Norema Tromøy klassisk hvit kjøkken

11.03.2023
Byggmakker Bodø
Byggmakker Bodø

Norema, en av Norges ledende produsenter av kjøkkeninnredning, har lansert sin nyeste kolleksjon av klassiske og moderne kjøkken: Basic Collection. En av de mest populære modellene i denne samlingen er Tromøy kjøkken. Dette kjøkkenet kombinerer funksjonalitet med en tidløs og elegant design som vil passe perfekt til ethvert hjem.

Tromøy kjøkken er tilgjengelig i en klassisk hvit farge, som gir et rent og minimalistisk utseende. Men for de som ønsker å legge til litt farge og personlighet til kjøkkenet, er det også tilgjengelig i lys grå og mellomgrå. Disse fargene gir en mykere og mer subtil stil til kjøkkenet.

Kjøkkenet har en rekke smarte løsninger og funksjoner som gjør det enkelt å holde orden og organisert. Skuffer og skap har myke lukkedempere, som gir en jevn og stille lukking. Du kan velge mellom ulike skuffetyper og innredninger, slik at du kan tilpasse kjøkkenet til dine behov og preferanser.

En annen flott funksjon i Tromøy kjøkken er den store benkeplaten. Dette gir rikelig med plass til matlaging og tilberedning, og gir også rom for å invitere venner og familie til å delta i matlagingen. Benkeplaten er tilgjengelig i ulike materialer, som laminat, tre og stein, slik at du kan velge det som passer best til din stil og behov.

Samlet sett er Tromøy kjøkken fra Norema et flott valg for de som ønsker et elegant og funksjonelt kjøkken som vil vare lenge. Med sin rene design, smarte løsninger og fokus på bærekraft, er dette kjøkkenet et flott tillegg til ethvert hjem.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...