IKEA KLIPPAN sofa - en tidløs klassiker med komfort i fokus!

18.02.2023

I 1980 lanserte IKEA sin første KLIPPAN sofa, og den er fortsatt en favoritt blant mange. Med sitt kompakte design og muligheten for å velge mellom flere trekk, passer sofaen nesten overalt i hjemmet.

Men det er ikke bare designet som gjør KLIPPAN sofaen unik. Holdbare metallfjærer i setet gir en fjærende komfort, slik at du kan sitte og slappe av i mange år. Du trenger ikke bekymre deg for at sofaen vil miste sin komfort over tid.

KLIPPAN sofaen er en moderne og tidløs klassiker, som vil passe inn i de fleste hjem. Du har flere trekk å velge blant, slik at du kan tilpasse sofaen til din stil og personlige smak. Med en KLIPPAN sofa i hjemmet, vil du få en komfortabel plass å sitte på, hvor du kan nyte kvalitetstid med familie og venner.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...