Lys opp hjemmet ditt med bordlamper fra IKEA

03.03.2023

IKEA har en fantastisk samling av bordlamper som er både funksjonelle og estetisk tiltalende. I dette innlegget vil jeg gjerne presentere noen av mine favoritter, som alle er tilgjengelige på IKEAs nettsted.

Den første lampen jeg vil nevne er BLIDVÄDER bordlampe. Denne lampen har et klassisk utseende, og kombinerer beige keramikk med en offwhite skjerm for å gi en varm og koselig belysning. Det er perfekt for å skape en hyggelig atmosfære i stuen eller soverommet.

Neste på listen er TOMELILLA bordlampe. Denne lampen har en moderne og elegant design, med en nikkelbehandlet base og en hvit skjerm. Den gir et rent og stilig utseende, og kan passe perfekt inn i et moderne hjem.

SNÖBYAR bordlampe er en annen av mine favoritter. Denne lampen har en unik turkis keramikkbase og en grå skjerm. Den gir et friskt og lyst utseende til ethvert rom, og er spesielt egnet for å skape en beroligende atmosfære på soverommet.

UPPVIND bordlampe har en moderne design med en forgylt base og en hvit skjerm. Den gir et lyst og moderne utseende, og er spesielt egnet for å skape en koselig atmosfære på arbeidsbordet eller på en hylle i stuen.

KNIXHULT bordlampe er en unik og miljøvennlig lampe laget av håndlaget bambus. Denne lampen gir en varm og naturlig belysning, og passer perfekt for å skape en avslappende og naturlig atmosfære på soverommet.

Til slutt vil jeg nevne DEJSA bordlampe, som har en klassisk og elegant design med en beige opalhvit glassbase og en hvit skjerm. Denne lampen gir en myk og varm belysning, og er perfekt for å skape en koselig atmosfære på nattbordet.

Alt i alt har IKEA et bredt utvalg av bordlamper som passer til forskjellige smaker og behov. Jeg håper dette innlegget har gitt deg noen ideer og inspirasjon til å finne den perfekte lampen for ditt hjem. Lykke til med jakten på den ideelle bordlampen!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no