Design og komfort: JÄTTEBO sofaen fra IKEA

25.01.2023

"Med sofaserien JÄTTEBO er det lett å finne en perfekt match, uansett hvor stor eller liten plass du har. Det modulbaserte designet gir deg uendelige kombinasjonsmuligheter, og møblene kan enkelt flyttes rundt på etter behov. Og under de dype, komfortable modulene finner du praktisk oppbevaring som hjelper deg med å holde rommet ryddig og rolig."

Sofatrekk JÄTTEBO

Bildet over viser JÄTTEBO-sofaen i fargene Samsala mørk gulgrønn, Samsala grå beige og Tonerud grå. Du kan ta av disse sofatrekkene og vaske dem i maskinen, les på IKEAs nettsider. Ønsker du å fornye sofaen blir det billigere å bare bytte sofatrekk, smart, enkelt og miljøvennlig.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

Velour sofa kan være et godt valg for deg som ønsker en myk og behagelig sofa med en eksklusiv følelse. Stoffet gir en luksuriøs følelse og kan bidra til å skape en hyggelig atmosfære i rommet. Veloursofaer passer godt inn i en rekke ulike interiørstiler, men er kanskje mest assosiert med en mer tradisjonell eller glamorøs stil.

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

"En lys grønn tone. Dette er en lys, vårlig grønntone, med gylne undertoner. Den er sval og omgjengelig. Den føyer seg inn som en gyllen og grønnlig variant av minttonene. Den er mer grønn enn 7555 Soft Mint, men blåligere enn 8281 Pale Linden. Lekker til hele rom; stuer, soverom, kjøkken og barnerom. Står nydelig til blått, fersken og rosa....

"Det nye fargekartet fra LADY bærer tittelen REDISCOVER. Her presenteres en rekke nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige fargearkiv. Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen og hennes internasjonale team har nok en gang rettet blikket fremover, og utviklet et nytt, globalt fargekart med vakre farger og paletter som...