Noora sofaen fra Bolia: Det ultimate møbelet for deg som vil ha både stil og komfort i ett!

22.12.2022
Bolia Bodø
Bolia Bodø

Noora sofa fra Bolia er et moderne og stilig møbel som er designet og produsert av det danske selskapet Bolia. Bolia er spesialisert på høykvalitets møbler og interiørdekor.

Bolia Tromsø
Bolia Tromsø

Noora sofaen er kjennetegnet av sine rene linjer og stilrene, minimalistiske design, noe som gjør den til et perfekt tillegg til ethvert moderne oppholdsrom. Den er tilgjengelig i en rekke farger og tekstiler, slik at du kan velge den som passer best med din personlige stil og innredning. I tillegg til sitt visuelle utseende er Noora sofaen også kjent for sin komfort og holdbarhet, noe som gjør den til en praktisk og langvarig investering for hjemmet ditt.

Bolia Bodø
Bolia Bodø

Her er 5 grunner til at du bør velge Noora fra Bolia

  1. Stilren design: Noora sofaen fra Bolia har et enkelt, men elegant design som passer inn i de fleste innredninger. Dens rene linjer og minimalistiske stil gir et luftig og moderne utseende.

  2. Fleksibilitet: Noora sofaen er tilgjengelig i en rekke farger og tekstiler, slik at du kan finne den som passer best med din personlige stil og innredning.

  3. Komfort: Noora sofaen er kjent for å være svært behagelig å sitte i takket være sin høye rygg og myke seteputer.

  4. Holdbarhet: Noora sofaen er produsert av høykvalitets materialer og er designet for å være en langvarig investering.

  5. Miljøvennlig: Bolia har en sterk miljøprofil og produserer sine møbler med bærekraftige materialer og produksjonsmetoder. Noora sofaen er derfor et bærekraftig valg for deg som ønsker å redusere din miljøpåvirkning.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...