Møbelkunnskap fra Nordens interiørdronning

16.02.2023
Foto: Anna Roström
Foto: Anna Roström

Frida Ramstedt, en av Nordens mest populære interiørbloggere og Årets innredningsblogg-vinner av Elle Decoration, har akkurat sluppet en ny bok med tittelen "Håndbok i møblering". Denne boken er en frittstående oppfølger til hennes internasjonale bestselger "Håndbok i interiør og styling", som har blitt oversatt til 29 språk og solgt i over 200 000 eksemplarer.

Foto: Bonnier Norsk Forlag
Foto: Bonnier Norsk Forlag

Få mest mulig ut av møblene dine med Frida Ramstedts nye bok

Med "Håndbok i møblering" ønsker Ramstedt å gi leserne en dypere forståelse av hva som er viktig når man vurderer møbler og hvordan man kan ta informerte beslutninger om kjøp av møbler. Boken gir leserne verdifull kunnskap om de vanligste møbeltypene og -materialene, og inneholder konkrete råd og tips som hjelper leserne å forstå hvilke møbler som passer best for deres kropp og hjem.

Foto: Jonas Hall
Foto: Jonas Hall

Boken skiller seg ut fra andre bøker om møblering ved å kombinere høyt faglig nivå med lett tilgjengelig informasjon for alle som er interessert i bolig og innredning. Ramstedts bøker har blitt omtalt som "proffbøker for alle" på grunn av denne tilnærmingen.

Oppgrader ditt hjem med hjelp fra Frida Ramstedts guide til møblering

"Håndbok i møblering" er et perfekt supplement til "Håndbok i interiør og styling" og vil definitivt være en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å forbedre sin kunnskap om møbler og møblering. Med nærmere 200.000 følgere på Instagram, har Frida Ramstedt et stort publikum som allerede har vist stor interesse for hennes tidligere verk, og vi er sikre på at "Håndbok i møblering" vil bli en like stor suksess.

Foto: Bonnier Norsk Forlag
Foto: Bonnier Norsk Forlag

Boken selges her

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...