Kjøkkennyheter fra Drømmekjøkkenet

11.02.2023

Nå kompletterer Drømmekjøkkenet kjøkkenmodellen Wood med en mørkolje som gir denne massive eikefronten en ekstra dimensjon.

Tekst og bilder: Drømmekjøkkenet.

Oljen er helt miljøvennlig og inneholder verken vann eller løsemidler. Den oljede overflaten krever minimalt med vedlikehold og er vann- og varmebestandig, noe som passer godt til både kjøkken og bad. Materialet til Wood kommer fra nærområdet rundt fabrikken i Ballingslöv i Sverige, hvor dørene blir foredlet til perfeksjon. For å skape ytterligere designmuligheter har vi også utviklet aksent distanselister til å bruke mellom skoddene. En vakker detalj.


Wood er en av Drømmekjøkkenet Ballingslövs mer eksklusive kjøkkenmodeller. En front i størrelsen 764x594 koster ca. 3900 kr inkl. mva.
Produktet er tilgjengelig for bestilling fra 6. februar 2023.

I samme periode lanseres også en flott produktløsning kalt pocketdører til høyskap.
Pocketløsningen gjør at dørene kan åpnes og skyves til side på en fleksibel måte. Løsningen skaper et enkelt og minimalistisk designuttrykk og dørene hjelper deg å skjule ting du ikke ønsker skal stå fremme hele tiden.

For å se full funksjonalitet anbefaler vi at du ser filmen nedenfor der interiørdesigner Mija Kinning forteller mer om produktene. Nærmere informasjon finner du også på drommekjokkenet.no.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...