Kjøkkennyheter fra Drømmekjøkkenet

11.02.2023

Nå kompletterer Drømmekjøkkenet kjøkkenmodellen Wood med en mørkolje som gir denne massive eikefronten en ekstra dimensjon.

Tekst og bilder: Drømmekjøkkenet.

Oljen er helt miljøvennlig og inneholder verken vann eller løsemidler. Den oljede overflaten krever minimalt med vedlikehold og er vann- og varmebestandig, noe som passer godt til både kjøkken og bad. Materialet til Wood kommer fra nærområdet rundt fabrikken i Ballingslöv i Sverige, hvor dørene blir foredlet til perfeksjon. For å skape ytterligere designmuligheter har vi også utviklet aksent distanselister til å bruke mellom skoddene. En vakker detalj.


Wood er en av Drømmekjøkkenet Ballingslövs mer eksklusive kjøkkenmodeller. En front i størrelsen 764x594 koster ca. 3900 kr inkl. mva.
Produktet er tilgjengelig for bestilling fra 6. februar 2023.

I samme periode lanseres også en flott produktløsning kalt pocketdører til høyskap.
Pocketløsningen gjør at dørene kan åpnes og skyves til side på en fleksibel måte. Løsningen skaper et enkelt og minimalistisk designuttrykk og dørene hjelper deg å skjule ting du ikke ønsker skal stå fremme hele tiden.

For å se full funksjonalitet anbefaler vi at du ser filmen nedenfor der interiørdesigner Mija Kinning forteller mer om produktene. Nærmere informasjon finner du også på drommekjokkenet.no.

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.