Lys opp hjemmet ditt med bordlamper fra IKEA

03.03.2023

IKEA har en fantastisk samling av bordlamper som er både funksjonelle og estetisk tiltalende. I dette innlegget vil jeg gjerne presentere noen av mine favoritter, som alle er tilgjengelige på IKEAs nettsted.

Den første lampen jeg vil nevne er BLIDVÄDER bordlampe. Denne lampen har et klassisk utseende, og kombinerer beige keramikk med en offwhite skjerm for å gi en varm og koselig belysning. Det er perfekt for å skape en hyggelig atmosfære i stuen eller soverommet.

Neste på listen er TOMELILLA bordlampe. Denne lampen har en moderne og elegant design, med en nikkelbehandlet base og en hvit skjerm. Den gir et rent og stilig utseende, og kan passe perfekt inn i et moderne hjem.

SNÖBYAR bordlampe er en annen av mine favoritter. Denne lampen har en unik turkis keramikkbase og en grå skjerm. Den gir et friskt og lyst utseende til ethvert rom, og er spesielt egnet for å skape en beroligende atmosfære på soverommet.

UPPVIND bordlampe har en moderne design med en forgylt base og en hvit skjerm. Den gir et lyst og moderne utseende, og er spesielt egnet for å skape en koselig atmosfære på arbeidsbordet eller på en hylle i stuen.

KNIXHULT bordlampe er en unik og miljøvennlig lampe laget av håndlaget bambus. Denne lampen gir en varm og naturlig belysning, og passer perfekt for å skape en avslappende og naturlig atmosfære på soverommet.

Til slutt vil jeg nevne DEJSA bordlampe, som har en klassisk og elegant design med en beige opalhvit glassbase og en hvit skjerm. Denne lampen gir en myk og varm belysning, og er perfekt for å skape en koselig atmosfære på nattbordet.

Alt i alt har IKEA et bredt utvalg av bordlamper som passer til forskjellige smaker og behov. Jeg håper dette innlegget har gitt deg noen ideer og inspirasjon til å finne den perfekte lampen for ditt hjem. Lykke til med jakten på den ideelle bordlampen!

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no