Moderne design og komfort med EKERÖ lenestol fra IKEA

14.02.2023

EKERÖ lenestol fra IKEA er en stilfull og moderne lenestol som gir en ekstra touch til hjemmet ditt. Enten du vil skape en mørk og elegant atmosfære med dine mørke toner, eller lysne opp med fargerike trekk, så vil denne lenestolen passe perfekt inn.

Med to sidestykker som møtes i ryggen, og en korsryggstøtte for ekstra komfort, vil du kunne nyte lange stunder i denne lenestolen. I tillegg til å se godt ut, er EKERÖ lenestol også veldig praktisk. Ryggputen kan flyttes rundt for å passe din sittestil, slik at du alltid vil ha en bekvem sittestilling.

Alt i alt, er EKERÖ lenestol en utmerket valg for deg som ønsker en stilfull og komfortabel lenestol til hjemmet ditt. Ikke nøl med å besøke IKEA for å se denne lenestolen i virkeligheten!

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no i IKEA, Sofia, Bulgaria.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.