Linn Bad og TAPWELL: Kombinasjonen av skjønnhet og funksjonalitet i badet ditt

24.02.2023

Å skape et vakkert og funksjonelt bad kan være en inspirerende og givende oppgave. Med riktig design og materialer kan man skape et rom som er både estetisk tiltalende og praktisk.

Linn Bad er en ledende produsent av bademøbler og tilbehør, og deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og stilfullt design. Deres Selma Eikestav servantskap er et flott eksempel på deres arbeid. Laget av slitesterk Corian benkeplate, dette servantskapet har en vakker og naturlig eiketrefinish som gir et moderne utseende til ethvert bad. Servantskapet er også utstyrt med en Egir svart matt servant fra Linn Bad, som gir et stilrent og moderne preg.

For å fullføre utseendet på badet, kan du også vurdere å legge til et Selma høyskap fra Linn Bad. Dette skapet har også en eikestavfinish, og gir deg ekstra oppbevaringsplass til håndklær og andre badetøy.

Men det er ikke bare estetikken som er viktig i et bad - funksjonalitet er også avgjørende. Et godt eksempel på dette er TAPWELL RIN081 høyt servantbatteri. Dette er et robust og pålitelig batteri som gir deg full kontroll over vannstrømmen og temperaturen. Med en høyde på 309 mm, er dette batteriet perfekt for større servanter og gir deg muligheten til å vaske ansiktet og hendene med letthet.

For å fullføre badet, kan du også vurdere å legge til et speil fra Linn Bad. Deres Framfjord speil har en elegant og moderne design som vil forbedre utseendet på badet ditt.

Med disse fantastiske produktene fra Linn Bad og TAPWELL, kan du skape et bad som ikke bare er vakkert, men også praktisk og funksjonelt. Enten du bygger et nytt bad eller oppgraderer et eksisterende, er det viktig å velge materialer og produkter av høy kvalitet som vil vare i mange år. Med Linn Bad og TAPWELL kan du være trygg på at du gjør en klok investering i ditt hjem.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

Bilder er tatt av Interiørbutikker.no hos Flisekompaniet i Bodø

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...