Kjøkken med buede skap - en moderne og elegant trend

29.03.2023

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Buede skap gir et mykt og organisk utseende som bryter med de rette linjene som tradisjonelt kjennetegner et kjøkken. Med buede skap kan man skape en mykere og mer avslappet atmosfære som passer godt til moderne boliger.

En annen fordel med buede skap er at de er mer ergonomiske. Med rette skap må man ofte bøye seg eller strekke seg for å nå ting bakerst i skapet. Dette kan føre til belastningsskader over tid. Med buede skap er det enklere å komme til bakerst og man slipper unødvendig belastning.

Det finnes mange ulike design og materialer man kan velge mellom når man skal velge buede skap. Noen foretrekker lyse og minimalistiske skap i hvit eller lys eik, mens andre ønsker seg mer fargerike alternativer med spennende utskjæringer eller teksturer.

En annen fordel med buede skap er at de kan tilpasses til ulike størrelser og rom. Uansett om man har et lite eller stort kjøkken, kan man tilpasse buede skap til å passe perfekt. Dette gir et mer helhetlig utseende som virkelig vil gi kjøkkenet ditt det lille ekstra.

I tillegg til å være moderne og elegant, er buede skap også veldig funksjonelle. De gir mer lagringsplass, og gir samtidig rommet en følelse av å være større enn det faktisk er.

Tekst og Foto: Interiørbutikker

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...