Finn den perfekte harmoni med BESTÅ og SUTTERVIKEN fra IKEA

06.02.2023

BESTÅ SUTTERVIKEN er en serie av møbler fra IKEA som består av skap, skuffeseksjoner og hyller. Disse møblene kan brukes til å lagre og organisere ulike ting i hjemmet, for eksempel klær, leker og husholdningsartikler.

BESTÅ SUTTERVIKEN-møblene har et enkelt og tidløst design med rene linjer og en neutral fargepalett, noe som gjør at de passer inn i de fleste hjem. Møblene finnes i fargene hvit og grå-beige, slik at du kan velge den fargen som passer best for ditt hjem. Møblene er laget av kvalitetsmaterialer som gir dem god holdbarhet, og de kan enkelt kombineres med andre møbler fra IKEA for å skape et harmonisk interiør.

BESTÅ SUTTERVIKEN kommer i forskjellige størrelser og varianter, slik at du kan velge det møbelet som passer best for dine behov og ditt hjem. De er også enkle å montere, med klare monteringsanvisninger og alt nødvendig verktøy som følger med i pakken.

Alt i alt er BESTÅ SUTTERVIKEN et godt valg for de som ønsker et stilrent, funksjonelt og holdbart lagringssystem til hjemmet, med valg mellom fargene hvit og grå-beige.

Alle bildene er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Warszawa, Polen.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...