Marie-serien fra Hadeland Glassverk - En tidløs klassiker i norsk håndverk

16.02.2023
Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Marie-serien fra Hadeland Glassverk er en klassisk og vakker serie med nydelig slipedekor. Dette er en serie med glass som har blitt produsert siden 1912, og som har vært et populært valg blant de som setter pris på norsk håndverk og eleganse.

Designet av Ragnvald M. Hansen, har disse glassene blitt laget med stor omhu og presisjon på Hadeland Glassverk. Glassene er munnblåste og håndslipede, noe som gir dem en unik kvalitet og sjarm. Hver eneste detalj er gjennomtenkt og utført med omhu, og selv stetten på glassene er blitt slipes for å gi dem en ekstra vakker finish.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Marie-serien inkluderer glass til champagne, cognac, likør, og til og med Farris til barna. Med sin utsøkte håndverk og klassiske eleganse, er disse glassene den perfekte gaven til noen som elsker norsk håndverk.

På Christiania Glasmagasin kan du se hele Marie-serien, og du vil ikke kunne unngå å bli imponert over kvaliteten på disse glassene. Videoen som følger denne artikkelen viser arbeidet bak å blåse og lage disse fantastiske glassene fra Hadeland Glassverk, og det er virkelig imponerende å se hvor mye tid og innsats som legges ned i hvert enkelt glass.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Hvis du ønsker å investere i glass av høy kvalitet, eller om du ser etter en flott gave til noen du bryr deg om, kan du ikke gå galt med Marie-serien fra Hadeland Glassverk. Disse glassene er ikke bare vakre å se på, men de vil også vare i mange år fremover takket være deres unike håndverk og høye kvalitet.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Artikkelen er skrevet av Interiørbutikker.no, annonse lenker i denne artikkelen til Christiania Glasmagasin.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...