Luxuriøst Kvik kjøkken med blågrønne vegger fra Butinox

29.01.2023
© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Er du på jakt etter et nytt kjøkken med stil og eleganse? Da vil du elske dette kjøkkenet fra Mano-serien i hvitt med blågrønne vegger fra Butinox. 

Butinox har en stor samling av farger og maling, og Sukkulent 5870 (NCS:Kode S6010-B30G) er en av deres mest populære farger for å legge til en touch av farge til veggene dine. Fargen er en dempet blågrønn farge som gir et luksuriøst utseende til kjøkkenet ditt.

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Det hvite kjøkkenet fra Mano-serien tilfører et moderne og stilfullt preg til kjøkkenet ditt. De hvite benkeskapene og grå benkeplatene gir et rent og lyst utseende, mens de blågrønne veggene gir kjøkkenet liv og farge.

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Alt i alt vil dette kjøkkenet være en flott tillegg til ethvert hjem. Kombinasjonen av hvit og blågrønn gir en unik stil som garantert vil fange oppmerksomheten til alle som besøker ditt hjem. Så hvorfor ikke legge til litt farge og liv til kjøkkenet ditt med denne luksuriøse kombinasjonen fra Mano-serien og Butinox?

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...