Norema Tromøy klassisk hvit kjøkken

11.03.2023
Byggmakker Bodø
Byggmakker Bodø

Norema, en av Norges ledende produsenter av kjøkkeninnredning, har lansert sin nyeste kolleksjon av klassiske og moderne kjøkken: Basic Collection. En av de mest populære modellene i denne samlingen er Tromøy kjøkken. Dette kjøkkenet kombinerer funksjonalitet med en tidløs og elegant design som vil passe perfekt til ethvert hjem.

Tromøy kjøkken er tilgjengelig i en klassisk hvit farge, som gir et rent og minimalistisk utseende. Men for de som ønsker å legge til litt farge og personlighet til kjøkkenet, er det også tilgjengelig i lys grå og mellomgrå. Disse fargene gir en mykere og mer subtil stil til kjøkkenet.

Kjøkkenet har en rekke smarte løsninger og funksjoner som gjør det enkelt å holde orden og organisert. Skuffer og skap har myke lukkedempere, som gir en jevn og stille lukking. Du kan velge mellom ulike skuffetyper og innredninger, slik at du kan tilpasse kjøkkenet til dine behov og preferanser.

En annen flott funksjon i Tromøy kjøkken er den store benkeplaten. Dette gir rikelig med plass til matlaging og tilberedning, og gir også rom for å invitere venner og familie til å delta i matlagingen. Benkeplaten er tilgjengelig i ulike materialer, som laminat, tre og stein, slik at du kan velge det som passer best til din stil og behov.

Samlet sett er Tromøy kjøkken fra Norema et flott valg for de som ønsker et elegant og funksjonelt kjøkken som vil vare lenge. Med sin rene design, smarte løsninger og fokus på bærekraft, er dette kjøkkenet et flott tillegg til ethvert hjem.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...