Oppdag unik stil og kvalitet med Kid Interiørs nye møbelkolleksjon

18.02.2023
Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Kid Interiør har lansert en ny møbel- og sengkolleksjon som er utviklet i samarbeid med ledende europeiske møbeleksperter. Kolleksjonen kombinerer skandinavisk minimalisme og klassisk eleganse, og tilbyr kvalitetsmøbler til fornuftige priser som vil gi hjemmet ditt en unik og stilfull atmosfære.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Forms+objects: Kvalitetsmøbler for moderne hjem 

I kolleksjonen finner du møbler som står fint sammen i gruppe, men også som passer som et enkeltstående element i hjemmet. I designet finner du rene, stramme linjer og stilfull minimalisme, men også praktiske løsninger og komfort. Kolleksjonen har tidsriktige tekstiler og materialer av høy kvalitet - til konkurransedyktige priser. Møblene finner du i utvalgte butikker og på kid.no.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Møblene er produsert i Litauen og utviklet etter prinsipper og kvalitetskrav fra skandinavisk håndverkstradisjon. Snur du en av våre sofaer eller stoler opp ned, vil du se en stødig og velprodusert konstruksjon - et møbel som varer. Les mer om varemerket forms+objects her.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

Kvalitetsenger fra Nordic Rest

For oss er ikke sengen bare et sted å sove. Sover vi godt, lever vi godt og det er denne filosofien vi har tatt med oss i utviklingen av sengene fra Nordic Rest. Våre senger er produsert med avansert fjærteknologi for å gi tilpasset støtte der kroppen trenger det. I tillegg finner du pustende og komfortable materialer i madrassene, trukket i holdbare kvalitetstekstiler. Sengene finner du i utvalgte butikker og på kid.no.

Foto: Kid Interiør
Foto: Kid Interiør

I vår sengekolleksjon finner du senger i alle prisklasser - med tilpasset støtte, flere fasthetsgrader og til alle kroppstyper. Sengene er utviklet i samarbeid med europeiske møbeleksperter og bygget etter skandinavisk håndtverkstradisjon og standard. Med en robust konstruksjon og kvalitetsmaterialer i alle deler, får du komfortabel seng som varer i år etter år. Les mer om varemerket Nordic Rest her.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...