Oppgrader ditt hjem med det stilige og funksjonelle JAKOBSFORS bordet fra IKEA

23.02.2023

JAKOBSFORS bordet fra IKEA er et perfekt eksempel på enkelhetens skjønnhet. Med sin runde bordplate og svakt utsvingte ben skaper det et harmonisk og karakteristisk uttrykk som passer godt inn i ethvert hjem.

HALVED teppe fra IKEA

HALVED teppe fra IKEA er et håndlaget, flatvevd teppe som vil gi ethvert rom en fargerik og livlig touch. Teppe er flerfarget med et morsomt og moderne geometrisk mønster som gir en følelse av lekenhet og kreativitet. Dette teppet er en flott måte å legge til litt personlighet og stil til ethvert hjem.

Bordets solide trebein og trefiner bordplate med synlig åremønster gir rommet en varm og naturlig følelse, og det kan enkelt kombineres med andre møbler etter hvert som stilen endrer seg.

Den praktiske hyllen under bordplaten gir deg muligheten til å oppbevare større og mindre gjenstander, slik at du enkelt kan holde stua ryddig og pen. Og hvis du trenger mer skjult oppbevaring, er det nok plass til å legge til en matchende boks mellom hyllen og bordplaten.

Bordet kommer i to forskjellige farger, mørk brun beiset eikefiner og eikefiner, slik at du kan velge den som passer best til din stil og innredning.

JAKOBSFORS bordet er ikke bare vakkert å se på, men det er også enkelt å rengjøre og kan enkelt kildesorteres når tiden er inne for å gi det videre til et nytt hjem. Med sitt tidløse design og høye funksjonalitet er JAKOBSFORS bordet en inspirerende tillegg til ethvert hjem.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.