Nyt avslappende bad i Sanipro Kos asymmetrisk hjørnebadekar

21.02.2023

Sanipro Kos Asymmetrisk hjørnebadekar er den perfekte løsningen for deg som ønsker å nyte avslappende og deilig badeopplevelse hjemme. Dette badekaret har en asymmetrisk form, som gir deg mulighet til å strekke deg ut og slappe av på en helt ny måte.

Badekaret er designet med fokus på både funksjonalitet og estetikk. Det har en moderne og stilren design som vil passe inn i ethvert bad, samtidig som det er laget av høykvalitets akryl som er slitesterkt og enkelt å rengjøre.

Sanipro Kos asymmetrisk hjørnebadekar er en flott investering som vil gi deg mange års badeopplevelser hjemme. Ta en pause fra hverdagens stress og mas, og nyt et avslappende bad i dette fantastiske badekaret.

Bestill Sanipro Kos asymmetrisk hjørnebadekar i dag og opplev den ultimate badeopplevelsen hjemme. Med dette badekaret kan du skjemme bort deg selv og dine nærmeste med en deilig og avslappende stund i badekaret.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

Bilder tatt av Interiørbutikker.no på Norfloor i Bodø

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.