KURA seng med sjødyr-sengetelt: den ultimate lekeplassen

08.02.2023

IKEA har en flott seng for små barn, kalt KURA. Denne vendbare sengen er lav nok for små barn, men vokser med dem takket være den omvendte funksjonen. Når barnet ditt blir eldre, kan du enkelt lage et lekehjørne ved å snu sengen opp-ned.

Sengeteltet i sjødyrmønster forbedrer ikke bare utseendet på sengen, men gir også en fortryllende undervannsverden innenfor takket være det gjennomsiktige materialet av resirkulert polyester. Sengeteltet blokkerer også sterkt sollys og lys fra omgivelsene.

Vedlikeholdet av sengeteltet er enkelt, du trenger bare å tørke av støv og flekker med en fuktig klut. Sengeteltet passer både til sengen i lav og høy posisjon.

I tillegg til å være et flott designelement, bidrar bruken av resirkulert polyester til en mer bærekraftig fremtid. Ved å bruke avfall som en ressurs, tar vi et skritt mot en mer ansvarlig fremtid for miljøet.

Bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...