Mørkegrønt kjøkken med beige og eikelementer

09.01.2023

Nytt kjøkken med mørkegrønne høyglans kjøkkenskap, beige og eik kjøkkenskap er et spennende valg for de som ønsker et kjøkken med personlighet og stil.

Mørkegrønne høyglans kjøkkenskap gir en dramatisk og sofistikert look, og passer perfekt sammen med beige kjøkkenskap for å skape en behagelig og harmonisk atmosfære. Eik skap gir en naturlig og varm touch til rommet, og svart marmor benkeplate gir et luksuriøst preg.

Svart marmor benkeplate gir et eksklusivt og stilrent utseende til kjøkkenet, og passer godt sammen med mørkegrønne høyglans kjøkkenskap og beige kjøkkenskap. Det er viktig å huske på at marmor krever litt mer vedlikehold enn andre benkeplater, som for eksempel kunstig stone eller laminat. Det anbefales å bruke en marmorrens og å tørke av benkeplaten etter bruk for å unngå skader og flekker. Med riktig vedlikehold vil en svart marmor benkeplate holde seg vakker og imponerende i mange år fremover.

Bildene viser hvordan disse elementene kombineres på en vellykket måte, og resultatet er et kjøkken som både er funksjonelt og visuelt tiltalende. Dette er et kjøkken som vil fange oppmerksomheten til besøkende, og som vil være en kilde til stolthet for eieren.

Det er viktig å huske på at dette er bare et forslag, og at det er mulig å tilpasse kjøkkenet ditt etter dine egne ønsker og behov. Uansett hva du velger, vil et nytt kjøkken med mørkegrønne høyglans kjøkkenskap, beige kjøkkenskap og eik skap være et kjøkken som vil glede deg i mange år fremover. Besøk din nærmeste kjøkkenforhandler og se om de selger noe lignende.

Dette kjøkkenet ble filmet av oss på AIKO i Sofia, Bulgaria, og vi tror det er et tysk kjøkken. Klikk på bildene for å zoome inn og se detaljene bedre. Vi håper du vil nyte å se på disse bildene av dette vakre og stilfulle kjøkkenet.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.