Oppdag kreative muligheter med IKEA LEDBERG LED-lysliste

15.02.2023

LED-lyskilder har blitt stadig mer populære de siste årene på grunn av deres energieffektivitet og lange levetid. IKEA, en av verdens største møbelprodusenter, tilbyr en rekke LED-lysprodukter, inkludert den fleksible og flerfargede LED-listen LEDBERG.

LED-listen er en praktisk og kreativ måte å legge til belysning i hjemmet ditt på. Den egner seg spesielt godt for små steder som skap, bokhyller og garderober, siden LED-lyskilder avgir lite varme. Dermed er det trygt å bruke dem i trange områder uten å måtte bekymre seg for overoppheting.

Men LEDBERG er ikke begrenset til små steder. Den kan brukes på så mange måter, og gir deg muligheten til å være kreativ med belysningen. Du kan plassere LED-listen i skuffer, bak TV-en, ved favorittkunstverket ditt eller til og med under senga for å skape et fantastisk atmosfære. Det er opp til deg å bestemme hvor du vil bruke den!

En av de beste tingene med LEDBERG er at du enkelt kan endre stemningen i rommet ved å skifte fra en lysfarge til en annen med et lett trykk på knappen. Du kan velge mellom en rekke farger, inkludert rød, blå, grønn, lilla og hvit, og skape en unik atmosfære som passer til humøret ditt eller anledningen.

En annen fordel med LED-lyskilder er at de bruker opptil 85% mindre energi og varer opptil 10 ganger lengre enn tradisjonelle glødepærer. Dette gjør ikke bare LEDBERG økonomisk og miljøvennlig, men det betyr også at du kan nyte den flotte belysningen i lang tid uten å bekymre deg for å bytte ut lyskildene.

Med IKEA LEDBERG LED-listen kan du ta kontroll over belysningen i hjemmet ditt og skape en unik atmosfære på en enkel og praktisk måte. Det er en flott måte å legge til ekstra belysning på små steder, eller å skape et dramatisk blikkfang i større områder. Ikke la belysning begrense deg - med LEDBERG kan du få det akkurat som du vil ha det!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.