Nyt avslapning og stil med EKENÄSET møbler fra IKEA

25.02.2023

La oss bli inspirert av EKENÄSET lenestol og benk fra IKEA, som ikke bare gir deg en støttende og behagelig sitteopplevelse, men også legger til en estetisk appell til hjemmet ditt. Vi vil også informere om at det finnes bilder av 2- og 3-seters sofaer i EKENÄSET-serien som for øyeblikket ikke er tilgjengelige på det norske markedet.

EKENÄSET lenestol har en unik brunbeiset treramme, som gir frem de naturlige årene i treet. Med høyelastisk polyeterskum i både sete og rygg, vil du alltid oppleve støtte og komfort når du slapper av i lenestolen. Sikksakkfjærene i setet og støttestoffet på baksiden gir ekstra fasthet og stabilitet. Ryggstøtten er vinklet for en mer avslappet sittestilling. Med en solid treramme og høye ben i massivt tre kan du være trygg på at denne lenestolen vil gi deg mange års nytelse.

EKENÄSET benk er den perfekte tilleggssetet for deg og gjestene dine, og kan brukes hvor som helst i hjemmet ditt. Den har også en unik brunbeiset treramme, og et fast og elegant trekk som vil vare over tid. Med høyelastisk polyeterskum i både sete og rygg, vil benken alltid beholde formen, og sikksakkfjærene i setet gir ekstra fasthet og stabilitet. De høye bena i massivt tre gjør det enkelt å støvsuge under benken eller å finne ting som har gjemt seg der.

Med EKENÄSET lenestol og benk kan du velge mellom mange forskjellige trekk for å finne den som passer hjemmets interiørstil og din personlige smak. Disse møblene vil legge til en elegant og estetisk appell til hjemmet ditt, samtidig som de gir deg støtte og komfort når du leser, sosialiserer med venner eller bare slapper av et øyeblikk.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.