hyller og skap varierer avhengig av modellen. Det anbefales at du besøker en IKEA-butikk eller går til IKEA's nettside for å se alle tilgjengelige størrelser og modeller, og for å finne de som passer best til ditt hjem og behov. 

Personlig touch: Male ditt eget IVAR-skap

En annen fordel med IVAR er at du kan male det akkurat slik du ønsker. IKEA gir deg eksempler ovan fra IKEA "Instagram" på hvordan du kan male IVAR-skapene, og du trenger ikke å pusse eller grunne dem før du går i gang. Du bør velge en maling som sitter godt på tre, for eksempel NCS S6020-B ovan. Når du har bestemt deg for hvordan du vil ha dørhåndtakene, kan du bore hull til dem (for eksempel av skinn). Les mer her. 

Bildegalleri av IVAR-hyllesystemet fra IKEA

IVAR hyllesystemet fra IKEA er et praktisk og stilfullt oppbevaringsalternativ for de som ønsker en enkel, naturlig og tidløs løsning. Se på bildene vi har tatt av IVAR hyller og skap på IKEA. La deg inspirere og lag en perfekt oppbevaringsløsning etter dine behov.

7 fordeler ved å velge IKEA IVAR-systemet for oppbevaring i hjemmet ditt

  1. Fleksibilitet: IVAR-systemet kan tilpasses etter dine behov ved å legge til eller fjerne hyller og skap.

  2. Naturlig look: IVAR-systemet er laget av massivt tre, noe som gir et naturlig og varmt utseende i hjemmet ditt.

  3. Slitesterkt materiale: Tre er et slitesterkt materiale som vil tåle daglig bruk over mange år.

  4. Enkelt å oppgradere: Det er enkelt å oppgradere IVAR-systemet ved å legge til nye hyller eller skap etter behov.

  5. Personlig touch: Du kan male IVAR-systemet for å gi det et personlig preg og tilpasse det til ditt hjem.

  6. Enkle montering: IVAR-systemet er enkelt å montere med enkle verktøy og instruksjoner.

  7. Prisgunstig: I motsetning til skreddersydde oppbevaringsløsninger, er IVAR-systemet rimelig i pris og en god løsning for de som leter etter en prisgunstig måte å organisere hjemmet på.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...