Nyskapende kjøkkenoppgradering: Møt Edge fra Drømmekjøkkenet!

11.06.2023

Drømmekjøkkenet lanserer nå sin nyeste kjøkkenmodell, Edge. Dette er en spennende laminatfront tilgjengelig i fire forskjellige farger. På bildet ser vi Edge i den elegante fargen kashmir (fargekode NCS S 2002-Y5OR).

Edge er et lyst og vakkert kjøkken i skandinavisk stil. Med dette kjøkkenet får du ikke bare god plass til matlaging, men også rikelig med oppbevaringsmuligheter. Kombinasjonen av elegant design og moderne klassisk uttrykk gjør Edge til et utmerket valg for et kjøkken i moderne stil. Her kan kundene skape sitt eget brukervennlige og personlige uttrykk ved å velge nøye utvalgte detaljer.

Den slette overlaminerte fronten har en massiv hvitpigmentert eikekant, som gir kjøkkenet et særegent preg. Edge tilbys i fire forskjellige farger: Hvit NCS S 0502 Y, Kashmir NCS S 2002-Y50R, Gråbeige NCS S 3005-Y20R og Grå NCS S 7500-N. Tilbehøret til denne fronten inkluderer en tynn dekkside på 10 mm med en delikat hvitpigmentert kant. Dette skaper en vakker balanse mellom tre og laminat, og gir kjøkkenet et sofistikert utseende.

Drømmekjøkkenet tilbyr 9 forskjellige prisgrupper for å imøtekomme ulike budsjettbehov, der 1 er prisgruppen med lavest pris. Edge tilhører prisgruppe 4, noe som gjør den rimelig og tilgjengelig for mange kunder.

Hvis du lurer på prisnivået, kan vi gi deg en veiledende pris for en kjøkkenfront i størrelsen 764x594. Denne fronten har en veiledende pris på rundt 2800 NOK, inkludert merverdiavgift. Det er verdt å merke seg at prisen kan variere avhengig av tilleggsutstyr og tilpasninger som kundene velger.

Med Edge fra Drømmekjøkkenet får du et kjøkken som kombinerer stil, funksjonalitet og kvalitet. Enten du ønsker å skape et moderne eller klassisk uttrykk, vil dette kjøkkenet være en flott tilføyelse til ditt hjem. Ta en titt på de ulike fargene og utforsk mulighetene som Edge har å tilby. Du vil ikke bli skuffet over det vakre utseendet og den imponerende funksjonaliteten til dette kjøkkenet.

Foto: Drømmekjøkkenet. 

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...