Lys opp kjøkkenet med ASKERSUND lys ask kjøkkenfronter fra IKEA

04.04.2023

ASKERSUND-serien har flere kjøkkenfronter som gir deg et ask-mønstret, lyst og moderne kjøkken tilpasset dine behov. Frontene er belagt med slitesterk melamin som er både ripebestandig og tåler fuktighet godt. Serien kan fullføres med ASKERSUND-dekksider, dekorative lister og sokler med lys ask-effekt. Hver dør krever en knotte eller håndtak, tilgjengelig i mange forskjellige stiler.

ASKERSUND lys askemønster

ASKERSUND lys ask effektserie har en moderne blond asketreffekt, med et fantastisk mønster som du både kan se og føle. Frontene gir kjøkkenet et lyst og luftig utseende, og passer godt til forskjellige stiler og farger.

ASKERSUND og VEDDINGE sammen

Det er vanlig å se ASKERSUND sammen med VEDDINGE kjøkkenfronter. Kombinasjonen av de to seriene gir en stilren og moderne look til kjøkkenet.

Kreativitet med ASKERSUND

ASKERSUND gir deg muligheten til å være kreativ med ditt kjøkken. Du kan velge mellom forskjellige størrelser og stiler på fronter, knotter og håndtak. I tillegg kan du legge til ASKERSUND-dekksider og dekorative lister for å skape din egen unike stil.

Hvorfor velge ASKERSUND?

ASKERSUND er en flott serie å velge for ditt kjøkken, spesielt hvis du ønsker et moderne og lyst utseende. Frontene er laget av slitesterk melamin, og serien kommer med en begrenset garanti på 25 år. Du kan også være kreativ og tilpasse kjøkkenet ditt med forskjellige størrelser, stiler og tilbehør.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.