Madrid kommode fra Bohus

25.12.2022

"TVILUM`s nye MADRID-kolleksjon er kommet for å bli. Med et tidløst design, enkelt utseende og en bred vifte av forskjellige møbler passer serien inn både i stuen, entreen og soverommet."

Bohus Bodø
Bohus Bodø

En elegant og praktisk lagringsløsning for moderne hjem

Madrid-kommoden fra Bohus er en flott og stilig møbel som passer perfekt inn i moderne hjem. Den har en rektangulær form med skuffer og dører som gir god lagringsplass. Kommoden er laget av solid treverk og har en fin finish som gir den et luksuriøst utseende. Den er også enkel å rengjøre og vedlikeholde. Denne kommoden er et flott valg for de som ønsker å tilføre litt ekstra stil og eleganse til hjemmet sitt.

Moderne sort kommode

Madrid kommoden fra Bohus er et moderne og elegant møbel til hjemmet. Du kjenner kanskje igjen stilen og håndtakene fra en annen butikk, IKEA. Hemnes kommode ser ganske lik ut og Östernäs håndtak i skinn er en klassiker hvor du ser lignende håndtak på denne Madrid kommoden. Prisene på bildene under kan avvike fra dagens gjeldende priser.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

Velour sofa kan være et godt valg for deg som ønsker en myk og behagelig sofa med en eksklusiv følelse. Stoffet gir en luksuriøs følelse og kan bidra til å skape en hyggelig atmosfære i rommet. Veloursofaer passer godt inn i en rekke ulike interiørstiler, men er kanskje mest assosiert med en mer tradisjonell eller glamorøs stil.

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

"En lys grønn tone. Dette er en lys, vårlig grønntone, med gylne undertoner. Den er sval og omgjengelig. Den føyer seg inn som en gyllen og grønnlig variant av minttonene. Den er mer grønn enn 7555 Soft Mint, men blåligere enn 8281 Pale Linden. Lekker til hele rom; stuer, soverom, kjøkken og barnerom. Står nydelig til blått, fersken og rosa....

"Det nye fargekartet fra LADY bærer tittelen REDISCOVER. Her presenteres en rekke nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige fargearkiv. Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen og hennes internasjonale team har nok en gang rettet blikket fremover, og utviklet et nytt, globalt fargekart med vakre farger og paletter som...