Kjøkken med buede skap - en moderne og elegant trend

29.03.2023

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Buede skap gir et mykt og organisk utseende som bryter med de rette linjene som tradisjonelt kjennetegner et kjøkken. Med buede skap kan man skape en mykere og mer avslappet atmosfære som passer godt til moderne boliger.

En annen fordel med buede skap er at de er mer ergonomiske. Med rette skap må man ofte bøye seg eller strekke seg for å nå ting bakerst i skapet. Dette kan føre til belastningsskader over tid. Med buede skap er det enklere å komme til bakerst og man slipper unødvendig belastning.

Det finnes mange ulike design og materialer man kan velge mellom når man skal velge buede skap. Noen foretrekker lyse og minimalistiske skap i hvit eller lys eik, mens andre ønsker seg mer fargerike alternativer med spennende utskjæringer eller teksturer.

En annen fordel med buede skap er at de kan tilpasses til ulike størrelser og rom. Uansett om man har et lite eller stort kjøkken, kan man tilpasse buede skap til å passe perfekt. Dette gir et mer helhetlig utseende som virkelig vil gi kjøkkenet ditt det lille ekstra.

I tillegg til å være moderne og elegant, er buede skap også veldig funksjonelle. De gir mer lagringsplass, og gir samtidig rommet en følelse av å være større enn det faktisk er.

Tekst og Foto: Interiørbutikker

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...