Noora sofa fra Bolia

21.09.2022
Bolia Bodø
Bolia Bodø

Noora sofa fra Bolia. Graceful sofabord. "Noora er det ultimate utgangspunktet for ditt kreative uttrykk." "En modulsofaserie som oppfyller alle drømmer om godt håndverk, estetikk og komfort. Enkelt og elegant formspråk med fine, håndlagde detaljer, lave armlener og mykt polstrede sete- og ryggputer."

Bolia Bodø
Bolia Bodø

Fantastisk hjørnesofa

For de som liker en stilig, elegant og luksuriøs hjørnesofa, da passer Noora sofaen fra Bolia. Denne sofaen trenger sin plass, spesielt hjørnesofaen, men den ser fantastisk ut i enhver stue.

Interiørbutikker.no driver også en nettside som heter Mauritz Interior & Design, den er for de som vil se litt mer av hva som finnes i møbelbutikker ute i Europa hvor vi er og filmer mye. Vi har filmet over 100 forskjellige IKEA-kjøkken, noe som settes stor pris på.

"En gyllenbrun tone. Dette er en gyllenbrun tone med klare hint av brunt, som er varm og spennende i møte med en rekke farger. Lekker til mørk brunt, til lyse gule og beige toner, samt spennende til blått." NCS fargekode for Jotun Impression er 3210-Y25R.