Luxuriøst Kvik kjøkken med blågrønne vegger fra Butinox

29.01.2023
© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Er du på jakt etter et nytt kjøkken med stil og eleganse? Da vil du elske dette kjøkkenet fra Mano-serien i hvitt med blågrønne vegger fra Butinox. 

Butinox har en stor samling av farger og maling, og Sukkulent 5870 (NCS:Kode S6010-B30G) er en av deres mest populære farger for å legge til en touch av farge til veggene dine. Fargen er en dempet blågrønn farge som gir et luksuriøst utseende til kjøkkenet ditt.

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Det hvite kjøkkenet fra Mano-serien tilfører et moderne og stilfullt preg til kjøkkenet ditt. De hvite benkeskapene og grå benkeplatene gir et rent og lyst utseende, mens de blågrønne veggene gir kjøkkenet liv og farge.

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Alt i alt vil dette kjøkkenet være en flott tillegg til ethvert hjem. Kombinasjonen av hvit og blågrønn gir en unik stil som garantert vil fange oppmerksomheten til alle som besøker ditt hjem. Så hvorfor ikke legge til litt farge og liv til kjøkkenet ditt med denne luksuriøse kombinasjonen fra Mano-serien og Butinox?

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.