Nyt avslapning og stil med EKENÄSET møbler fra IKEA

25.02.2023

La oss bli inspirert av EKENÄSET lenestol og benk fra IKEA, som ikke bare gir deg en støttende og behagelig sitteopplevelse, men også legger til en estetisk appell til hjemmet ditt. Vi vil også informere om at det finnes bilder av 2- og 3-seters sofaer i EKENÄSET-serien som for øyeblikket ikke er tilgjengelige på det norske markedet.

EKENÄSET lenestol har en unik brunbeiset treramme, som gir frem de naturlige årene i treet. Med høyelastisk polyeterskum i både sete og rygg, vil du alltid oppleve støtte og komfort når du slapper av i lenestolen. Sikksakkfjærene i setet og støttestoffet på baksiden gir ekstra fasthet og stabilitet. Ryggstøtten er vinklet for en mer avslappet sittestilling. Med en solid treramme og høye ben i massivt tre kan du være trygg på at denne lenestolen vil gi deg mange års nytelse.

EKENÄSET benk er den perfekte tilleggssetet for deg og gjestene dine, og kan brukes hvor som helst i hjemmet ditt. Den har også en unik brunbeiset treramme, og et fast og elegant trekk som vil vare over tid. Med høyelastisk polyeterskum i både sete og rygg, vil benken alltid beholde formen, og sikksakkfjærene i setet gir ekstra fasthet og stabilitet. De høye bena i massivt tre gjør det enkelt å støvsuge under benken eller å finne ting som har gjemt seg der.

Med EKENÄSET lenestol og benk kan du velge mellom mange forskjellige trekk for å finne den som passer hjemmets interiørstil og din personlige smak. Disse møblene vil legge til en elegant og estetisk appell til hjemmet ditt, samtidig som de gir deg støtte og komfort når du leser, sosialiserer med venner eller bare slapper av et øyeblikk.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...