Nyskapende kjøkkenoppgradering: Møt Edge fra Drømmekjøkkenet!

11.06.2023

Drømmekjøkkenet lanserer nå sin nyeste kjøkkenmodell, Edge. Dette er en spennende laminatfront tilgjengelig i fire forskjellige farger. På bildet ser vi Edge i den elegante fargen kashmir (fargekode NCS S 2002-Y5OR).

Edge er et lyst og vakkert kjøkken i skandinavisk stil. Med dette kjøkkenet får du ikke bare god plass til matlaging, men også rikelig med oppbevaringsmuligheter. Kombinasjonen av elegant design og moderne klassisk uttrykk gjør Edge til et utmerket valg for et kjøkken i moderne stil. Her kan kundene skape sitt eget brukervennlige og personlige uttrykk ved å velge nøye utvalgte detaljer.

Den slette overlaminerte fronten har en massiv hvitpigmentert eikekant, som gir kjøkkenet et særegent preg. Edge tilbys i fire forskjellige farger: Hvit NCS S 0502 Y, Kashmir NCS S 2002-Y50R, Gråbeige NCS S 3005-Y20R og Grå NCS S 7500-N. Tilbehøret til denne fronten inkluderer en tynn dekkside på 10 mm med en delikat hvitpigmentert kant. Dette skaper en vakker balanse mellom tre og laminat, og gir kjøkkenet et sofistikert utseende.

Drømmekjøkkenet tilbyr 9 forskjellige prisgrupper for å imøtekomme ulike budsjettbehov, der 1 er prisgruppen med lavest pris. Edge tilhører prisgruppe 4, noe som gjør den rimelig og tilgjengelig for mange kunder.

Hvis du lurer på prisnivået, kan vi gi deg en veiledende pris for en kjøkkenfront i størrelsen 764x594. Denne fronten har en veiledende pris på rundt 2800 NOK, inkludert merverdiavgift. Det er verdt å merke seg at prisen kan variere avhengig av tilleggsutstyr og tilpasninger som kundene velger.

Med Edge fra Drømmekjøkkenet får du et kjøkken som kombinerer stil, funksjonalitet og kvalitet. Enten du ønsker å skape et moderne eller klassisk uttrykk, vil dette kjøkkenet være en flott tilføyelse til ditt hjem. Ta en titt på de ulike fargene og utforsk mulighetene som Edge har å tilby. Du vil ikke bli skuffet over det vakre utseendet og den imponerende funksjonaliteten til dette kjøkkenet.

Foto: Drømmekjøkkenet. 

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.