Nyskapende kjøkkenoppgradering: Møt Edge fra Drømmekjøkkenet!

11.06.2023

Drømmekjøkkenet lanserer nå sin nyeste kjøkkenmodell, Edge. Dette er en spennende laminatfront tilgjengelig i fire forskjellige farger. På bildet ser vi Edge i den elegante fargen kashmir (fargekode NCS S 2002-Y5OR).

Edge er et lyst og vakkert kjøkken i skandinavisk stil. Med dette kjøkkenet får du ikke bare god plass til matlaging, men også rikelig med oppbevaringsmuligheter. Kombinasjonen av elegant design og moderne klassisk uttrykk gjør Edge til et utmerket valg for et kjøkken i moderne stil. Her kan kundene skape sitt eget brukervennlige og personlige uttrykk ved å velge nøye utvalgte detaljer.

Den slette overlaminerte fronten har en massiv hvitpigmentert eikekant, som gir kjøkkenet et særegent preg. Edge tilbys i fire forskjellige farger: Hvit NCS S 0502 Y, Kashmir NCS S 2002-Y50R, Gråbeige NCS S 3005-Y20R og Grå NCS S 7500-N. Tilbehøret til denne fronten inkluderer en tynn dekkside på 10 mm med en delikat hvitpigmentert kant. Dette skaper en vakker balanse mellom tre og laminat, og gir kjøkkenet et sofistikert utseende.

Drømmekjøkkenet tilbyr 9 forskjellige prisgrupper for å imøtekomme ulike budsjettbehov, der 1 er prisgruppen med lavest pris. Edge tilhører prisgruppe 4, noe som gjør den rimelig og tilgjengelig for mange kunder.

Hvis du lurer på prisnivået, kan vi gi deg en veiledende pris for en kjøkkenfront i størrelsen 764x594. Denne fronten har en veiledende pris på rundt 2800 NOK, inkludert merverdiavgift. Det er verdt å merke seg at prisen kan variere avhengig av tilleggsutstyr og tilpasninger som kundene velger.

Med Edge fra Drømmekjøkkenet får du et kjøkken som kombinerer stil, funksjonalitet og kvalitet. Enten du ønsker å skape et moderne eller klassisk uttrykk, vil dette kjøkkenet være en flott tilføyelse til ditt hjem. Ta en titt på de ulike fargene og utforsk mulighetene som Edge har å tilby. Du vil ikke bli skuffet over det vakre utseendet og den imponerende funksjonaliteten til dette kjøkkenet.

Foto: Drømmekjøkkenet. 

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...