Stilfullt hjem med Lilly sofa og Bris stol fra Møbelringen

02.02.2023
Møbelringen ABC. Bodø.
Møbelringen ABC. Bodø.

Oppdag den stilfulle kombinasjonen av fortid og nåtid med Lilly sofa og Bris stol fra Møbelringen. Er du på jakt etter en sofa og en stol som kombinerer komfort og stil, har du kommet til rett sted. Møbelringen har to fantastiske møbler som vil gi deg og ditt hjem en touch av 50-talls eleganse og moderne design.

Lilly sofa: Kombinasjon av komfort og 50-talls stil

Lilly sofaen har et tydelig preg fra 50-tallet, med løse og myke puter i ryggen og noen unike vanger. Sofaen vil utvilsomt bli en sentral del av din stue, og vil gi deg den komforten du trenger for å slappe av etter en lang dag.


Bris stol: Retro design møter moderne teknikk

Bris stol er et eksempel på hvordan retroaktig formspråk kan kombineres med dagens produksjonsteknikker. Stolens formstøpte rygg, sete og vanger gir en sterk kontrast mellom det glatte og det grove.

Spinell sofabord: Klassisk stil for det fullstendige hjemmet

For å fullføre dette elegante og komfortable oppsettet, anbefaler vi også Spinell rundt bord. Spinell sofabordet er et klassisk trebord med finert MDF-plate, og vil fungere som en naturlig forlengelse av Lilly sofaen.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...