LIATORP serien fra IKEA

17.02.2023

Liatorp - eleganse og funksjonalitet kombinert på en perfekt måte! Denne serien fra IKEA er ikke bare vakker å se på, men den er også utrolig praktisk og funksjonell. Med Liatorp-serien kan du skape et elegant og stilfullt hjem samtidig som du får god plass til oppbevaring og organisering.

Med Liatorp-serien fra IKEA kan du skape et elegant og funksjonelt hjem som passer perfekt til din stil og smak. Fra oppbevaringsenheter til bord og bokhyller, denne serien har alt du trenger for å organisere og dekorere hjemmet ditt på en enkel og elegant måte.

Vitrineskap og TV-benk 

Med et vitrineskap og en TV-benk som passer perfekt sammen, kan du enkelt skape en elegant og harmonisk stil i rommet. Hvis du vil ha mer oppbevaringsplass, kan du velge en bokhylle med vitrinedører som gir deg muligheten til å vise frem dine favorittbøker og dekorative gjenstander. Og med en heldekkende dør på den nedre halvdelen av hyllen, kan du enkelt skjule tingene du ikke vil ha synlig.

GRÖNLID sofa og LIATORP bord

La deg inspirere av dette stilfulle og funksjonelle oppsettet med en GRÖNLID sofa og to forskjellige bord fra LIATORP-serien. Det lille bordet passer perfekt ved siden av sofaen og gir deg en praktisk og elegant løsning for å ha tingene du trenger innen rekkevidde. Mens det større bordet kan brukes som et hodebord og gi deg et flott og synlig sted for å vise frem din personlige stil og dekorative gjenstander.

LIATORP sammen med BODBYN kjøkken

Her ser vi hvordan LIATORP-serien passer sammen med BODBYN-kjøkkenet fra IKEA. Det passer bare fint å ha disse møblene sammen, spesielt stilmessig. Du ser også INGATORP kjøkkenbordet sammen med INGOLF stoler, over bordet henger pendellampen RANARP. Du vil kanskje se mer av dette BODBYN-kjøkkenet og møblemang, vi har mange bilder og videoer her.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...