Lys opp kjøkkenet med ASKERSUND lys ask kjøkkenfronter fra IKEA

04.04.2023

ASKERSUND-serien har flere kjøkkenfronter som gir deg et ask-mønstret, lyst og moderne kjøkken tilpasset dine behov. Frontene er belagt med slitesterk melamin som er både ripebestandig og tåler fuktighet godt. Serien kan fullføres med ASKERSUND-dekksider, dekorative lister og sokler med lys ask-effekt. Hver dør krever en knotte eller håndtak, tilgjengelig i mange forskjellige stiler.

ASKERSUND lys askemønster

ASKERSUND lys ask effektserie har en moderne blond asketreffekt, med et fantastisk mønster som du både kan se og føle. Frontene gir kjøkkenet et lyst og luftig utseende, og passer godt til forskjellige stiler og farger.

ASKERSUND og VEDDINGE sammen

Det er vanlig å se ASKERSUND sammen med VEDDINGE kjøkkenfronter. Kombinasjonen av de to seriene gir en stilren og moderne look til kjøkkenet.

Kreativitet med ASKERSUND

ASKERSUND gir deg muligheten til å være kreativ med ditt kjøkken. Du kan velge mellom forskjellige størrelser og stiler på fronter, knotter og håndtak. I tillegg kan du legge til ASKERSUND-dekksider og dekorative lister for å skape din egen unike stil.

Hvorfor velge ASKERSUND?

ASKERSUND er en flott serie å velge for ditt kjøkken, spesielt hvis du ønsker et moderne og lyst utseende. Frontene er laget av slitesterk melamin, og serien kommer med en begrenset garanti på 25 år. Du kan også være kreativ og tilpasse kjøkkenet ditt med forskjellige størrelser, stiler og tilbehør.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...