JKE Nordic silk Kjøkken

01.03.2023

"Vi tenker ikke så mye på at JKE startet som en snekkervirksomhet der hvert eneste kjøkken ble bygget for hånd. Vi har bare fortsatt å dyrke det gode håndverket og å velge de beste materialene."

Et kjøkken er hjertet av ethvert hjem. Det er der familien samles for å tilberede mat, spise og tilbringe kvalitetstid sammen. JKE Nordic Silk kjøkken er en av de mest populære kjøkkenmodellene på markedet, og det er ikke uten grunn. Dette kjøkkenet kombinerer tidløs eleganse med moderne stil, og skaper et rom som er både funksjonelt og vakkert.

JKE Nordic Silk kjøkken er designet for å passe inn i ethvert hjem. Den enkle, rene og moderne stilen gjør det til en perfekt match for både tradisjonelle og moderne hjem. Kjøkkenet har et minimalistisk utseende med rette linjer og uten noen unødvendige detaljer. Det gir et stilrent og elegant utseende som aldri går av moten.

Det er ikke bare det estetiske utseendet som gjør JKE Nordic Silk kjøkken så populært. Kjøkkenet er også svært funksjonelt og praktisk. Det er utstyrt med smarte løsninger som gir deg optimal oppbevaring og arbeidsplass, samtidig som det sparer deg for plass.

Skuffer og skap har soft close-funksjon, noe som gjør dem stille og enkle å åpne og lukke. Benkeplaten er laget av slitesterke materialer som tåler høy varme, og er dermed ideell for matlaging og baking. Nordic Silk kjøkkenet har også en rekke tilbehør, inkludert integrerte LED-lys, uttrekkbare krydderhyller og vinskap.

Direktelenke til JKE kjøkken bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...