Naturlig skjønnhet med Tyrilin Interiørbeis

13.02.2023

Med Tyrilin Interiørbeis kan du enkelt fremheve det naturlige skjønnheten i ditt interiør. Beisen gir en vakker, matt finish som passer perfekt til ubehandlede overflater. Du vil bli overveldet av hvordan beisen fremhever den naturlige strukturen i treverket, samtidig som den gir et flott fargespill.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Veggene ovan i baderom er behandlet med Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet - 1 strøk

Enkel påføring for fantastiske resultater

Beisen er enkel å påføre, og du trenger bare ett strøk for å oppnå det ønskede resultatet. Det er en vanntynnbar oljebeis som påføres feltvis, og du kan justere dekkeevnen ved å jevne ut beisen med en tørr pensel eller en lofri klut umiddelbart etter påføring. Det anbefales å gjøre en prøveoppstrøk før du begynner på veggen, slik at du får akkurat den innfargingen du ønsker.

Foto: Scanox AS
Foto: Scanox AS

Vegger : Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt / Tak: Tyrilin Interiørbeis 13 Skumring.

Bruksområder for Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Interiørbeis er velegnet til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Du kan også bruke beisen til annet ubehandlet interiør, som møbler, dører, listverk, og kryssfinér av furu, gran, og poppel. Før påføring bør flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Flatene kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks for å gi dypere lød og fargespill i treverket, samt for å lette renhold. 

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Tak og vegger behandlet med Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt.

Etterbehandling med Tyrilin Interiørvoks og TreStjerner Gulvlakk

Interiør som er utsatt for mye slitasje, bør etterbehandles med TreStjerner Gulvlakk, enten vannbasert eller oljebasert, eller med TreStjerner Gulvmatt. Husk at lakkens egenfarge kan påvirke lyse farger, så gjør alltid en prøveoppstrøk før du begynner.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Vakkert transparent fargespill med 1 strøk Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet.

Med Tyrilin Interiørbeis vil du få et unikt og inspirerende interiør, som du vil nyte å se på hver eneste dag. Så hvorfor ikke prøve det ut og oppleve forskjellen selv? Tyrilin selges av alle større aktører på markedet som selger maling. For eksempel Byggmakker, Fargerike, Jernia, Byggmax, Bauhaus, COOP og mange flere, sjekk linken under så finner du alle forhandlere av Tyrilin produkter.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.