Oppgrader stuen din med Lazio hjørnesofa fra Skeidar

02.02.2023
Skeidar Bodø
Skeidar Bodø

Ønsker du å oppgradere ditt hjem med en elegant og komfortabel sofa? Da bør du definitivt vurdere Lazio hjørnesofa fra Skeidar. Dette møbelet er en perfekt kombinasjon av stil og komfort, og vil bli en elegant tillegg til enhver stue.

Lazio hjørnesofa er laget med de fineste materialer og har en solid konstruksjon. Det er oppbevart i et stilrent og moderne design, og vil passe inn i enhver innredning. Sofaen har en myk og fast polstring, og gir deg og dine gjester den ultimate lounging opplevelsen.

Sammen med Lazio hjørnesofa, bør du også vurdere å få Delta legend stol og krakk. Disse møblene vil komplementere hjørnesofaen og bidra til en samlet estetisk følelse i rommet. Delta legend stol har en elegant design, og er komfortabel å sitte i i time etter time.

Alt i alt, vil Lazio hjørnesofa, Delta legend stol og krakk fra Skeidar være en flott tillegg til ditt hjem. De gir deg den ultimate lounging opplevelsen, og vil definitivt bli en samtale starter når du har gjester. Så hva venter du på? Besøk din nærmeste Skeidar-butikk i dag og opplev disse fantastiske møblene selv!

"Lazio er en kvalitetssofa med fast og god komfort fra Hjort Knudsen. Sofaen har faste sitteputer som gir god spenst. Den har et lett, luftig og klassisk nordisk uttrykk, og passer inn i de fleste hjem!" Besøk Skeidars hjemmeside for aktuelle priser.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.