Møbelkunnskap fra Nordens interiørdronning

16.02.2023
Foto: Anna Roström
Foto: Anna Roström

Frida Ramstedt, en av Nordens mest populære interiørbloggere og Årets innredningsblogg-vinner av Elle Decoration, har akkurat sluppet en ny bok med tittelen "Håndbok i møblering". Denne boken er en frittstående oppfølger til hennes internasjonale bestselger "Håndbok i interiør og styling", som har blitt oversatt til 29 språk og solgt i over 200 000 eksemplarer.

Foto: Bonnier Norsk Forlag
Foto: Bonnier Norsk Forlag

Få mest mulig ut av møblene dine med Frida Ramstedts nye bok

Med "Håndbok i møblering" ønsker Ramstedt å gi leserne en dypere forståelse av hva som er viktig når man vurderer møbler og hvordan man kan ta informerte beslutninger om kjøp av møbler. Boken gir leserne verdifull kunnskap om de vanligste møbeltypene og -materialene, og inneholder konkrete råd og tips som hjelper leserne å forstå hvilke møbler som passer best for deres kropp og hjem.

Foto: Jonas Hall
Foto: Jonas Hall

Boken skiller seg ut fra andre bøker om møblering ved å kombinere høyt faglig nivå med lett tilgjengelig informasjon for alle som er interessert i bolig og innredning. Ramstedts bøker har blitt omtalt som "proffbøker for alle" på grunn av denne tilnærmingen.

Oppgrader ditt hjem med hjelp fra Frida Ramstedts guide til møblering

"Håndbok i møblering" er et perfekt supplement til "Håndbok i interiør og styling" og vil definitivt være en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å forbedre sin kunnskap om møbler og møblering. Med nærmere 200.000 følgere på Instagram, har Frida Ramstedt et stort publikum som allerede har vist stor interesse for hennes tidligere verk, og vi er sikre på at "Håndbok i møblering" vil bli en like stor suksess.

Foto: Bonnier Norsk Forlag
Foto: Bonnier Norsk Forlag

Boken selges her

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...