Finn den perfekte harmoni med BESTÅ og SUTTERVIKEN fra IKEA

06.02.2023

BESTÅ SUTTERVIKEN er en serie av møbler fra IKEA som består av skap, skuffeseksjoner og hyller. Disse møblene kan brukes til å lagre og organisere ulike ting i hjemmet, for eksempel klær, leker og husholdningsartikler.

BESTÅ SUTTERVIKEN-møblene har et enkelt og tidløst design med rene linjer og en neutral fargepalett, noe som gjør at de passer inn i de fleste hjem. Møblene finnes i fargene hvit og grå-beige, slik at du kan velge den fargen som passer best for ditt hjem. Møblene er laget av kvalitetsmaterialer som gir dem god holdbarhet, og de kan enkelt kombineres med andre møbler fra IKEA for å skape et harmonisk interiør.

BESTÅ SUTTERVIKEN kommer i forskjellige størrelser og varianter, slik at du kan velge det møbelet som passer best for dine behov og ditt hjem. De er også enkle å montere, med klare monteringsanvisninger og alt nødvendig verktøy som følger med i pakken.

Alt i alt er BESTÅ SUTTERVIKEN et godt valg for de som ønsker et stilrent, funksjonelt og holdbart lagringssystem til hjemmet, med valg mellom fargene hvit og grå-beige.

Alle bildene er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Warszawa, Polen.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...