Oppdag miljøvennlige og elegante UPPLÖV kjøkkenfrontene i matt mørk beige fra IKEA

01.04.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har lansert en nyhet i sitt sortiment av kjøkkenfronter, UPPLÖV i fargen matt mørk beige. Denne nye fronten gir et moderne og elegant utseende til kjøkkenet, samtidig som den er miljøvennlig.

UPPLÖV kjøkkenfrontene er laget av resirkulert tre og kledd i en folie som hovedsakelig består av resirkulert plast. Dette gjør at frontene er både holdbare og miljøvennlige. Den fasede kanten og metallhåndtaket i samme nyanse gir et elegant og tidløst utseende som fanger opp lyset i rommet på en unik måte.

NCS fargekoden for UPPLÖV kjøkkenet er S 5005-Y20R med glans 40. Ved sammenligning av bildene jeg har tatt i et IKEA-varehus med bildene fra IKEAs nettside ser de ganske forskjellige ut, men det er lyset som spiller inn, i tillegg til kameraet og vinklene. Det er viktig å ta hensyn til at farger kan se annerledes ut avhengig av lysforholdene, og derfor kan det være lurt å se på fargen i ulike belysninger før man tar en endelig beslutning.

Det integrerte aluminiumshåndtaket i beige matcher fronten perfekt, og gir et moderne og grafisk utseende. Håndtaket gir også stabilitet og har et enkelt, naturlig grep som gjør det enkelt å åpne og lukke skapdørene.

©IKEA
©IKEA

UPPLÖV kjøkkenfrontene i matt mørk beige er et perfekt valg for de som ønsker å gi kjøkkenet en oppgradering. Denne fargen gir et elegant og sofistikert utseende, samtidig som den er enkel å kombinere med andre farger og materialer. Med UPPLÖV kan man skape et unikt og personlig kjøkken som reflekterer ens personlige stil.

©IKEA
©IKEA

Oppsummeringsvis er UPPLÖV kjøkkenfrontene i fargen matt mørk beige et miljøvennlig og elegant valg for de som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. Denne fronten gir et moderne og sofistikert utseende, samtidig som den er holdbar og enkel å vedlikeholde. Med UPPLÖV kan man skape et personlig og unikt kjøkken som reflekterer ens personlige stil.

©IKEA
©IKEA

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...