Naturlig skjønnhet med Tyrilin Interiørbeis

13.02.2023

Med Tyrilin Interiørbeis kan du enkelt fremheve det naturlige skjønnheten i ditt interiør. Beisen gir en vakker, matt finish som passer perfekt til ubehandlede overflater. Du vil bli overveldet av hvordan beisen fremhever den naturlige strukturen i treverket, samtidig som den gir et flott fargespill.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Veggene ovan i baderom er behandlet med Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet - 1 strøk

Enkel påføring for fantastiske resultater

Beisen er enkel å påføre, og du trenger bare ett strøk for å oppnå det ønskede resultatet. Det er en vanntynnbar oljebeis som påføres feltvis, og du kan justere dekkeevnen ved å jevne ut beisen med en tørr pensel eller en lofri klut umiddelbart etter påføring. Det anbefales å gjøre en prøveoppstrøk før du begynner på veggen, slik at du får akkurat den innfargingen du ønsker.

Foto: Scanox AS
Foto: Scanox AS

Vegger : Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt / Tak: Tyrilin Interiørbeis 13 Skumring.

Bruksområder for Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Interiørbeis er velegnet til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Du kan også bruke beisen til annet ubehandlet interiør, som møbler, dører, listverk, og kryssfinér av furu, gran, og poppel. Før påføring bør flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Flatene kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks for å gi dypere lød og fargespill i treverket, samt for å lette renhold. 

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Tak og vegger behandlet med Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt.

Etterbehandling med Tyrilin Interiørvoks og TreStjerner Gulvlakk

Interiør som er utsatt for mye slitasje, bør etterbehandles med TreStjerner Gulvlakk, enten vannbasert eller oljebasert, eller med TreStjerner Gulvmatt. Husk at lakkens egenfarge kan påvirke lyse farger, så gjør alltid en prøveoppstrøk før du begynner.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Vakkert transparent fargespill med 1 strøk Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet.

Med Tyrilin Interiørbeis vil du få et unikt og inspirerende interiør, som du vil nyte å se på hver eneste dag. Så hvorfor ikke prøve det ut og oppleve forskjellen selv? Tyrilin selges av alle større aktører på markedet som selger maling. For eksempel Byggmakker, Fargerike, Jernia, Byggmax, Bauhaus, COOP og mange flere, sjekk linken under så finner du alle forhandlere av Tyrilin produkter.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.