Lag en unik og personlig atmosfære med vakker veggdekorasjon

01.03.2023

Ønsker du å gi ditt hjem en unik sjarm og samtidig ta med elementer fra den greske antikken? Da kan veggdekorasjonen "Gela Angel" fra KARE være akkurat det du leter etter! Denne vakre dekorasjonen i form av en kvinnelig kropp med store gylne vinger, vil garantert imponere og skape en unik atmosfære i både vardagsrommet og korridoren.

Med sine mål på 104x203x30,5 cm (H/B/D) vil denne dekorasjonen være umulig å ignorere, og den vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvilken vegg den henges på. Den håndlagde dekorasjonen i hvitt og gull vil være et unikt og makeløst vakkert individuelt verk i ditt hjem.

Den greske antikken har alltid vært en kilde til inspirasjon og en viktig del av vår kulturarv. Med "Gela Angel" kan du bringe en liten del av denne arven inn i ditt eget hjem og skape en unik og personlig atmosfære. Dekorasjonen er ikke bare vakker å se på, men den vil også gi en følelse av fred og harmoni til rommet den henger i.

Det er ingen tvil om at denne vakre veggdekorasjonen vil gi en unik sjarm og personlig touch til ethvert hjem. Hvis du er ute etter noe spesielt som vil sette prikken over i'en i ditt hjem, bør du definitivt vurdere "Gela Angel" fra KARE!

Bilder og videoer er produsert av Interiørbutikker.no hos KARE i Sofia, Bulgaria

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...