La den blå skinnsofaen være midtpunktet i stuen din

06.01.2023

En blå skinnsofa kan være et uvanlig, men stilig tillegg i stuen din. Dette er ikke den typiske fargen man forbinder med skinnmøbler, men det gir deg muligheten til å skille deg ut og vise litt personlighet i innredningen din.

En blå skinnsofa vil kjennetegnes ved at den har en dyp, rik blåfarge. Dette kan være en koboltblå eller en marineblå nyanse, avhengig av hvilken farge du velger. Skinnmaterialet vil gi en elegant og luksuriøs finish, samtidig som det er holdbart og enkelt å holde rent.

Innred stuen din med en blå skinnsofa

En blå skinnsofa kan være det perfekte tillegget til stuen din, uansett om du har en tradisjonell eller mer moderne innredning. For å få en harmonisk stil kan du kombinere sofaen med lysere aksenter, som hvite eller beige vegger og lyse eikestoler. Du kan også velge å gå for en mer kontrastfylt stil ved å parre sofaen med mørke eikestoler og en grå veggfarge.

Blå skinnsofa - en modig og kreativ innredningsdetalj

En blå skinnsofa kan være det perfekte valget for deg som ønsker å være litt mer kreativ og modig i innredningen din. Dette er en farge som kan være litt utenfor comfort zone for mange, men som kan gi stuen din et unikt og stilig uttrykk.

En blå skinnsofa kan være det perfekte midtpunktet i stuen din. Dette er en møbel som vil skille seg ut, og som vil være det første man legger merke til når man entrer rommet. Du kan la sofaen være det første man ser når man kommer inn i stuen, ved å plassere den i nærheten av inngangsdøren eller ved å sette den mot en vegg med et stort vindu. Dette vil gi et inntrykk av at sofaen er det viktigste i rommet, og vil gi stuen din et fokuspunkt.

Blå skinnsofa skaper avslappende atmosfære i stuen

En blå skinnsofa kan også være et perfekt valg hvis du ønsker å skape en mer avslappende atmosfære i stuen din. Blått er nemlig en farge som kan bidra til å skape en rolig og avslappet stemning, noe som kan være ideelt hvis du ønsker å skape et behagelig hjemme-hverdagsrom.

Uansett hvordan du velger å innrede stuen din med en blå skinnsofa, vil dette være et tillegg som vil skille seg ut og være en samtalestarter. Det er viktig å huske på at det ikke alltid er de tradisjonelle fargene som gir det beste resultatet, og ved å være litt kreativ og ta noen risikoer kan du skape et unikt og stilig hjem.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.