Kid Interiør presenterer sommerens tre trender

30.03.2023

Kid Interiør presenterer sommerens tre trender - Flourish, Seaside Story og Playful Optimism.

Foto: Kid.no

Flourish

Bli inspirert av livet på landet med ditt eget drivhus og blomstereng i hagen. Med vår Flourish-stil tar vi naturens skjønnhet og viderefører det til nydelige print på tekstiler i alle former. Vi kombinerer disse printene med striper, ruter og ulike teksturkvaliteter, og resultatet er en harmonisk blanding av naturlige elementer.

Vi setter stor pris på det håndlagede, det unike og det uperfekte. Derfor er det selvfølgelig at vi velger bærekraftige materialer, og at vi lar naturlige fargevalører i grønntoner stå i sentrum. Vi tar det et skritt videre ved å tilføre en sprek pop-opp farge, som for eksempel lilla.

Våre interiørdesignere har skapt en trendsettende stil med Flourish. Fra en litt skjev og ujevn vase i keramikk til den lett rustne overflaten på metallet, er det det unike og autentiske som gjør forskjellen. Ta steget inn i vår verden av Flourish og opplev harmonien med naturen på en helt ny måte.

Seaside Story

La oss ta deg med på en reise til de lange feriedagene ved bassenget, eller enda bedre, i seilbåten eller ved kysten. Vi søker etter en avslappende og rolig livsstil, med havbrisen og den friske luften i sentrum. Stilen er laidback og casual, men samtidig tidløs og klassisk. Mønsteret er inspirert av sjøens bølger, skjell og det rike livet i havet. Klassiske striper og elementer som gir assosiasjoner til det maritime livet, gir en ekstra touch til stilen.

Fargene i Seaside Story er harmoniske og gjenspeiler det maritime livet ved havet. Flere nyanser av blått kombinert med sand- og hvittoner, samt et hint av lys aqua for å gi litt ekstra friskhet. Keramikk formet som koraller, fisk og skjell kan brukes som vaser eller fat, og gir en ekstra dimensjon til stilen. La oss drømme oss bort til en avslappende ferie ved kysten, og la Seaside Story inspirere deg til å skape ditt eget lille paradis hjemme.

Playful Optimism

Farger har en sterk innvirkning på humøret vårt, og med "Playful Optimism" vil vi bringe glede og livlighet inn i hjemmet ditt! Tenk deg glade farger, lekfulle mønstre og en følelse av frihet og moro. Dette er en stil som hyller alt som er morsomt og spennende.

Vi lar oss inspirere av 70- og 80-tallets glade miks, men gir det en moderne vri. Store og små blomstermønstre, enkle ruter og fargerike striper kombineres på en leken måte. Alle pastellfarger er tillatt, og vi balanserer det hele ut med hvitt og strå for en frisk og ren følelse.

Når du omgir deg med "Playful Optimism", vil du bli motivert til å utforske din kreative side og la fantasien flyte fritt. La oss bringe livet inn i hjemmet ditt med denne morsomme og fargerike trenden! Besøk Kids nettside og finn dine favoritter for sommeren.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...