Naturlig skjønnhet med Tyrilin Interiørbeis

13.02.2023

Med Tyrilin Interiørbeis kan du enkelt fremheve det naturlige skjønnheten i ditt interiør. Beisen gir en vakker, matt finish som passer perfekt til ubehandlede overflater. Du vil bli overveldet av hvordan beisen fremhever den naturlige strukturen i treverket, samtidig som den gir et flott fargespill.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Veggene ovan i baderom er behandlet med Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet - 1 strøk

Enkel påføring for fantastiske resultater

Beisen er enkel å påføre, og du trenger bare ett strøk for å oppnå det ønskede resultatet. Det er en vanntynnbar oljebeis som påføres feltvis, og du kan justere dekkeevnen ved å jevne ut beisen med en tørr pensel eller en lofri klut umiddelbart etter påføring. Det anbefales å gjøre en prøveoppstrøk før du begynner på veggen, slik at du får akkurat den innfargingen du ønsker.

Foto: Scanox AS
Foto: Scanox AS

Vegger : Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt / Tak: Tyrilin Interiørbeis 13 Skumring.

Bruksområder for Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Interiørbeis er velegnet til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Du kan også bruke beisen til annet ubehandlet interiør, som møbler, dører, listverk, og kryssfinér av furu, gran, og poppel. Før påføring bør flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Flatene kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks for å gi dypere lød og fargespill i treverket, samt for å lette renhold. 

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Tak og vegger behandlet med Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt.

Etterbehandling med Tyrilin Interiørvoks og TreStjerner Gulvlakk

Interiør som er utsatt for mye slitasje, bør etterbehandles med TreStjerner Gulvlakk, enten vannbasert eller oljebasert, eller med TreStjerner Gulvmatt. Husk at lakkens egenfarge kan påvirke lyse farger, så gjør alltid en prøveoppstrøk før du begynner.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Vakkert transparent fargespill med 1 strøk Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet.

Med Tyrilin Interiørbeis vil du få et unikt og inspirerende interiør, som du vil nyte å se på hver eneste dag. Så hvorfor ikke prøve det ut og oppleve forskjellen selv? Tyrilin selges av alle større aktører på markedet som selger maling. For eksempel Byggmakker, Fargerike, Jernia, Byggmax, Bauhaus, COOP og mange flere, sjekk linken under så finner du alle forhandlere av Tyrilin produkter.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...