Komfortabel og praktisk VRETSTORP Sovesofa fra IKEA

06.02.2023

VRETSTORP sovesofa fra IKEA er den perfekte løsningen for deg som trenger ekstra soveplasser til gjester eller for deg som vil utnytte plassen i stua best mulig. Med denne sovesofaen kan du enkelt forvandle stua til et komfortabelt soverom, og tilbake igjen til stue når du ønsker det.

Sofaen er enkel å konvertere til en seng ved å fjerne ryggputene og trekke ut understellet. Den innebygde oppbevaringen gir deg god plass til å oppbevare sengetøy. Trekket på sofaen er også enkelt å holde rent, da det kan tas av og vaskes i maskin.

Med mange forskjellige trekkmuligheter tilgjengelig, kan du enkelt velge det trekket som passer best til hjemmet ditt og stilen du ønsker. Du har også muligheten til å forny utseendet på sofaen ved å enkelt bytte trekket når du ønsker det. Jeg har mange bilder med ulike trekkmuligheter, slik at du kan se hvordan sofaen vil se ut i ditt hjem.

VRETSTORP sovesofa fra IKEA er en flott allsidig løsning for deg som vil ha en komfortable soveplass og utnytte plassen i stua optimalt.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...