Linn Bad og TAPWELL: Kombinasjonen av skjønnhet og funksjonalitet i badet ditt

24.02.2023

Å skape et vakkert og funksjonelt bad kan være en inspirerende og givende oppgave. Med riktig design og materialer kan man skape et rom som er både estetisk tiltalende og praktisk.

Linn Bad er en ledende produsent av bademøbler og tilbehør, og deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og stilfullt design. Deres Selma Eikestav servantskap er et flott eksempel på deres arbeid. Laget av slitesterk Corian benkeplate, dette servantskapet har en vakker og naturlig eiketrefinish som gir et moderne utseende til ethvert bad. Servantskapet er også utstyrt med en Egir svart matt servant fra Linn Bad, som gir et stilrent og moderne preg.

For å fullføre utseendet på badet, kan du også vurdere å legge til et Selma høyskap fra Linn Bad. Dette skapet har også en eikestavfinish, og gir deg ekstra oppbevaringsplass til håndklær og andre badetøy.

Men det er ikke bare estetikken som er viktig i et bad - funksjonalitet er også avgjørende. Et godt eksempel på dette er TAPWELL RIN081 høyt servantbatteri. Dette er et robust og pålitelig batteri som gir deg full kontroll over vannstrømmen og temperaturen. Med en høyde på 309 mm, er dette batteriet perfekt for større servanter og gir deg muligheten til å vaske ansiktet og hendene med letthet.

For å fullføre badet, kan du også vurdere å legge til et speil fra Linn Bad. Deres Framfjord speil har en elegant og moderne design som vil forbedre utseendet på badet ditt.

Med disse fantastiske produktene fra Linn Bad og TAPWELL, kan du skape et bad som ikke bare er vakkert, men også praktisk og funksjonelt. Enten du bygger et nytt bad eller oppgraderer et eksisterende, er det viktig å velge materialer og produkter av høy kvalitet som vil vare i mange år. Med Linn Bad og TAPWELL kan du være trygg på at du gjør en klok investering i ditt hjem.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

Bilder er tatt av Interiørbutikker.no hos Flisekompaniet i Bodø

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...