Linn Bad og TAPWELL: Kombinasjonen av skjønnhet og funksjonalitet i badet ditt

24.02.2023

Å skape et vakkert og funksjonelt bad kan være en inspirerende og givende oppgave. Med riktig design og materialer kan man skape et rom som er både estetisk tiltalende og praktisk.

Linn Bad er en ledende produsent av bademøbler og tilbehør, og deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og stilfullt design. Deres Selma Eikestav servantskap er et flott eksempel på deres arbeid. Laget av slitesterk Corian benkeplate, dette servantskapet har en vakker og naturlig eiketrefinish som gir et moderne utseende til ethvert bad. Servantskapet er også utstyrt med en Egir svart matt servant fra Linn Bad, som gir et stilrent og moderne preg.

For å fullføre utseendet på badet, kan du også vurdere å legge til et Selma høyskap fra Linn Bad. Dette skapet har også en eikestavfinish, og gir deg ekstra oppbevaringsplass til håndklær og andre badetøy.

Men det er ikke bare estetikken som er viktig i et bad - funksjonalitet er også avgjørende. Et godt eksempel på dette er TAPWELL RIN081 høyt servantbatteri. Dette er et robust og pålitelig batteri som gir deg full kontroll over vannstrømmen og temperaturen. Med en høyde på 309 mm, er dette batteriet perfekt for større servanter og gir deg muligheten til å vaske ansiktet og hendene med letthet.

For å fullføre badet, kan du også vurdere å legge til et speil fra Linn Bad. Deres Framfjord speil har en elegant og moderne design som vil forbedre utseendet på badet ditt.

Med disse fantastiske produktene fra Linn Bad og TAPWELL, kan du skape et bad som ikke bare er vakkert, men også praktisk og funksjonelt. Enten du bygger et nytt bad eller oppgraderer et eksisterende, er det viktig å velge materialer og produkter av høy kvalitet som vil vare i mange år. Med Linn Bad og TAPWELL kan du være trygg på at du gjør en klok investering i ditt hjem.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

Bilder er tatt av Interiørbutikker.no hos Flisekompaniet i Bodø

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...