KURA seng med sjødyr-sengetelt: den ultimate lekeplassen

08.02.2023

IKEA har en flott seng for små barn, kalt KURA. Denne vendbare sengen er lav nok for små barn, men vokser med dem takket være den omvendte funksjonen. Når barnet ditt blir eldre, kan du enkelt lage et lekehjørne ved å snu sengen opp-ned.

Sengeteltet i sjødyrmønster forbedrer ikke bare utseendet på sengen, men gir også en fortryllende undervannsverden innenfor takket være det gjennomsiktige materialet av resirkulert polyester. Sengeteltet blokkerer også sterkt sollys og lys fra omgivelsene.

Vedlikeholdet av sengeteltet er enkelt, du trenger bare å tørke av støv og flekker med en fuktig klut. Sengeteltet passer både til sengen i lav og høy posisjon.

I tillegg til å være et flott designelement, bidrar bruken av resirkulert polyester til en mer bærekraftig fremtid. Ved å bruke avfall som en ressurs, tar vi et skritt mot en mer ansvarlig fremtid for miljøet.

Bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...