Lag en unik og personlig atmosfære med vakker veggdekorasjon

01.03.2023

Ønsker du å gi ditt hjem en unik sjarm og samtidig ta med elementer fra den greske antikken? Da kan veggdekorasjonen "Gela Angel" fra KARE være akkurat det du leter etter! Denne vakre dekorasjonen i form av en kvinnelig kropp med store gylne vinger, vil garantert imponere og skape en unik atmosfære i både vardagsrommet og korridoren.

Med sine mål på 104x203x30,5 cm (H/B/D) vil denne dekorasjonen være umulig å ignorere, og den vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvilken vegg den henges på. Den håndlagde dekorasjonen i hvitt og gull vil være et unikt og makeløst vakkert individuelt verk i ditt hjem.

Den greske antikken har alltid vært en kilde til inspirasjon og en viktig del av vår kulturarv. Med "Gela Angel" kan du bringe en liten del av denne arven inn i ditt eget hjem og skape en unik og personlig atmosfære. Dekorasjonen er ikke bare vakker å se på, men den vil også gi en følelse av fred og harmoni til rommet den henger i.

Det er ingen tvil om at denne vakre veggdekorasjonen vil gi en unik sjarm og personlig touch til ethvert hjem. Hvis du er ute etter noe spesielt som vil sette prikken over i'en i ditt hjem, bør du definitivt vurdere "Gela Angel" fra KARE!

Bilder og videoer er produsert av Interiørbutikker.no hos KARE i Sofia, Bulgaria

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...