Norema Tromøy klassisk hvit kjøkken

11.03.2023
Byggmakker Bodø
Byggmakker Bodø

Norema, en av Norges ledende produsenter av kjøkkeninnredning, har lansert sin nyeste kolleksjon av klassiske og moderne kjøkken: Basic Collection. En av de mest populære modellene i denne samlingen er Tromøy kjøkken. Dette kjøkkenet kombinerer funksjonalitet med en tidløs og elegant design som vil passe perfekt til ethvert hjem.

Tromøy kjøkken er tilgjengelig i en klassisk hvit farge, som gir et rent og minimalistisk utseende. Men for de som ønsker å legge til litt farge og personlighet til kjøkkenet, er det også tilgjengelig i lys grå og mellomgrå. Disse fargene gir en mykere og mer subtil stil til kjøkkenet.

Kjøkkenet har en rekke smarte løsninger og funksjoner som gjør det enkelt å holde orden og organisert. Skuffer og skap har myke lukkedempere, som gir en jevn og stille lukking. Du kan velge mellom ulike skuffetyper og innredninger, slik at du kan tilpasse kjøkkenet til dine behov og preferanser.

En annen flott funksjon i Tromøy kjøkken er den store benkeplaten. Dette gir rikelig med plass til matlaging og tilberedning, og gir også rom for å invitere venner og familie til å delta i matlagingen. Benkeplaten er tilgjengelig i ulike materialer, som laminat, tre og stein, slik at du kan velge det som passer best til din stil og behov.

Samlet sett er Tromøy kjøkken fra Norema et flott valg for de som ønsker et elegant og funksjonelt kjøkken som vil vare lenge. Med sin rene design, smarte løsninger og fokus på bærekraft, er dette kjøkkenet et flott tillegg til ethvert hjem.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.