Stilfullt hjem med Lilly sofa og Bris stol fra Møbelringen

02.02.2023
Møbelringen ABC. Bodø.
Møbelringen ABC. Bodø.

Oppdag den stilfulle kombinasjonen av fortid og nåtid med Lilly sofa og Bris stol fra Møbelringen. Er du på jakt etter en sofa og en stol som kombinerer komfort og stil, har du kommet til rett sted. Møbelringen har to fantastiske møbler som vil gi deg og ditt hjem en touch av 50-talls eleganse og moderne design.

Lilly sofa: Kombinasjon av komfort og 50-talls stil

Lilly sofaen har et tydelig preg fra 50-tallet, med løse og myke puter i ryggen og noen unike vanger. Sofaen vil utvilsomt bli en sentral del av din stue, og vil gi deg den komforten du trenger for å slappe av etter en lang dag.


Bris stol: Retro design møter moderne teknikk

Bris stol er et eksempel på hvordan retroaktig formspråk kan kombineres med dagens produksjonsteknikker. Stolens formstøpte rygg, sete og vanger gir en sterk kontrast mellom det glatte og det grove.

Spinell sofabord: Klassisk stil for det fullstendige hjemmet

For å fullføre dette elegante og komfortable oppsettet, anbefaler vi også Spinell rundt bord. Spinell sofabordet er et klassisk trebord med finert MDF-plate, og vil fungere som en naturlig forlengelse av Lilly sofaen.

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

Kan man egentlig få nok puter? Det er nok en debatt som vil fortsette å pågå, men det er ingen tvil om at pynteputer kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom. Enten du vil gi sofaen din et nytt utseende eller legge til litt ekstra komfort til sengen din, så har IKEA et stort utvalg av pynteputer som passer til enhver stil....

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Det er der vi tilbringer mesteparten av vår tid, tilbereder og deler måltider, og kanskje enda viktigere, det er ofte der vi samles med familie og venner. Derfor er det viktig å ha en kjøkkenstil som passer deg og ditt hjem.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Håndklær er en essensiell del av enhver baderomsinnredning. De er ikke bare praktiske, men kan også bidra til å gi badet ditt et mer stilfullt og personlig preg. Hos IKEA finner du et bredt utvalg av håndklær i ulike størrelser, farger og materialer, slik at du kan finne det som passer best for deg og ditt hjem.