Kalkgrå og Washed linen fra Jotun

23.02.2023

Selskapet M.K Imenes As fra Birkeland har malt dette kontoret i Lillesand. Fargene er i kalkgrå og Washed linen fra Jotun.

Kalkgrå fra Jotun
Kalkgrå fra Jotun

Washed linen på vegger i oppholdsrom og kalkgrå på veggene på kontoret! Taket er i eggehvit  fra Jotun.

Klikk for større bilder.

Kalkgrå fra Jotun
Kalkgrå fra Jotun

Fargene Washed linen 10679 og kalkgrå 10342 fra Jotun passer bra sammen. (Lyset gjør Washed linen ser mørkere ut en Kalkgrå på noen bilder.) 

Hvis du trenger hjelp med å male i Aust/Vest-Agder , vennligst kontakt: https://www.facebook.com/mkimenes/

M.K Imenes AS er et malerfirma lokalisert på Birkeland i Aust-Agder. Alt innen maling, sparkling og tapetsering. Montering av solskjerming.

Instagrammere hjem malt i fargen Washed linen

Instagrammere hjem malt i fargen Kalkgrå

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...