LIATORP serien fra IKEA

17.02.2023

Liatorp - eleganse og funksjonalitet kombinert på en perfekt måte! Denne serien fra IKEA er ikke bare vakker å se på, men den er også utrolig praktisk og funksjonell. Med Liatorp-serien kan du skape et elegant og stilfullt hjem samtidig som du får god plass til oppbevaring og organisering.

Med Liatorp-serien fra IKEA kan du skape et elegant og funksjonelt hjem som passer perfekt til din stil og smak. Fra oppbevaringsenheter til bord og bokhyller, denne serien har alt du trenger for å organisere og dekorere hjemmet ditt på en enkel og elegant måte.

Vitrineskap og TV-benk 

Med et vitrineskap og en TV-benk som passer perfekt sammen, kan du enkelt skape en elegant og harmonisk stil i rommet. Hvis du vil ha mer oppbevaringsplass, kan du velge en bokhylle med vitrinedører som gir deg muligheten til å vise frem dine favorittbøker og dekorative gjenstander. Og med en heldekkende dør på den nedre halvdelen av hyllen, kan du enkelt skjule tingene du ikke vil ha synlig.

GRÖNLID sofa og LIATORP bord

La deg inspirere av dette stilfulle og funksjonelle oppsettet med en GRÖNLID sofa og to forskjellige bord fra LIATORP-serien. Det lille bordet passer perfekt ved siden av sofaen og gir deg en praktisk og elegant løsning for å ha tingene du trenger innen rekkevidde. Mens det større bordet kan brukes som et hodebord og gi deg et flott og synlig sted for å vise frem din personlige stil og dekorative gjenstander.

LIATORP sammen med BODBYN kjøkken

Her ser vi hvordan LIATORP-serien passer sammen med BODBYN-kjøkkenet fra IKEA. Det passer bare fint å ha disse møblene sammen, spesielt stilmessig. Du ser også INGATORP kjøkkenbordet sammen med INGOLF stoler, over bordet henger pendellampen RANARP. Du vil kanskje se mer av dette BODBYN-kjøkkenet og møblemang, vi har mange bilder og videoer her.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...