Nyt avslapning og stil med EKENÄSET møbler fra IKEA

25.02.2023

La oss bli inspirert av EKENÄSET lenestol og benk fra IKEA, som ikke bare gir deg en støttende og behagelig sitteopplevelse, men også legger til en estetisk appell til hjemmet ditt. Vi vil også informere om at det finnes bilder av 2- og 3-seters sofaer i EKENÄSET-serien som for øyeblikket ikke er tilgjengelige på det norske markedet.

EKENÄSET lenestol har en unik brunbeiset treramme, som gir frem de naturlige årene i treet. Med høyelastisk polyeterskum i både sete og rygg, vil du alltid oppleve støtte og komfort når du slapper av i lenestolen. Sikksakkfjærene i setet og støttestoffet på baksiden gir ekstra fasthet og stabilitet. Ryggstøtten er vinklet for en mer avslappet sittestilling. Med en solid treramme og høye ben i massivt tre kan du være trygg på at denne lenestolen vil gi deg mange års nytelse.

EKENÄSET benk er den perfekte tilleggssetet for deg og gjestene dine, og kan brukes hvor som helst i hjemmet ditt. Den har også en unik brunbeiset treramme, og et fast og elegant trekk som vil vare over tid. Med høyelastisk polyeterskum i både sete og rygg, vil benken alltid beholde formen, og sikksakkfjærene i setet gir ekstra fasthet og stabilitet. De høye bena i massivt tre gjør det enkelt å støvsuge under benken eller å finne ting som har gjemt seg der.

Med EKENÄSET lenestol og benk kan du velge mellom mange forskjellige trekk for å finne den som passer hjemmets interiørstil og din personlige smak. Disse møblene vil legge til en elegant og estetisk appell til hjemmet ditt, samtidig som de gir deg støtte og komfort når du leser, sosialiserer med venner eller bare slapper av et øyeblikk.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...