Lag en unik og personlig atmosfære med vakker veggdekorasjon

01.03.2023

Ønsker du å gi ditt hjem en unik sjarm og samtidig ta med elementer fra den greske antikken? Da kan veggdekorasjonen "Gela Angel" fra KARE være akkurat det du leter etter! Denne vakre dekorasjonen i form av en kvinnelig kropp med store gylne vinger, vil garantert imponere og skape en unik atmosfære i både vardagsrommet og korridoren.

Med sine mål på 104x203x30,5 cm (H/B/D) vil denne dekorasjonen være umulig å ignorere, og den vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvilken vegg den henges på. Den håndlagde dekorasjonen i hvitt og gull vil være et unikt og makeløst vakkert individuelt verk i ditt hjem.

Den greske antikken har alltid vært en kilde til inspirasjon og en viktig del av vår kulturarv. Med "Gela Angel" kan du bringe en liten del av denne arven inn i ditt eget hjem og skape en unik og personlig atmosfære. Dekorasjonen er ikke bare vakker å se på, men den vil også gi en følelse av fred og harmoni til rommet den henger i.

Det er ingen tvil om at denne vakre veggdekorasjonen vil gi en unik sjarm og personlig touch til ethvert hjem. Hvis du er ute etter noe spesielt som vil sette prikken over i'en i ditt hjem, bør du definitivt vurdere "Gela Angel" fra KARE!

Bilder og videoer er produsert av Interiørbutikker.no hos KARE i Sofia, Bulgaria

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...