Oppdater hjemmets interiør med Rustas friske vårnyheter

15.02.2023

Etter julen blir vårens freshe pasteller et friskt pust! Rustas nyheter til hjemmet inkluderer alt fra tepper, putetrekk og gardiner til lysestaker, krukker og vaser.

Tekst og Foto: Rusta

Rustas brede utvalg av interiør finner veien hjem til flere og flere kunder, og i midten av januar flytter vårens nyheter inn i varehusene. I tillegg til fargene hvit, grå og beige, har grønn tatt plass i basispaletten. Lys rosa og lavendel er også en del av årets aksentfarger. Når det kommer til mønster, er det naturen som står for inspirasjonen. Bladmønsteret Pilia og romantiske Rose Garden går igjen på gardiner, putetrekk og voksduker.

Detaljer som skiller seg ut

Glass er et materiale man kan regne med å se mye av i vår. Den populære lyslykten Cleo kommer i flere farger og størrelser, og får dessuten selskap av dekorative vaser i samme serie - perfekte til å fylle med tørkede vekster eller kunstige kvister.

Å gruppere lysestaker i ulike størrelser er en effektiv måte å skape fine stilleben på. Nyheten Bonnie er like fin alene som i gruppe, og gjør det enkelt å friske opp med farger i hjemmet.

Sett stilen med prisgunstige tekstiler

Elsaform er Rustas eget varemerke med håndplukket interiør i naturnære farger og slitesterkt materiale. Sortimentet utvides denne våren med putetrekk i lin og bomull med dekorative frynser. Nytt for våren er også pledd i gjenvunnet polyester og en badematte i gjenvunnet bomull. Blant teppenyhetene er det både kort- og langhårete modeller. Fargeskalaen er nøytral med kremhvit, grå og beige som base, men også her er det innslag av grønt og gult.

På gardinavdelingen er nyhetene mange. Fra den stilrene bomullsgardinen Randy med striper til prisgunstige Susanna i flere trendy farger. Her er det enkelt å finne nye favoritter!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...