Lag en unik og personlig atmosfære med vakker veggdekorasjon

01.03.2023

Ønsker du å gi ditt hjem en unik sjarm og samtidig ta med elementer fra den greske antikken? Da kan veggdekorasjonen "Gela Angel" fra KARE være akkurat det du leter etter! Denne vakre dekorasjonen i form av en kvinnelig kropp med store gylne vinger, vil garantert imponere og skape en unik atmosfære i både vardagsrommet og korridoren.

Med sine mål på 104x203x30,5 cm (H/B/D) vil denne dekorasjonen være umulig å ignorere, og den vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvilken vegg den henges på. Den håndlagde dekorasjonen i hvitt og gull vil være et unikt og makeløst vakkert individuelt verk i ditt hjem.

Den greske antikken har alltid vært en kilde til inspirasjon og en viktig del av vår kulturarv. Med "Gela Angel" kan du bringe en liten del av denne arven inn i ditt eget hjem og skape en unik og personlig atmosfære. Dekorasjonen er ikke bare vakker å se på, men den vil også gi en følelse av fred og harmoni til rommet den henger i.

Det er ingen tvil om at denne vakre veggdekorasjonen vil gi en unik sjarm og personlig touch til ethvert hjem. Hvis du er ute etter noe spesielt som vil sette prikken over i'en i ditt hjem, bør du definitivt vurdere "Gela Angel" fra KARE!

Bilder og videoer er produsert av Interiørbutikker.no hos KARE i Sofia, Bulgaria

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.