Marie-serien fra Hadeland Glassverk - En tidløs klassiker i norsk håndverk

16.02.2023
Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Marie-serien fra Hadeland Glassverk er en klassisk og vakker serie med nydelig slipedekor. Dette er en serie med glass som har blitt produsert siden 1912, og som har vært et populært valg blant de som setter pris på norsk håndverk og eleganse.

Designet av Ragnvald M. Hansen, har disse glassene blitt laget med stor omhu og presisjon på Hadeland Glassverk. Glassene er munnblåste og håndslipede, noe som gir dem en unik kvalitet og sjarm. Hver eneste detalj er gjennomtenkt og utført med omhu, og selv stetten på glassene er blitt slipes for å gi dem en ekstra vakker finish.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Marie-serien inkluderer glass til champagne, cognac, likør, og til og med Farris til barna. Med sin utsøkte håndverk og klassiske eleganse, er disse glassene den perfekte gaven til noen som elsker norsk håndverk.

På Christiania Glasmagasin kan du se hele Marie-serien, og du vil ikke kunne unngå å bli imponert over kvaliteten på disse glassene. Videoen som følger denne artikkelen viser arbeidet bak å blåse og lage disse fantastiske glassene fra Hadeland Glassverk, og det er virkelig imponerende å se hvor mye tid og innsats som legges ned i hvert enkelt glass.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Hvis du ønsker å investere i glass av høy kvalitet, eller om du ser etter en flott gave til noen du bryr deg om, kan du ikke gå galt med Marie-serien fra Hadeland Glassverk. Disse glassene er ikke bare vakre å se på, men de vil også vare i mange år fremover takket være deres unike håndverk og høye kvalitet.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Artikkelen er skrevet av Interiørbutikker.no, annonse lenker i denne artikkelen til Christiania Glasmagasin.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.