Stilfullt hjem med Lilly sofa og Bris stol fra Møbelringen

02.02.2023
Møbelringen ABC. Bodø.
Møbelringen ABC. Bodø.

Oppdag den stilfulle kombinasjonen av fortid og nåtid med Lilly sofa og Bris stol fra Møbelringen. Er du på jakt etter en sofa og en stol som kombinerer komfort og stil, har du kommet til rett sted. Møbelringen har to fantastiske møbler som vil gi deg og ditt hjem en touch av 50-talls eleganse og moderne design.

Lilly sofa: Kombinasjon av komfort og 50-talls stil

Lilly sofaen har et tydelig preg fra 50-tallet, med løse og myke puter i ryggen og noen unike vanger. Sofaen vil utvilsomt bli en sentral del av din stue, og vil gi deg den komforten du trenger for å slappe av etter en lang dag.


Bris stol: Retro design møter moderne teknikk

Bris stol er et eksempel på hvordan retroaktig formspråk kan kombineres med dagens produksjonsteknikker. Stolens formstøpte rygg, sete og vanger gir en sterk kontrast mellom det glatte og det grove.

Spinell sofabord: Klassisk stil for det fullstendige hjemmet

For å fullføre dette elegante og komfortable oppsettet, anbefaler vi også Spinell rundt bord. Spinell sofabordet er et klassisk trebord med finert MDF-plate, og vil fungere som en naturlig forlengelse av Lilly sofaen.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.