Nyt avslapning og stil med EKENÄSET møbler fra IKEA

25.02.2023

La oss bli inspirert av EKENÄSET lenestol og benk fra IKEA, som ikke bare gir deg en støttende og behagelig sitteopplevelse, men også legger til en estetisk appell til hjemmet ditt. Vi vil også informere om at det finnes bilder av 2- og 3-seters sofaer i EKENÄSET-serien som for øyeblikket ikke er tilgjengelige på det norske markedet.

EKENÄSET lenestol har en unik brunbeiset treramme, som gir frem de naturlige årene i treet. Med høyelastisk polyeterskum i både sete og rygg, vil du alltid oppleve støtte og komfort når du slapper av i lenestolen. Sikksakkfjærene i setet og støttestoffet på baksiden gir ekstra fasthet og stabilitet. Ryggstøtten er vinklet for en mer avslappet sittestilling. Med en solid treramme og høye ben i massivt tre kan du være trygg på at denne lenestolen vil gi deg mange års nytelse.

EKENÄSET benk er den perfekte tilleggssetet for deg og gjestene dine, og kan brukes hvor som helst i hjemmet ditt. Den har også en unik brunbeiset treramme, og et fast og elegant trekk som vil vare over tid. Med høyelastisk polyeterskum i både sete og rygg, vil benken alltid beholde formen, og sikksakkfjærene i setet gir ekstra fasthet og stabilitet. De høye bena i massivt tre gjør det enkelt å støvsuge under benken eller å finne ting som har gjemt seg der.

Med EKENÄSET lenestol og benk kan du velge mellom mange forskjellige trekk for å finne den som passer hjemmets interiørstil og din personlige smak. Disse møblene vil legge til en elegant og estetisk appell til hjemmet ditt, samtidig som de gir deg støtte og komfort når du leser, sosialiserer med venner eller bare slapper av et øyeblikk.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...