Lys opp hjemmet ditt med bordlamper fra IKEA

03.03.2023

IKEA har en fantastisk samling av bordlamper som er både funksjonelle og estetisk tiltalende. I dette innlegget vil jeg gjerne presentere noen av mine favoritter, som alle er tilgjengelige på IKEAs nettsted.

Den første lampen jeg vil nevne er BLIDVÄDER bordlampe. Denne lampen har et klassisk utseende, og kombinerer beige keramikk med en offwhite skjerm for å gi en varm og koselig belysning. Det er perfekt for å skape en hyggelig atmosfære i stuen eller soverommet.

Neste på listen er TOMELILLA bordlampe. Denne lampen har en moderne og elegant design, med en nikkelbehandlet base og en hvit skjerm. Den gir et rent og stilig utseende, og kan passe perfekt inn i et moderne hjem.

SNÖBYAR bordlampe er en annen av mine favoritter. Denne lampen har en unik turkis keramikkbase og en grå skjerm. Den gir et friskt og lyst utseende til ethvert rom, og er spesielt egnet for å skape en beroligende atmosfære på soverommet.

UPPVIND bordlampe har en moderne design med en forgylt base og en hvit skjerm. Den gir et lyst og moderne utseende, og er spesielt egnet for å skape en koselig atmosfære på arbeidsbordet eller på en hylle i stuen.

KNIXHULT bordlampe er en unik og miljøvennlig lampe laget av håndlaget bambus. Denne lampen gir en varm og naturlig belysning, og passer perfekt for å skape en avslappende og naturlig atmosfære på soverommet.

Til slutt vil jeg nevne DEJSA bordlampe, som har en klassisk og elegant design med en beige opalhvit glassbase og en hvit skjerm. Denne lampen gir en myk og varm belysning, og er perfekt for å skape en koselig atmosfære på nattbordet.

Alt i alt har IKEA et bredt utvalg av bordlamper som passer til forskjellige smaker og behov. Jeg håper dette innlegget har gitt deg noen ideer og inspirasjon til å finne den perfekte lampen for ditt hjem. Lykke til med jakten på den ideelle bordlampen!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no