Oppgrader ditt hjem med IVAR: Fleksible og slitesterke hyller

26.02.2023

IVAR hyllesystemet fra IKEA er en tidløs favoritt blant de som søker oppbevaringsløsninger i ubehandlet, massivt tre. Dette materialet er både slitesterkt og naturlig, og blir enda mer holdbart om du velger å olje eller vokse det. Dette gjør at hyllene vil fortsette å se naturlige ut, selv etter mange års bruk.

Oppgrader ditt oppbevaringssystem etter behov

IVAR-systemet er også svært fleksibelt og kan tilpasses dine behov. Du kan oppgradere det med nye hyller, skap og klaffebord når som helst, noe som gjør dette oppbevaringssystemet svært allsidig. Det er derfor ikke rart at IVAR har vært en favoritt blant folk i over 50 år, og kan brukes i ulike rom i hjemmet, fra lofter og stuer, til kontor og soverom. Oppdag den praktiske garderobeløsningen som IKEA har presentert i butikken ovan, kun din fantasi setter begrensninger for hvordan du kan innrede og dekorere.

Dimensjoner på IKEA IVAR Hyller og Skap: Finne den perfekte størrelsen

Dimensjonene til IKEA IVAR hyller og skap varierer avhengig av modellen. Det anbefales at du besøker en IKEA-butikk eller går til IKEA's nettside for å se alle tilgjengelige størrelser og modeller, og for å finne de som passer best til ditt hjem og behov. 

Personlig touch: Male ditt eget IVAR-skap

En annen fordel med IVAR er at du kan male det akkurat slik du ønsker. IKEA gir deg eksempler ovan fra IKEA "Instagram" på hvordan du kan male IVAR-skapene, og du trenger ikke å pusse eller grunne dem før du går i gang. Du bør velge en maling som sitter godt på tre, for eksempel NCS S6020-B ovan. Når du har bestemt deg for hvordan du vil ha dørhåndtakene, kan du bore hull til dem (for eksempel av skinn). Les mer her. 

Bildegalleri av IVAR-hyllesystemet fra IKEA

IVAR hyllesystemet fra IKEA er et praktisk og stilfullt oppbevaringsalternativ for de som ønsker en enkel, naturlig og tidløs løsning. Se på bildene vi har tatt av IVAR hyller og skap på IKEA. La deg inspirere og lag en perfekt oppbevaringsløsning etter dine behov.

7 fordeler ved å velge IKEA IVAR-systemet for oppbevaring i hjemmet ditt

  1. Fleksibilitet: IVAR-systemet kan tilpasses etter dine behov ved å legge til eller fjerne hyller og skap.

  2. Naturlig look: IVAR-systemet er laget av massivt tre, noe som gir et naturlig og varmt utseende i hjemmet ditt.

  3. Slitesterkt materiale: Tre er et slitesterkt materiale som vil tåle daglig bruk over mange år.

  4. Enkelt å oppgradere: Det er enkelt å oppgradere IVAR-systemet ved å legge til nye hyller eller skap etter behov.

  5. Personlig touch: Du kan male IVAR-systemet for å gi det et personlig preg og tilpasse det til ditt hjem.

  6. Enkle montering: IVAR-systemet er enkelt å montere med enkle verktøy og instruksjoner.

  7. Prisgunstig: I motsetning til skreddersydde oppbevaringsløsninger, er IVAR-systemet rimelig i pris og en god løsning for de som leter etter en prisgunstig måte å organisere hjemmet på.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...