Design og komfort: JÄTTEBO sofaen fra IKEA

30.03.2023

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og nakkestøtter, kan du lage en sofa som passer deg perfekt.

JÄTTEBO modulsofa har en myk komfort med høyelastisk polyeter og pocketfjærer som følger kroppens form og gir støtte når du sitter, ligger eller henger med venner. Dype og jevne seter gjør sofaen veldig behagelig å ligge på, spesielt når du leser ei god bok eller tar en lur.

Sofaen har også en romslig oppbevaringsplass under setet, hvor du kan ha ting som pledd, spill og esker med småting. Med gassfjærdempere åpnes og lukkes setet mykt og jevnt, og det holder seg automatisk åpent så du enkelt kan ta ut og legge tilbake tingene dine. Modulene kan raskt og enkelt flyttes uten verktøy, og sofaen ser like fine ut fra alle kanter. Trekket på sofaen er enkelt å holde rent, da det kan vaskes i maskin og er lett å ta av og på.

Sofatrekk JÄTTEBO

Bildet over viser JÄTTEBO-sofaen i fargene Samsala mørk gulgrønn, Samsala grå beige og Tonerud grå. JÄTTEBO modulsofa fra IKEA er et flott valg for de som ønsker en komfortabel, elegant og praktisk sofa.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...