Luksuriøse veloursofaer: Myke møbler for et behagelig hjem

05.01.2023

Velour sofa kan være et godt valg for deg som ønsker en myk og behagelig sofa med en eksklusiv følelse. Stoffet gir en luksuriøs følelse og kan bidra til å skape en hyggelig atmosfære i rommet. Veloursofaer passer godt inn i en rekke ulike interiørstiler, men er kanskje mest assosiert med en mer tradisjonell eller glamorøs stil.

Jeg har filmet en rekke ulike veloursofaer i mange forskjellige størrelser, farger og fasonger. Blant fargene jeg har sett er grønn, rosa, blå, rød, turkis, grå og svart. Av disse synes jeg at grønn er den mest populære, basert på hvor ofte jeg har sett ulike modeller i denne fargen i forskjellige butikker.

Kombiner veloursofaen med møbler for å skape den perfekte interiørstilen

Hvis du ønsker å følge en mer tradisjonell stil, kan du prøve å kombinere veloursofaen med møbler i massivt tre og klassiske tekstiler som ull og lin. Du kan også legge til litt ekstra luksus ved å velge møbler med detaljer som knapper eller broderier. For å skape en mer glamorøs atmosfære, kan du kombinere veloursofaen med metalliske elementer og fargerike tekstiler i silke eller sateng.

Uansett hvilken interiørstil du velger, er det viktig å huske at det handler om å skape en atmosfære som føles hyggelig og behagelig for deg. Så lenge du velger møbler og tekstiler som du liker og som gir deg en god følelse, kan du skape et hjem som du trives i.

Bildegalleri av veloursofa

Her samler jeg alle bildene vi har tatt av veloursofaer, uansett hvilken farge du liker så finner du det her. klikk på bildet og bla og zoom inn når du finner en interessant sofa.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.