Kid Interiør presenterer sommerens tre trender

30.03.2023

Kid Interiør presenterer sommerens tre trender - Flourish, Seaside Story og Playful Optimism.

Foto: Kid.no

Flourish

Bli inspirert av livet på landet med ditt eget drivhus og blomstereng i hagen. Med vår Flourish-stil tar vi naturens skjønnhet og viderefører det til nydelige print på tekstiler i alle former. Vi kombinerer disse printene med striper, ruter og ulike teksturkvaliteter, og resultatet er en harmonisk blanding av naturlige elementer.

Vi setter stor pris på det håndlagede, det unike og det uperfekte. Derfor er det selvfølgelig at vi velger bærekraftige materialer, og at vi lar naturlige fargevalører i grønntoner stå i sentrum. Vi tar det et skritt videre ved å tilføre en sprek pop-opp farge, som for eksempel lilla.

Våre interiørdesignere har skapt en trendsettende stil med Flourish. Fra en litt skjev og ujevn vase i keramikk til den lett rustne overflaten på metallet, er det det unike og autentiske som gjør forskjellen. Ta steget inn i vår verden av Flourish og opplev harmonien med naturen på en helt ny måte.

Seaside Story

La oss ta deg med på en reise til de lange feriedagene ved bassenget, eller enda bedre, i seilbåten eller ved kysten. Vi søker etter en avslappende og rolig livsstil, med havbrisen og den friske luften i sentrum. Stilen er laidback og casual, men samtidig tidløs og klassisk. Mønsteret er inspirert av sjøens bølger, skjell og det rike livet i havet. Klassiske striper og elementer som gir assosiasjoner til det maritime livet, gir en ekstra touch til stilen.

Fargene i Seaside Story er harmoniske og gjenspeiler det maritime livet ved havet. Flere nyanser av blått kombinert med sand- og hvittoner, samt et hint av lys aqua for å gi litt ekstra friskhet. Keramikk formet som koraller, fisk og skjell kan brukes som vaser eller fat, og gir en ekstra dimensjon til stilen. La oss drømme oss bort til en avslappende ferie ved kysten, og la Seaside Story inspirere deg til å skape ditt eget lille paradis hjemme.

Playful Optimism

Farger har en sterk innvirkning på humøret vårt, og med "Playful Optimism" vil vi bringe glede og livlighet inn i hjemmet ditt! Tenk deg glade farger, lekfulle mønstre og en følelse av frihet og moro. Dette er en stil som hyller alt som er morsomt og spennende.

Vi lar oss inspirere av 70- og 80-tallets glade miks, men gir det en moderne vri. Store og små blomstermønstre, enkle ruter og fargerike striper kombineres på en leken måte. Alle pastellfarger er tillatt, og vi balanserer det hele ut med hvitt og strå for en frisk og ren følelse.

Når du omgir deg med "Playful Optimism", vil du bli motivert til å utforske din kreative side og la fantasien flyte fritt. La oss bringe livet inn i hjemmet ditt med denne morsomme og fargerike trenden! Besøk Kids nettside og finn dine favoritter for sommeren.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...