Naturlig skjønnhet med Tyrilin Interiørbeis

13.02.2023

Med Tyrilin Interiørbeis kan du enkelt fremheve det naturlige skjønnheten i ditt interiør. Beisen gir en vakker, matt finish som passer perfekt til ubehandlede overflater. Du vil bli overveldet av hvordan beisen fremhever den naturlige strukturen i treverket, samtidig som den gir et flott fargespill.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Veggene ovan i baderom er behandlet med Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet - 1 strøk

Enkel påføring for fantastiske resultater

Beisen er enkel å påføre, og du trenger bare ett strøk for å oppnå det ønskede resultatet. Det er en vanntynnbar oljebeis som påføres feltvis, og du kan justere dekkeevnen ved å jevne ut beisen med en tørr pensel eller en lofri klut umiddelbart etter påføring. Det anbefales å gjøre en prøveoppstrøk før du begynner på veggen, slik at du får akkurat den innfargingen du ønsker.

Foto: Scanox AS
Foto: Scanox AS

Vegger : Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt / Tak: Tyrilin Interiørbeis 13 Skumring.

Bruksområder for Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Interiørbeis er velegnet til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Du kan også bruke beisen til annet ubehandlet interiør, som møbler, dører, listverk, og kryssfinér av furu, gran, og poppel. Før påføring bør flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Flatene kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks for å gi dypere lød og fargespill i treverket, samt for å lette renhold. 

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Tak og vegger behandlet med Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt.

Etterbehandling med Tyrilin Interiørvoks og TreStjerner Gulvlakk

Interiør som er utsatt for mye slitasje, bør etterbehandles med TreStjerner Gulvlakk, enten vannbasert eller oljebasert, eller med TreStjerner Gulvmatt. Husk at lakkens egenfarge kan påvirke lyse farger, så gjør alltid en prøveoppstrøk før du begynner.

Foto: Tyrilin
Foto: Tyrilin

Vakkert transparent fargespill med 1 strøk Tyrilin Interiørbeis 26 Gråtonet.

Med Tyrilin Interiørbeis vil du få et unikt og inspirerende interiør, som du vil nyte å se på hver eneste dag. Så hvorfor ikke prøve det ut og oppleve forskjellen selv? Tyrilin selges av alle større aktører på markedet som selger maling. For eksempel Byggmakker, Fargerike, Jernia, Byggmax, Bauhaus, COOP og mange flere, sjekk linken under så finner du alle forhandlere av Tyrilin produkter.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...