Naturlig skjønnhet med Tyrilin Interiørbeis

13.02.2023

Med Tyrilin Interiørbeis kan du enkelt fremheve det naturlige skjønnheten i ditt interiør. Beisen gir en vakker, matt finish som passer perfekt til ubehandlede overflater. Du vil bli overveldet av hvordan beisen fremhever den naturlige strukturen i treverket, samtidig som den gir et flott fargespill.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Veggene ovan i baderom er behandlet med Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet - 1 strøk

Enkel påføring for fantastiske resultater

Beisen er enkel å påføre, og du trenger bare ett strøk for å oppnå det ønskede resultatet. Det er en vanntynnbar oljebeis som påføres feltvis, og du kan justere dekkeevnen ved å jevne ut beisen med en tørr pensel eller en lofri klut umiddelbart etter påføring. Det anbefales å gjøre en prøveoppstrøk før du begynner på veggen, slik at du får akkurat den innfargingen du ønsker.

Foto: Scanox AS
Foto: Scanox AS

Vegger : Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt / Tak: Tyrilin Interiørbeis 13 Skumring.

Bruksområder for Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Interiørbeis er velegnet til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Du kan også bruke beisen til annet ubehandlet interiør, som møbler, dører, listverk, og kryssfinér av furu, gran, og poppel. Før påføring bør flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Flatene kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks for å gi dypere lød og fargespill i treverket, samt for å lette renhold. 

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Tak og vegger behandlet med Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt.

Etterbehandling med Tyrilin Interiørvoks og TreStjerner Gulvlakk

Interiør som er utsatt for mye slitasje, bør etterbehandles med TreStjerner Gulvlakk, enten vannbasert eller oljebasert, eller med TreStjerner Gulvmatt. Husk at lakkens egenfarge kan påvirke lyse farger, så gjør alltid en prøveoppstrøk før du begynner.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Vakkert transparent fargespill med 1 strøk Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet.

Med Tyrilin Interiørbeis vil du få et unikt og inspirerende interiør, som du vil nyte å se på hver eneste dag. Så hvorfor ikke prøve det ut og oppleve forskjellen selv? Tyrilin selges av alle større aktører på markedet som selger maling. For eksempel Byggmakker, Fargerike, Jernia, Byggmax, Bauhaus, COOP og mange flere, sjekk linken under så finner du alle forhandlere av Tyrilin produkter.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...