JKE Nordic silk Kjøkken

01.03.2023

"Vi tenker ikke så mye på at JKE startet som en snekkervirksomhet der hvert eneste kjøkken ble bygget for hånd. Vi har bare fortsatt å dyrke det gode håndverket og å velge de beste materialene."

Et kjøkken er hjertet av ethvert hjem. Det er der familien samles for å tilberede mat, spise og tilbringe kvalitetstid sammen. JKE Nordic Silk kjøkken er en av de mest populære kjøkkenmodellene på markedet, og det er ikke uten grunn. Dette kjøkkenet kombinerer tidløs eleganse med moderne stil, og skaper et rom som er både funksjonelt og vakkert.

JKE Nordic Silk kjøkken er designet for å passe inn i ethvert hjem. Den enkle, rene og moderne stilen gjør det til en perfekt match for både tradisjonelle og moderne hjem. Kjøkkenet har et minimalistisk utseende med rette linjer og uten noen unødvendige detaljer. Det gir et stilrent og elegant utseende som aldri går av moten.

Det er ikke bare det estetiske utseendet som gjør JKE Nordic Silk kjøkken så populært. Kjøkkenet er også svært funksjonelt og praktisk. Det er utstyrt med smarte løsninger som gir deg optimal oppbevaring og arbeidsplass, samtidig som det sparer deg for plass.

Skuffer og skap har soft close-funksjon, noe som gjør dem stille og enkle å åpne og lukke. Benkeplaten er laget av slitesterke materialer som tåler høy varme, og er dermed ideell for matlaging og baking. Nordic Silk kjøkkenet har også en rekke tilbehør, inkludert integrerte LED-lys, uttrekkbare krydderhyller og vinskap.

Direktelenke til JKE kjøkken bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...