Oppdag miljøvennlige og elegante UPPLÖV kjøkkenfrontene i matt mørk beige fra IKEA

01.04.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har lansert en nyhet i sitt sortiment av kjøkkenfronter, UPPLÖV i fargen matt mørk beige. Denne nye fronten gir et moderne og elegant utseende til kjøkkenet, samtidig som den er miljøvennlig.

UPPLÖV kjøkkenfrontene er laget av resirkulert tre og kledd i en folie som hovedsakelig består av resirkulert plast. Dette gjør at frontene er både holdbare og miljøvennlige. Den fasede kanten og metallhåndtaket i samme nyanse gir et elegant og tidløst utseende som fanger opp lyset i rommet på en unik måte.

NCS fargekoden for UPPLÖV kjøkkenet er S 5005-Y20R med glans 40. Ved sammenligning av bildene jeg har tatt i et IKEA-varehus med bildene fra IKEAs nettside ser de ganske forskjellige ut, men det er lyset som spiller inn, i tillegg til kameraet og vinklene. Det er viktig å ta hensyn til at farger kan se annerledes ut avhengig av lysforholdene, og derfor kan det være lurt å se på fargen i ulike belysninger før man tar en endelig beslutning.

Det integrerte aluminiumshåndtaket i beige matcher fronten perfekt, og gir et moderne og grafisk utseende. Håndtaket gir også stabilitet og har et enkelt, naturlig grep som gjør det enkelt å åpne og lukke skapdørene.

©IKEA
©IKEA

UPPLÖV kjøkkenfrontene i matt mørk beige er et perfekt valg for de som ønsker å gi kjøkkenet en oppgradering. Denne fargen gir et elegant og sofistikert utseende, samtidig som den er enkel å kombinere med andre farger og materialer. Med UPPLÖV kan man skape et unikt og personlig kjøkken som reflekterer ens personlige stil.

©IKEA
©IKEA

Oppsummeringsvis er UPPLÖV kjøkkenfrontene i fargen matt mørk beige et miljøvennlig og elegant valg for de som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. Denne fronten gir et moderne og sofistikert utseende, samtidig som den er holdbar og enkel å vedlikeholde. Med UPPLÖV kan man skape et personlig og unikt kjøkken som reflekterer ens personlige stil.

©IKEA
©IKEA

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...