Stilfullt hjem med Lilly sofa og Bris stol fra Møbelringen

02.02.2023
Møbelringen ABC. Bodø.
Møbelringen ABC. Bodø.

Oppdag den stilfulle kombinasjonen av fortid og nåtid med Lilly sofa og Bris stol fra Møbelringen. Er du på jakt etter en sofa og en stol som kombinerer komfort og stil, har du kommet til rett sted. Møbelringen har to fantastiske møbler som vil gi deg og ditt hjem en touch av 50-talls eleganse og moderne design.

Lilly sofa: Kombinasjon av komfort og 50-talls stil

Lilly sofaen har et tydelig preg fra 50-tallet, med løse og myke puter i ryggen og noen unike vanger. Sofaen vil utvilsomt bli en sentral del av din stue, og vil gi deg den komforten du trenger for å slappe av etter en lang dag.


Bris stol: Retro design møter moderne teknikk

Bris stol er et eksempel på hvordan retroaktig formspråk kan kombineres med dagens produksjonsteknikker. Stolens formstøpte rygg, sete og vanger gir en sterk kontrast mellom det glatte og det grove.

Spinell sofabord: Klassisk stil for det fullstendige hjemmet

For å fullføre dette elegante og komfortable oppsettet, anbefaler vi også Spinell rundt bord. Spinell sofabordet er et klassisk trebord med finert MDF-plate, og vil fungere som en naturlig forlengelse av Lilly sofaen.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.