Oppgrader ditt hjem med IVAR: Fleksible og slitesterke hyller

26.02.2023

IVAR hyllesystemet fra IKEA er en tidløs favoritt blant de som søker oppbevaringsløsninger i ubehandlet, massivt tre. Dette materialet er både slitesterkt og naturlig, og blir enda mer holdbart om du velger å olje eller vokse det. Dette gjør at hyllene vil fortsette å se naturlige ut, selv etter mange års bruk.

Oppgrader ditt oppbevaringssystem etter behov

IVAR-systemet er også svært fleksibelt og kan tilpasses dine behov. Du kan oppgradere det med nye hyller, skap og klaffebord når som helst, noe som gjør dette oppbevaringssystemet svært allsidig. Det er derfor ikke rart at IVAR har vært en favoritt blant folk i over 50 år, og kan brukes i ulike rom i hjemmet, fra lofter og stuer, til kontor og soverom. Oppdag den praktiske garderobeløsningen som IKEA har presentert i butikken ovan, kun din fantasi setter begrensninger for hvordan du kan innrede og dekorere.

Dimensjoner på IKEA IVAR Hyller og Skap: Finne den perfekte størrelsen

Dimensjonene til IKEA IVAR hyller og skap varierer avhengig av modellen. Det anbefales at du besøker en IKEA-butikk eller går til IKEA's nettside for å se alle tilgjengelige størrelser og modeller, og for å finne de som passer best til ditt hjem og behov. 

Personlig touch: Male ditt eget IVAR-skap

En annen fordel med IVAR er at du kan male det akkurat slik du ønsker. IKEA gir deg eksempler ovan fra IKEA "Instagram" på hvordan du kan male IVAR-skapene, og du trenger ikke å pusse eller grunne dem før du går i gang. Du bør velge en maling som sitter godt på tre, for eksempel NCS S6020-B ovan. Når du har bestemt deg for hvordan du vil ha dørhåndtakene, kan du bore hull til dem (for eksempel av skinn). Les mer her. 

Bildegalleri av IVAR-hyllesystemet fra IKEA

IVAR hyllesystemet fra IKEA er et praktisk og stilfullt oppbevaringsalternativ for de som ønsker en enkel, naturlig og tidløs løsning. Se på bildene vi har tatt av IVAR hyller og skap på IKEA. La deg inspirere og lag en perfekt oppbevaringsløsning etter dine behov.

7 fordeler ved å velge IKEA IVAR-systemet for oppbevaring i hjemmet ditt

  1. Fleksibilitet: IVAR-systemet kan tilpasses etter dine behov ved å legge til eller fjerne hyller og skap.

  2. Naturlig look: IVAR-systemet er laget av massivt tre, noe som gir et naturlig og varmt utseende i hjemmet ditt.

  3. Slitesterkt materiale: Tre er et slitesterkt materiale som vil tåle daglig bruk over mange år.

  4. Enkelt å oppgradere: Det er enkelt å oppgradere IVAR-systemet ved å legge til nye hyller eller skap etter behov.

  5. Personlig touch: Du kan male IVAR-systemet for å gi det et personlig preg og tilpasse det til ditt hjem.

  6. Enkle montering: IVAR-systemet er enkelt å montere med enkle verktøy og instruksjoner.

  7. Prisgunstig: I motsetning til skreddersydde oppbevaringsløsninger, er IVAR-systemet rimelig i pris og en god løsning for de som leter etter en prisgunstig måte å organisere hjemmet på.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.