Oppdag unik stil og kvalitet med Kid Interiørs nye møbelkolleksjon

18.02.2023
Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Kid Interiør har lansert en ny møbel- og sengkolleksjon som er utviklet i samarbeid med ledende europeiske møbeleksperter. Kolleksjonen kombinerer skandinavisk minimalisme og klassisk eleganse, og tilbyr kvalitetsmøbler til fornuftige priser som vil gi hjemmet ditt en unik og stilfull atmosfære.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Forms+objects: Kvalitetsmøbler for moderne hjem 

I kolleksjonen finner du møbler som står fint sammen i gruppe, men også som passer som et enkeltstående element i hjemmet. I designet finner du rene, stramme linjer og stilfull minimalisme, men også praktiske løsninger og komfort. Kolleksjonen har tidsriktige tekstiler og materialer av høy kvalitet - til konkurransedyktige priser. Møblene finner du i utvalgte butikker og på kid.no.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Møblene er produsert i Litauen og utviklet etter prinsipper og kvalitetskrav fra skandinavisk håndverkstradisjon. Snur du en av våre sofaer eller stoler opp ned, vil du se en stødig og velprodusert konstruksjon - et møbel som varer. Les mer om varemerket forms+objects her.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Kvalitetsenger fra Nordic Rest

For oss er ikke sengen bare et sted å sove. Sover vi godt, lever vi godt og det er denne filosofien vi har tatt med oss i utviklingen av sengene fra Nordic Rest. Våre senger er produsert med avansert fjærteknologi for å gi tilpasset støtte der kroppen trenger det. I tillegg finner du pustende og komfortable materialer i madrassene, trukket i holdbare kvalitetstekstiler. Sengene finner du i utvalgte butikker og på kid.no.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

I vår sengekolleksjon finner du senger i alle prisklasser - med tilpasset støtte, flere fasthetsgrader og til alle kroppstyper. Sengene er utviklet i samarbeid med europeiske møbeleksperter og bygget etter skandinavisk håndtverkstradisjon og standard. Med en robust konstruksjon og kvalitetsmaterialer i alle deler, får du komfortabel seng som varer i år etter år. Les mer om varemerket Nordic Rest her.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.