Kalkgrå og Washed linen fra Jotun

17.09.2022

Selskapet M.K Imenes As fra Birkeland har malt dette kontoret i Lillesand. Fargene er i kalkgrå og Washed linen fra Jotun.

Kalkgrå fra Jotun
Kalkgrå fra Jotun

Washed linen på vegger i oppholdsrom og kalkgrå på veggene på kontoret! Taket er i eggehvit  fra Jotun.

Klikk for større bilder.

Kalkgrå fra Jotun
Kalkgrå fra Jotun

Fargene Washed linen 10679 og kalkgrå 10342 fra Jotun passer bra sammen. (Lyset gjør Washed linen ser mørkere ut en Kalkgrå på noen bilder.) 

Hvis du trenger hjelp med å male i Aust/Vest-Agder , vennligst kontakt: https://www.facebook.com/mkimenes/

M.K Imenes AS er et malerfirma lokalisert på Birkeland i Aust-Agder. Alt innen maling, sparkling og tapetsering. Montering av solskjerming.

Instagrammere hjem malt i fargen Washed linen

Instagrammere hjem malt i fargen Kalkgrå

Rosa er ikke den vanligste fargen man ser på vegger i norske hjem, rosa er mest assosiert med små jenters soverom, men her skal vi se på kjøkkenvegger, stuer og soverom som er malt med rosa vegger. Jeg deler dem inn i flere kategorier så det blir lettere for deg å bla deg gjennom, Kjøkken, soverom, barnerom og blandede bilder....

IKEA VEDDINGE vaskerom inspirasjon. hvit kjøkkenkombinasjon. EKBACKEN laminatbenkeplate. SKÅDIS oppbevaringstavle. JONAXEL. Jotun deco pink 2782.

"En gulaktig grønn tone. Fargen er en gyllen og frodig utgave med en viss grålighet, den kan også omtales som en kakigrønn farge. Naturlig og jordnær. Til sammenligning er den mer gulaktig og gyllen i tonen enn de kjente grønntonene 8252 Green Harmony og 8469 Green Leaf." NCS fargekode for Local Green 8546 fra Jotun er 4713-G89Y.