Moderne stil og funksjonalitet med Mino kommoden fra Bohus

17.02.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Velkommen til en verden av inspirasjon og stil! Hos oss finner du alt du trenger for å skape ditt drømmehjem. I dag ønsker vi å introdusere deg for Mino-kommoden fra Bohus - et møbel som virkelig vil ta ditt interiør til nye høyder! Se gjeldende priser her.

Moderne og elegant kommode

Mino kommoden er et unikt og funksjonelt møbel som vil passe perfekt inn i ethvert rom. Med sin moderne og elegante design, vil denne kommoden gi rommet en luksuriøs følelse samtidig som den gir deg praktisk oppbevaringsplass. Mino-kommoden er utformet i solide materialer og med en slitesterk overflate som gjør den holdbar og motstandsdyktig mot riper og slitasje.

Enten du ønsker å skape en avslappet atmosfære i stuen, eller en moderne og minimalistisk stil på soverommet, vil Mino-kommoden fra Bohus være det perfekte valget. Med sitt elegante design og praktiske funksjonalitet vil den hjelpe deg å skape det drømmehjemmet du alltid har ønsket deg.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...