Oppdater hjemmets interiør med Rustas friske vårnyheter

15.02.2023

Etter julen blir vårens freshe pasteller et friskt pust! Rustas nyheter til hjemmet inkluderer alt fra tepper, putetrekk og gardiner til lysestaker, krukker og vaser.

Tekst og Foto: Rusta

Rustas brede utvalg av interiør finner veien hjem til flere og flere kunder, og i midten av januar flytter vårens nyheter inn i varehusene. I tillegg til fargene hvit, grå og beige, har grønn tatt plass i basispaletten. Lys rosa og lavendel er også en del av årets aksentfarger. Når det kommer til mønster, er det naturen som står for inspirasjonen. Bladmønsteret Pilia og romantiske Rose Garden går igjen på gardiner, putetrekk og voksduker.

Detaljer som skiller seg ut

Glass er et materiale man kan regne med å se mye av i vår. Den populære lyslykten Cleo kommer i flere farger og størrelser, og får dessuten selskap av dekorative vaser i samme serie - perfekte til å fylle med tørkede vekster eller kunstige kvister.

Å gruppere lysestaker i ulike størrelser er en effektiv måte å skape fine stilleben på. Nyheten Bonnie er like fin alene som i gruppe, og gjør det enkelt å friske opp med farger i hjemmet.

Sett stilen med prisgunstige tekstiler

Elsaform er Rustas eget varemerke med håndplukket interiør i naturnære farger og slitesterkt materiale. Sortimentet utvides denne våren med putetrekk i lin og bomull med dekorative frynser. Nytt for våren er også pledd i gjenvunnet polyester og en badematte i gjenvunnet bomull. Blant teppenyhetene er det både kort- og langhårete modeller. Fargeskalaen er nøytral med kremhvit, grå og beige som base, men også her er det innslag av grønt og gult.

På gardinavdelingen er nyhetene mange. Fra den stilrene bomullsgardinen Randy med striper til prisgunstige Susanna i flere trendy farger. Her er det enkelt å finne nye favoritter!

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...