Oppgrader stuen din med Lazio hjørnesofa fra Skeidar

02.02.2023
Skeidar Bodø
Skeidar Bodø

Ønsker du å oppgradere ditt hjem med en elegant og komfortabel sofa? Da bør du definitivt vurdere Lazio hjørnesofa fra Skeidar. Dette møbelet er en perfekt kombinasjon av stil og komfort, og vil bli en elegant tillegg til enhver stue.

Lazio hjørnesofa er laget med de fineste materialer og har en solid konstruksjon. Det er oppbevart i et stilrent og moderne design, og vil passe inn i enhver innredning. Sofaen har en myk og fast polstring, og gir deg og dine gjester den ultimate lounging opplevelsen.

Sammen med Lazio hjørnesofa, bør du også vurdere å få Delta legend stol og krakk. Disse møblene vil komplementere hjørnesofaen og bidra til en samlet estetisk følelse i rommet. Delta legend stol har en elegant design, og er komfortabel å sitte i i time etter time.

Alt i alt, vil Lazio hjørnesofa, Delta legend stol og krakk fra Skeidar være en flott tillegg til ditt hjem. De gir deg den ultimate lounging opplevelsen, og vil definitivt bli en samtale starter når du har gjester. Så hva venter du på? Besøk din nærmeste Skeidar-butikk i dag og opplev disse fantastiske møblene selv!

"Lazio er en kvalitetssofa med fast og god komfort fra Hjort Knudsen. Sofaen har faste sitteputer som gir god spenst. Den har et lett, luftig og klassisk nordisk uttrykk, og passer inn i de fleste hjem!" Besøk Skeidars hjemmeside for aktuelle priser.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...