Kjøkkennyheter fra Drømmekjøkkenet

11.02.2023

Nå kompletterer Drømmekjøkkenet kjøkkenmodellen Wood med en mørkolje som gir denne massive eikefronten en ekstra dimensjon.

Tekst og bilder: Drømmekjøkkenet.

Oljen er helt miljøvennlig og inneholder verken vann eller løsemidler. Den oljede overflaten krever minimalt med vedlikehold og er vann- og varmebestandig, noe som passer godt til både kjøkken og bad. Materialet til Wood kommer fra nærområdet rundt fabrikken i Ballingslöv i Sverige, hvor dørene blir foredlet til perfeksjon. For å skape ytterligere designmuligheter har vi også utviklet aksent distanselister til å bruke mellom skoddene. En vakker detalj.


Wood er en av Drømmekjøkkenet Ballingslövs mer eksklusive kjøkkenmodeller. En front i størrelsen 764x594 koster ca. 3900 kr inkl. mva.
Produktet er tilgjengelig for bestilling fra 6. februar 2023.

I samme periode lanseres også en flott produktløsning kalt pocketdører til høyskap.
Pocketløsningen gjør at dørene kan åpnes og skyves til side på en fleksibel måte. Løsningen skaper et enkelt og minimalistisk designuttrykk og dørene hjelper deg å skjule ting du ikke ønsker skal stå fremme hele tiden.

For å se full funksjonalitet anbefaler vi at du ser filmen nedenfor der interiørdesigner Mija Kinning forteller mer om produktene. Nærmere informasjon finner du også på drommekjokkenet.no.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...