KURA seng med sjødyr-sengetelt: den ultimate lekeplassen

08.02.2023

IKEA har en flott seng for små barn, kalt KURA. Denne vendbare sengen er lav nok for små barn, men vokser med dem takket være den omvendte funksjonen. Når barnet ditt blir eldre, kan du enkelt lage et lekehjørne ved å snu sengen opp-ned.

Sengeteltet i sjødyrmønster forbedrer ikke bare utseendet på sengen, men gir også en fortryllende undervannsverden innenfor takket være det gjennomsiktige materialet av resirkulert polyester. Sengeteltet blokkerer også sterkt sollys og lys fra omgivelsene.

Vedlikeholdet av sengeteltet er enkelt, du trenger bare å tørke av støv og flekker med en fuktig klut. Sengeteltet passer både til sengen i lav og høy posisjon.

I tillegg til å være et flott designelement, bidrar bruken av resirkulert polyester til en mer bærekraftig fremtid. Ved å bruke avfall som en ressurs, tar vi et skritt mot en mer ansvarlig fremtid for miljøet.

Bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...