Jotun Lady: Kvalitetsmaling med god dekkeevne og glans

21.12.2022

Jotun Lady er en serie med interiørmaling som er spesielt utviklet for å gi en vakker og myk finish på veggene dine. Fargene i Jotun Lady-serien er kjennetegnet ved å ha en god dekkeevne, god spredningsevne og god glans. De er også enkle å rengjøre og har god motstand mot slitasje. Jotun Lady-fargene kommer i en rekke ulike nyanser, fra lyse pasteller til dype, rike farger, slik at du kan velge den fargen som passer best til din personlige stil og interiør.

Hva gjør Jotun til den mest populære fargemerkevaren i Norge?

Jotun er en av de mest populære farge merkevarene i Norge, og det er ikke uten grunn. De har et sterkt fokus på markedsføring og tilstedeværelse i sosiale medier og hos forhandlere, og selvfølgelig leverer de også høykvalitets maling. Dette har de bevist år etter år og de har et bredt utvalg av farger og finishtyper, at de har god kundeservice og at de har et godt rykte i bransjen har også stor betydning.

For å gi deg de beste bildene, har jeg filmet utallige vegger og figurer som er dyppet i Jotun-farger. Jeg har samlet mer enn 100 populære Jotun-farger her.

Et tips er å alltid kjøpe fargeprøver før du begynner å male, det koster ikke mye, kan spare deg for mye tid og penger om du maler med riktig farge fra begynnelsen i stedet for å måtte male om.

Maling av vegger: En trinn-for-trinn-guide

Følg med i denne artikkelen for å lære hvordan du maler veggen steg for steg.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.