Oppdag unik stil og kvalitet med Kid Interiørs nye møbelkolleksjon

18.02.2023
Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Kid Interiør har lansert en ny møbel- og sengkolleksjon som er utviklet i samarbeid med ledende europeiske møbeleksperter. Kolleksjonen kombinerer skandinavisk minimalisme og klassisk eleganse, og tilbyr kvalitetsmøbler til fornuftige priser som vil gi hjemmet ditt en unik og stilfull atmosfære.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Forms+objects: Kvalitetsmøbler for moderne hjem 

I kolleksjonen finner du møbler som står fint sammen i gruppe, men også som passer som et enkeltstående element i hjemmet. I designet finner du rene, stramme linjer og stilfull minimalisme, men også praktiske løsninger og komfort. Kolleksjonen har tidsriktige tekstiler og materialer av høy kvalitet - til konkurransedyktige priser. Møblene finner du i utvalgte butikker og på kid.no.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Møblene er produsert i Litauen og utviklet etter prinsipper og kvalitetskrav fra skandinavisk håndverkstradisjon. Snur du en av våre sofaer eller stoler opp ned, vil du se en stødig og velprodusert konstruksjon - et møbel som varer. Les mer om varemerket forms+objects her.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Kvalitetsenger fra Nordic Rest

For oss er ikke sengen bare et sted å sove. Sover vi godt, lever vi godt og det er denne filosofien vi har tatt med oss i utviklingen av sengene fra Nordic Rest. Våre senger er produsert med avansert fjærteknologi for å gi tilpasset støtte der kroppen trenger det. I tillegg finner du pustende og komfortable materialer i madrassene, trukket i holdbare kvalitetstekstiler. Sengene finner du i utvalgte butikker og på kid.no.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

I vår sengekolleksjon finner du senger i alle prisklasser - med tilpasset støtte, flere fasthetsgrader og til alle kroppstyper. Sengene er utviklet i samarbeid med europeiske møbeleksperter og bygget etter skandinavisk håndtverkstradisjon og standard. Med en robust konstruksjon og kvalitetsmaterialer i alle deler, får du komfortabel seng som varer i år etter år. Les mer om varemerket Nordic Rest her.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...