JKE Nature kjøkken 

07.03.2023

"Den nye JKE Nature ble til gjennom et designsamarbeid mellom Halvor Bakke, danske Heidi Reinholdt og JKEs egne kjøkkenarkitekter. Målet var å designe et kjøkken som fremmer nærvær, samvær og hygge, med utgangspunkt i naturlige og bærekraftige materialer."

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, det er der vi samles og skaper minner sammen med våre nærmeste. Det er derfor viktig å velge en kjøkkeninnredning som både er funksjonell og vakker å se på. JKE Nature Kjøkken er en av de mest populære modellene på markedet i dag, og det med god grunn.

Det som virkelig skiller JKE Nature Kjøkken fra andre kjøkkenmodeller er dens naturlige utseende og følelse. Denne kjøkkeninnredningen gir deg følelsen av å være omgitt av naturen, og det gir kjøkkenet ditt en varm og innbydende atmosfære. Det er en perfekt kombinasjon av moderne design og naturlig skjønnhet.

JKE Design er kjent for å tilby enestående kvalitet og service, og deres Nature-serie er intet unntak. Fra det øyeblikket du bestemmer deg for å kjøpe et JKE Nature Kjøkken til det er ferdig montert i ditt hjem, vil du oppleve førsteklasses service og oppmerksomhet på detaljer fra JKE Design-teamet.

Her finner du JKE Nature kjøkken, bildene er tatt av Interiørbutikker.no i kjøkkenbutikken til Bodø Interiør. Klikk for større bilde! 

Fakta:

Halvor Bakke har siden 2017 samarbeidet med JKE om utforming av nye kjøkken.

15. september er det nye JKE Nature-kjøkkenet på markedet - hør mer i JKEs 57 butikker rundt i Norden. JKE har 15 butikker i Danmark, 10 i Sverige og 32 i Norge. 

JKE ble grunnlagt i 1970 i Jerslev, Nord-Jylland på grunnlag av et ønske om å sette det gode håndverket og kvaliteten i høysetet. Det er her kjøkkenvirksomheten fremdeles ligger og filosofien forblir uendret. I dag eies JKE av Ballingslöv Group.

White Nature
White Nature
Green Nature
Green Nature
Black Nature
Black Nature

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...