Marie-serien fra Hadeland Glassverk - En tidløs klassiker i norsk håndverk

16.02.2023
Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Marie-serien fra Hadeland Glassverk er en klassisk og vakker serie med nydelig slipedekor. Dette er en serie med glass som har blitt produsert siden 1912, og som har vært et populært valg blant de som setter pris på norsk håndverk og eleganse.

Designet av Ragnvald M. Hansen, har disse glassene blitt laget med stor omhu og presisjon på Hadeland Glassverk. Glassene er munnblåste og håndslipede, noe som gir dem en unik kvalitet og sjarm. Hver eneste detalj er gjennomtenkt og utført med omhu, og selv stetten på glassene er blitt slipes for å gi dem en ekstra vakker finish.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Marie-serien inkluderer glass til champagne, cognac, likør, og til og med Farris til barna. Med sin utsøkte håndverk og klassiske eleganse, er disse glassene den perfekte gaven til noen som elsker norsk håndverk.

På Christiania Glasmagasin kan du se hele Marie-serien, og du vil ikke kunne unngå å bli imponert over kvaliteten på disse glassene. Videoen som følger denne artikkelen viser arbeidet bak å blåse og lage disse fantastiske glassene fra Hadeland Glassverk, og det er virkelig imponerende å se hvor mye tid og innsats som legges ned i hvert enkelt glass.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Hvis du ønsker å investere i glass av høy kvalitet, eller om du ser etter en flott gave til noen du bryr deg om, kan du ikke gå galt med Marie-serien fra Hadeland Glassverk. Disse glassene er ikke bare vakre å se på, men de vil også vare i mange år fremover takket være deres unike håndverk og høye kvalitet.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Artikkelen er skrevet av Interiørbutikker.no, annonse lenker i denne artikkelen til Christiania Glasmagasin.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...