Oppgrader ditt hjem med IVAR: Fleksible og slitesterke hyller

26.02.2023

IVAR hyllesystemet fra IKEA er en tidløs favoritt blant de som søker oppbevaringsløsninger i ubehandlet, massivt tre. Dette materialet er både slitesterkt og naturlig, og blir enda mer holdbart om du velger å olje eller vokse det. Dette gjør at hyllene vil fortsette å se naturlige ut, selv etter mange års bruk.

Oppgrader ditt oppbevaringssystem etter behov

IVAR-systemet er også svært fleksibelt og kan tilpasses dine behov. Du kan oppgradere det med nye hyller, skap og klaffebord når som helst, noe som gjør dette oppbevaringssystemet svært allsidig. Det er derfor ikke rart at IVAR har vært en favoritt blant folk i over 50 år, og kan brukes i ulike rom i hjemmet, fra lofter og stuer, til kontor og soverom. Oppdag den praktiske garderobeløsningen som IKEA har presentert i butikken ovan, kun din fantasi setter begrensninger for hvordan du kan innrede og dekorere.

Dimensjoner på IKEA IVAR Hyller og Skap: Finne den perfekte størrelsen

Dimensjonene til IKEA IVAR hyller og skap varierer avhengig av modellen. Det anbefales at du besøker en IKEA-butikk eller går til IKEA's nettside for å se alle tilgjengelige størrelser og modeller, og for å finne de som passer best til ditt hjem og behov. 

Personlig touch: Male ditt eget IVAR-skap

En annen fordel med IVAR er at du kan male det akkurat slik du ønsker. IKEA gir deg eksempler ovan fra IKEA "Instagram" på hvordan du kan male IVAR-skapene, og du trenger ikke å pusse eller grunne dem før du går i gang. Du bør velge en maling som sitter godt på tre, for eksempel NCS S6020-B ovan. Når du har bestemt deg for hvordan du vil ha dørhåndtakene, kan du bore hull til dem (for eksempel av skinn). Les mer her. 

Bildegalleri av IVAR-hyllesystemet fra IKEA

IVAR hyllesystemet fra IKEA er et praktisk og stilfullt oppbevaringsalternativ for de som ønsker en enkel, naturlig og tidløs løsning. Se på bildene vi har tatt av IVAR hyller og skap på IKEA. La deg inspirere og lag en perfekt oppbevaringsløsning etter dine behov.

7 fordeler ved å velge IKEA IVAR-systemet for oppbevaring i hjemmet ditt

  1. Fleksibilitet: IVAR-systemet kan tilpasses etter dine behov ved å legge til eller fjerne hyller og skap.

  2. Naturlig look: IVAR-systemet er laget av massivt tre, noe som gir et naturlig og varmt utseende i hjemmet ditt.

  3. Slitesterkt materiale: Tre er et slitesterkt materiale som vil tåle daglig bruk over mange år.

  4. Enkelt å oppgradere: Det er enkelt å oppgradere IVAR-systemet ved å legge til nye hyller eller skap etter behov.

  5. Personlig touch: Du kan male IVAR-systemet for å gi det et personlig preg og tilpasse det til ditt hjem.

  6. Enkle montering: IVAR-systemet er enkelt å montere med enkle verktøy og instruksjoner.

  7. Prisgunstig: I motsetning til skreddersydde oppbevaringsløsninger, er IVAR-systemet rimelig i pris og en god løsning for de som leter etter en prisgunstig måte å organisere hjemmet på.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...