Oppgrader ditt hjem med det stilige og funksjonelle JAKOBSFORS bordet fra IKEA

23.02.2023

JAKOBSFORS bordet fra IKEA er et perfekt eksempel på enkelhetens skjønnhet. Med sin runde bordplate og svakt utsvingte ben skaper det et harmonisk og karakteristisk uttrykk som passer godt inn i ethvert hjem.

HALVED teppe fra IKEA

HALVED teppe fra IKEA er et håndlaget, flatvevd teppe som vil gi ethvert rom en fargerik og livlig touch. Teppe er flerfarget med et morsomt og moderne geometrisk mønster som gir en følelse av lekenhet og kreativitet. Dette teppet er en flott måte å legge til litt personlighet og stil til ethvert hjem.

Bordets solide trebein og trefiner bordplate med synlig åremønster gir rommet en varm og naturlig følelse, og det kan enkelt kombineres med andre møbler etter hvert som stilen endrer seg.

Den praktiske hyllen under bordplaten gir deg muligheten til å oppbevare større og mindre gjenstander, slik at du enkelt kan holde stua ryddig og pen. Og hvis du trenger mer skjult oppbevaring, er det nok plass til å legge til en matchende boks mellom hyllen og bordplaten.

Bordet kommer i to forskjellige farger, mørk brun beiset eikefiner og eikefiner, slik at du kan velge den som passer best til din stil og innredning.

JAKOBSFORS bordet er ikke bare vakkert å se på, men det er også enkelt å rengjøre og kan enkelt kildesorteres når tiden er inne for å gi det videre til et nytt hjem. Med sitt tidløse design og høye funksjonalitet er JAKOBSFORS bordet en inspirerende tillegg til ethvert hjem.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...