KURA seng med sjødyr-sengetelt: den ultimate lekeplassen

08.02.2023

IKEA har en flott seng for små barn, kalt KURA. Denne vendbare sengen er lav nok for små barn, men vokser med dem takket være den omvendte funksjonen. Når barnet ditt blir eldre, kan du enkelt lage et lekehjørne ved å snu sengen opp-ned.

Sengeteltet i sjødyrmønster forbedrer ikke bare utseendet på sengen, men gir også en fortryllende undervannsverden innenfor takket være det gjennomsiktige materialet av resirkulert polyester. Sengeteltet blokkerer også sterkt sollys og lys fra omgivelsene.

Vedlikeholdet av sengeteltet er enkelt, du trenger bare å tørke av støv og flekker med en fuktig klut. Sengeteltet passer både til sengen i lav og høy posisjon.

I tillegg til å være et flott designelement, bidrar bruken av resirkulert polyester til en mer bærekraftig fremtid. Ved å bruke avfall som en ressurs, tar vi et skritt mot en mer ansvarlig fremtid for miljøet.

Bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.