Kid Interiør presenterer sommerens tre trender

30.03.2023

Kid Interiør presenterer sommerens tre trender - Flourish, Seaside Story og Playful Optimism.

Foto: Kid.no

Flourish

Bli inspirert av livet på landet med ditt eget drivhus og blomstereng i hagen. Med vår Flourish-stil tar vi naturens skjønnhet og viderefører det til nydelige print på tekstiler i alle former. Vi kombinerer disse printene med striper, ruter og ulike teksturkvaliteter, og resultatet er en harmonisk blanding av naturlige elementer.

Vi setter stor pris på det håndlagede, det unike og det uperfekte. Derfor er det selvfølgelig at vi velger bærekraftige materialer, og at vi lar naturlige fargevalører i grønntoner stå i sentrum. Vi tar det et skritt videre ved å tilføre en sprek pop-opp farge, som for eksempel lilla.

Våre interiørdesignere har skapt en trendsettende stil med Flourish. Fra en litt skjev og ujevn vase i keramikk til den lett rustne overflaten på metallet, er det det unike og autentiske som gjør forskjellen. Ta steget inn i vår verden av Flourish og opplev harmonien med naturen på en helt ny måte.

Seaside Story

La oss ta deg med på en reise til de lange feriedagene ved bassenget, eller enda bedre, i seilbåten eller ved kysten. Vi søker etter en avslappende og rolig livsstil, med havbrisen og den friske luften i sentrum. Stilen er laidback og casual, men samtidig tidløs og klassisk. Mønsteret er inspirert av sjøens bølger, skjell og det rike livet i havet. Klassiske striper og elementer som gir assosiasjoner til det maritime livet, gir en ekstra touch til stilen.

Fargene i Seaside Story er harmoniske og gjenspeiler det maritime livet ved havet. Flere nyanser av blått kombinert med sand- og hvittoner, samt et hint av lys aqua for å gi litt ekstra friskhet. Keramikk formet som koraller, fisk og skjell kan brukes som vaser eller fat, og gir en ekstra dimensjon til stilen. La oss drømme oss bort til en avslappende ferie ved kysten, og la Seaside Story inspirere deg til å skape ditt eget lille paradis hjemme.

Playful Optimism

Farger har en sterk innvirkning på humøret vårt, og med "Playful Optimism" vil vi bringe glede og livlighet inn i hjemmet ditt! Tenk deg glade farger, lekfulle mønstre og en følelse av frihet og moro. Dette er en stil som hyller alt som er morsomt og spennende.

Vi lar oss inspirere av 70- og 80-tallets glade miks, men gir det en moderne vri. Store og små blomstermønstre, enkle ruter og fargerike striper kombineres på en leken måte. Alle pastellfarger er tillatt, og vi balanserer det hele ut med hvitt og strå for en frisk og ren følelse.

Når du omgir deg med "Playful Optimism", vil du bli motivert til å utforske din kreative side og la fantasien flyte fritt. La oss bringe livet inn i hjemmet ditt med denne morsomme og fargerike trenden! Besøk Kids nettside og finn dine favoritter for sommeren.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.