Oppdag miljøvennlige og elegante UPPLÖV kjøkkenfrontene i matt mørk beige fra IKEA

01.04.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har lansert en nyhet i sitt sortiment av kjøkkenfronter, UPPLÖV i fargen matt mørk beige. Denne nye fronten gir et moderne og elegant utseende til kjøkkenet, samtidig som den er miljøvennlig.

UPPLÖV kjøkkenfrontene er laget av resirkulert tre og kledd i en folie som hovedsakelig består av resirkulert plast. Dette gjør at frontene er både holdbare og miljøvennlige. Den fasede kanten og metallhåndtaket i samme nyanse gir et elegant og tidløst utseende som fanger opp lyset i rommet på en unik måte.

NCS fargekoden for UPPLÖV kjøkkenet er S 5005-Y20R med glans 40. Ved sammenligning av bildene jeg har tatt i et IKEA-varehus med bildene fra IKEAs nettside ser de ganske forskjellige ut, men det er lyset som spiller inn, i tillegg til kameraet og vinklene. Det er viktig å ta hensyn til at farger kan se annerledes ut avhengig av lysforholdene, og derfor kan det være lurt å se på fargen i ulike belysninger før man tar en endelig beslutning.

Det integrerte aluminiumshåndtaket i beige matcher fronten perfekt, og gir et moderne og grafisk utseende. Håndtaket gir også stabilitet og har et enkelt, naturlig grep som gjør det enkelt å åpne og lukke skapdørene.

©IKEA
©IKEA

UPPLÖV kjøkkenfrontene i matt mørk beige er et perfekt valg for de som ønsker å gi kjøkkenet en oppgradering. Denne fargen gir et elegant og sofistikert utseende, samtidig som den er enkel å kombinere med andre farger og materialer. Med UPPLÖV kan man skape et unikt og personlig kjøkken som reflekterer ens personlige stil.

©IKEA
©IKEA

Oppsummeringsvis er UPPLÖV kjøkkenfrontene i fargen matt mørk beige et miljøvennlig og elegant valg for de som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. Denne fronten gir et moderne og sofistikert utseende, samtidig som den er holdbar og enkel å vedlikeholde. Med UPPLÖV kan man skape et personlig og unikt kjøkken som reflekterer ens personlige stil.

©IKEA
©IKEA

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...