Møbelkunnskap fra Nordens interiørdronning

16.02.2023
Foto: Anna Roström
Foto: Anna Roström

Frida Ramstedt, en av Nordens mest populære interiørbloggere og Årets innredningsblogg-vinner av Elle Decoration, har akkurat sluppet en ny bok med tittelen "Håndbok i møblering". Denne boken er en frittstående oppfølger til hennes internasjonale bestselger "Håndbok i interiør og styling", som har blitt oversatt til 29 språk og solgt i over 200 000 eksemplarer.

Foto: Bonnier Norsk Forlag
Foto: Bonnier Norsk Forlag

Få mest mulig ut av møblene dine med Frida Ramstedts nye bok

Med "Håndbok i møblering" ønsker Ramstedt å gi leserne en dypere forståelse av hva som er viktig når man vurderer møbler og hvordan man kan ta informerte beslutninger om kjøp av møbler. Boken gir leserne verdifull kunnskap om de vanligste møbeltypene og -materialene, og inneholder konkrete råd og tips som hjelper leserne å forstå hvilke møbler som passer best for deres kropp og hjem.

Foto: Jonas Hall
Foto: Jonas Hall

Boken skiller seg ut fra andre bøker om møblering ved å kombinere høyt faglig nivå med lett tilgjengelig informasjon for alle som er interessert i bolig og innredning. Ramstedts bøker har blitt omtalt som "proffbøker for alle" på grunn av denne tilnærmingen.

Oppgrader ditt hjem med hjelp fra Frida Ramstedts guide til møblering

"Håndbok i møblering" er et perfekt supplement til "Håndbok i interiør og styling" og vil definitivt være en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å forbedre sin kunnskap om møbler og møblering. Med nærmere 200.000 følgere på Instagram, har Frida Ramstedt et stort publikum som allerede har vist stor interesse for hennes tidligere verk, og vi er sikre på at "Håndbok i møblering" vil bli en like stor suksess.

Foto: Bonnier Norsk Forlag
Foto: Bonnier Norsk Forlag

Boken selges her

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.