Klesstativ fra IKEA: Tre gode valg

20.03.2023

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

TURBO klesstativ er et allsidig stativ som kan brukes både inne og ute. Den er laget av galvanisert stål og har en svart matt finish som gir den et moderne og stilig utseende. Stativet har to nivåer, som gir deg god plass til å henge opp klær og tilbehør. TURBO klesstativ har også hjul, så det er enkelt å flytte rundt og plassere der du trenger det.

RIGGA klesstativ er en annen populær modell fra IKEA. Den er laget av hvitlakkert stål og har også hjul, slik at du enkelt kan flytte den rundt. RIGGA klesstativ har også to nivåer og en integrert hylle på bunnen, noe som gir deg ekstra lagringsplass til sko eller esker.

MULIG klesstativ er det tredje alternativet vi skal se på. Dette stativet er også laget av hvitlakkert stål og har to nivåer. MULIG klesstativ er et enkelt og funksjonelt alternativ, som passer godt til deg som vil ha en plassbesparende løsning.

Alle tre klesstativene fra IKEA er enkle å montere, og de er laget av solide materialer som tåler belastningene av flere klær. Hvis du leter etter en rimelig og praktisk løsning for å organisere klærne dine, kan et klesstativ fra IKEA være et godt valg. Enten du velger TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ eller MULIG klesstativ, vil du få et solid og funksjonelt klesstativ som hjelper deg med å holde garderoben din organisert og ryddig.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...