Møbelkunnskap fra Nordens interiørdronning

16.02.2023
Foto: Anna Roström
Foto: Anna Roström

Frida Ramstedt, en av Nordens mest populære interiørbloggere og Årets innredningsblogg-vinner av Elle Decoration, har akkurat sluppet en ny bok med tittelen "Håndbok i møblering". Denne boken er en frittstående oppfølger til hennes internasjonale bestselger "Håndbok i interiør og styling", som har blitt oversatt til 29 språk og solgt i over 200 000 eksemplarer.

Foto: Bonnier Norsk Forlag
Foto: Bonnier Norsk Forlag

Få mest mulig ut av møblene dine med Frida Ramstedts nye bok

Med "Håndbok i møblering" ønsker Ramstedt å gi leserne en dypere forståelse av hva som er viktig når man vurderer møbler og hvordan man kan ta informerte beslutninger om kjøp av møbler. Boken gir leserne verdifull kunnskap om de vanligste møbeltypene og -materialene, og inneholder konkrete råd og tips som hjelper leserne å forstå hvilke møbler som passer best for deres kropp og hjem.

Foto: Jonas Hall
Foto: Jonas Hall

Boken skiller seg ut fra andre bøker om møblering ved å kombinere høyt faglig nivå med lett tilgjengelig informasjon for alle som er interessert i bolig og innredning. Ramstedts bøker har blitt omtalt som "proffbøker for alle" på grunn av denne tilnærmingen.

Oppgrader ditt hjem med hjelp fra Frida Ramstedts guide til møblering

"Håndbok i møblering" er et perfekt supplement til "Håndbok i interiør og styling" og vil definitivt være en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å forbedre sin kunnskap om møbler og møblering. Med nærmere 200.000 følgere på Instagram, har Frida Ramstedt et stort publikum som allerede har vist stor interesse for hennes tidligere verk, og vi er sikre på at "Håndbok i møblering" vil bli en like stor suksess.

Foto: Bonnier Norsk Forlag
Foto: Bonnier Norsk Forlag

Boken selges her

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...