Oppdag de stilrene og funksjonelle BESTÅ SUTTERVIKEN-møblene fra IKEA

23.12.2022

BESTÅ SUTTERVIKEN er en serie av møbler fra IKEA som består av skap, skuffeseksjoner og hyller. Disse møblene kan brukes til å lagre og organisere ulike ting i hjemmet, for eksempel klær, leker og husholdningsartikler.

BESTÅ SUTTERVIKEN-møblene har et enkelt og tidløst design med rene linjer og en neutral fargepalett, noe som gjør at de passer inn i de fleste hjem. Møblene finnes i fargene hvit og grå-beige, slik at du kan velge den fargen som passer best for ditt hjem. Møblene er laget av kvalitetsmaterialer som gir dem god holdbarhet, og de kan enkelt kombineres med andre møbler fra IKEA for å skape et harmonisk interiør.

BESTÅ SUTTERVIKEN kommer i forskjellige størrelser og varianter, slik at du kan velge det møbelet som passer best for dine behov og ditt hjem. De er også enkle å montere, med klare monteringsanvisninger og alt nødvendig verktøy som følger med i pakken.

Alt i alt er BESTÅ SUTTERVIKEN et godt valg for de som ønsker et stilrent, funksjonelt og holdbart lagringssystem til hjemmet, med valg mellom fargene hvit og grå-beige.

Alle bildene er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Warszawa, Polen.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.