Luxuriøst Kvik kjøkken med blågrønne vegger fra Butinox

29.01.2023
© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Er du på jakt etter et nytt kjøkken med stil og eleganse? Da vil du elske dette kjøkkenet fra Mano-serien i hvitt med blågrønne vegger fra Butinox. 

Butinox har en stor samling av farger og maling, og Sukkulent 5870 (NCS:Kode S6010-B30G) er en av deres mest populære farger for å legge til en touch av farge til veggene dine. Fargen er en dempet blågrønn farge som gir et luksuriøst utseende til kjøkkenet ditt.

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Det hvite kjøkkenet fra Mano-serien tilfører et moderne og stilfullt preg til kjøkkenet ditt. De hvite benkeskapene og grå benkeplatene gir et rent og lyst utseende, mens de blågrønne veggene gir kjøkkenet liv og farge.

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

Alt i alt vil dette kjøkkenet være en flott tillegg til ethvert hjem. Kombinasjonen av hvit og blågrønn gir en unik stil som garantert vil fange oppmerksomheten til alle som besøker ditt hjem. Så hvorfor ikke legge til litt farge og liv til kjøkkenet ditt med denne luksuriøse kombinasjonen fra Mano-serien og Butinox?

© Butinox Interiør
© Butinox Interiør

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...