Moderne stil og funksjonalitet med Mino kommoden fra Bohus

17.02.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Velkommen til en verden av inspirasjon og stil! Hos oss finner du alt du trenger for å skape ditt drømmehjem. I dag ønsker vi å introdusere deg for Mino-kommoden fra Bohus - et møbel som virkelig vil ta ditt interiør til nye høyder! Se gjeldende priser her.

Moderne og elegant kommode

Mino kommoden er et unikt og funksjonelt møbel som vil passe perfekt inn i ethvert rom. Med sin moderne og elegante design, vil denne kommoden gi rommet en luksuriøs følelse samtidig som den gir deg praktisk oppbevaringsplass. Mino-kommoden er utformet i solide materialer og med en slitesterk overflate som gjør den holdbar og motstandsdyktig mot riper og slitasje.

Enten du ønsker å skape en avslappet atmosfære i stuen, eller en moderne og minimalistisk stil på soverommet, vil Mino-kommoden fra Bohus være det perfekte valget. Med sitt elegante design og praktiske funksjonalitet vil den hjelpe deg å skape det drømmehjemmet du alltid har ønsket deg.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.