Innred stuen din med disse enkle tipsene

06.01.2023

Innredning av stue kan være både gøy og utfordrende. Dette er et rom der man tilbringer mye tid, og derfor er det viktig at det føles behagelig og tilpasset ens personlige stil. Vi har tatt mange bilder av utstillingsstuer på ulike møbelbutikker, håper du blir inspirert.

Her er noen tips for hvordan du kan innrede din stue: 

Start med å tenke gjennom hva du ønsker å bruke stuen til. Skal den være et sted for avslapping, underholdning, arbeid eller noe annet? Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilken type møbler og tilbehør du trenger.

Velg en fargepalett for rommet. Dette kan være basert på dine favorittfarger, eller du kan velge en mer neutral palett og løfte rommet med fargerike tekstiler og tilbehør.

Kanskje du skal ha en fin lenestol i stua? Vi har en artikkel her med over 40 forskjellige lenestoler som kan inspirere deg. Inkludert bilder og video av stolen i Chesterfield-designet ovenfor.

Tenk gjennom hvordan du ønsker å arrangere møblene i rommet. Det kan være lurt å tegne en plantegning for å få en visuell representasjon av hvordan dette kan se ut. Husk også å la det være god plass til å bevege seg rundt i rommet.

Velg møbler som passer til størrelsen på rommet og dine behov. En stor sofa kan være praktisk for familier med mange medlemmer, mens en mindre sofa kanskje passer best for en person eller et par.

Tilføy personlighet til rommet med pyntegjenstander og kunst. Dette kan være alt fra bilder, speil, lamper og planter til kistebord og tekstiler som puter og tepper.

Tenk også på lyset i rommet. Det kan være lurt å ha både faste lyskilder og lamper som kan justeres etter behov. Dette gir deg mulighet for å skape ulike stemninger i rommet.

Ikke glem å tenke på funksjonaliteten i rommet. Det kan være lurt å ha oppbevaringsløsninger for ting som fjernkontroller, blader og andre småting.

Prøv å unngå å overoppstyre rommet. Det kan fort bli rotete og uoversiktlig hvis det er for mange ting i rommet. Prøv å velge ut de tingene som betyr mest for deg og plasser dem på en ordentlig måte.

Til slutt, ikke vær redd for å eksperimentere og prøve ut nye ting. Innredning av stue kan være en kreativ prosess, så prøv å ha det gøy med det! Det er også lurt å være åpen for forandringer og ikke være redd for å flytte på ting dersom du føler at det ikke fungerer.

En annen ting du kan vurdere når du innreder stuen, er å ha et tema eller en stil som går igjen gjennom hele rommet. Dette kan være alt fra en landlig stil med myke tekstiler og naturlige materialer, til en mer industriell stil med betong og metall.

Uansett hva du velger, husk at det viktigste er at stuen føles som et sted du trives og kan slappe av. Så ta deg god tid til å planlegge og lek deg med innredningen, så kan du skape et stue som passer perfekt til dine behov og personlige stil.

Når du tenker på ditt hjem, hva slags følelser og tanker dukker opp? Er det et sted du føler deg avslappet og trygg, eller er det et sted som gjør deg stresset og urolig? Uansett hva du føler, så kan du skape et hjem som gjør deg lykkelig og som reflekterer din personlighet og stil. Hos JYSK finner du et...

Selv om du har en liten garderobe, betyr ikke det at du må gi opp drømmen om en fantastisk walk-in closet. Med noen smarte designideer og organisasjonstips kan du maksimere lagringsplassen og få en garderobe som både er funksjonell og stilfull. I denne bloggposten vil jeg dele mine beste designideer for små walk-in closet, slik at du kan få den...