Effektiv lagring for klærne dine med JYSK's garderobeskap

23.12.2022

JYSK er en dansk detailkjede som selger et bredt utvalg av møbler og interiør til hjemmet, inkludert garderobeskap. Garderobeskap, også kjent som skap eller skjenk, er møbler som brukes til å lagre klær og andre personlige gjenstander. De har vanligvis dører, hyller og hengerom for klær og kan være frittstående eller bygget inn.

JYSK tilbyr et bredt utvalg av garderobeskap i ulike størrelser og stiler for å tilfredsstille ulike behov og preferanser. Noen alternativer inkluderer tradisjonelle tregarderobeskap, moderne skap med glassdører og modulære garderobeskap som kan tilpasses til et spesielt rom.

Det anbefales å måle plassen der du planlegger å sette garderobeskapet og vurdere mengden lagringsplass du trenger før du kjøper. Du bør også vurdere stilen og materialet til garderobeskapet for å sikre at det passer inn i rommets totale innredning.

JYSK-garderobeskap er generelt rimelige og leveres med garanti. Du kan kjøpe dem online eller i en JYSK-butikk.

JYSK garderobeskap bildegalleri

Her har vi samlet mange bilder av garderober fra JYSK, modeller vist inkluderer HAGENDRUP, BILLUND, MARKSKEL, VEDDE, VELLERUP, MANDERUP, EVETOFTE, NORDBY, SATTRUP med flere.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.