Oppdater hjemmets interiør med Rustas friske vårnyheter

15.02.2023

Etter julen blir vårens freshe pasteller et friskt pust! Rustas nyheter til hjemmet inkluderer alt fra tepper, putetrekk og gardiner til lysestaker, krukker og vaser.

Tekst og Foto: Rusta

Rustas brede utvalg av interiør finner veien hjem til flere og flere kunder, og i midten av januar flytter vårens nyheter inn i varehusene. I tillegg til fargene hvit, grå og beige, har grønn tatt plass i basispaletten. Lys rosa og lavendel er også en del av årets aksentfarger. Når det kommer til mønster, er det naturen som står for inspirasjonen. Bladmønsteret Pilia og romantiske Rose Garden går igjen på gardiner, putetrekk og voksduker.

Detaljer som skiller seg ut

Glass er et materiale man kan regne med å se mye av i vår. Den populære lyslykten Cleo kommer i flere farger og størrelser, og får dessuten selskap av dekorative vaser i samme serie - perfekte til å fylle med tørkede vekster eller kunstige kvister.

Å gruppere lysestaker i ulike størrelser er en effektiv måte å skape fine stilleben på. Nyheten Bonnie er like fin alene som i gruppe, og gjør det enkelt å friske opp med farger i hjemmet.

Sett stilen med prisgunstige tekstiler

Elsaform er Rustas eget varemerke med håndplukket interiør i naturnære farger og slitesterkt materiale. Sortimentet utvides denne våren med putetrekk i lin og bomull med dekorative frynser. Nytt for våren er også pledd i gjenvunnet polyester og en badematte i gjenvunnet bomull. Blant teppenyhetene er det både kort- og langhårete modeller. Fargeskalaen er nøytral med kremhvit, grå og beige som base, men også her er det innslag av grønt og gult.

På gardinavdelingen er nyhetene mange. Fra den stilrene bomullsgardinen Randy med striper til prisgunstige Susanna i flere trendy farger. Her er det enkelt å finne nye favoritter!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.