Finn den perfekte harmoni med BESTÅ og SUTTERVIKEN fra IKEA

06.02.2023

BESTÅ SUTTERVIKEN er en serie av møbler fra IKEA som består av skap, skuffeseksjoner og hyller. Disse møblene kan brukes til å lagre og organisere ulike ting i hjemmet, for eksempel klær, leker og husholdningsartikler.

BESTÅ SUTTERVIKEN-møblene har et enkelt og tidløst design med rene linjer og en neutral fargepalett, noe som gjør at de passer inn i de fleste hjem. Møblene finnes i fargene hvit og grå-beige, slik at du kan velge den fargen som passer best for ditt hjem. Møblene er laget av kvalitetsmaterialer som gir dem god holdbarhet, og de kan enkelt kombineres med andre møbler fra IKEA for å skape et harmonisk interiør.

BESTÅ SUTTERVIKEN kommer i forskjellige størrelser og varianter, slik at du kan velge det møbelet som passer best for dine behov og ditt hjem. De er også enkle å montere, med klare monteringsanvisninger og alt nødvendig verktøy som følger med i pakken.

Alt i alt er BESTÅ SUTTERVIKEN et godt valg for de som ønsker et stilrent, funksjonelt og holdbart lagringssystem til hjemmet, med valg mellom fargene hvit og grå-beige.

Alle bildene er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Warszawa, Polen.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.