IKEAs vasekolleksjon - skap unik stil i ditt hjem

24.03.2023

Vaser er en viktig del av innredningen til ethvert hjem. De gir ikke bare et friskt pust til rommet, men kan også være en kunstnerisk uttrykksform. IKEA er en kjent leverandør av kvalitetsvaser og har et bredt utvalg av stiler og design for å passe alle smaker og behov.

En av de mest populære vasene hos IKEA er TONSÄTTA. Denne vasen har en grå farge og et enkelt, men likevel elegant design som passer perfekt til ethvert rom. Vasen er laget av glass, og den er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. Den er også veldig allsidig og kan brukes til å vise frem friske blomster eller som en dekorativ vase.

En annen flott vase fra IKEA er KONSTFULL. Denne vasen har en grønn farge som gir en følelse av natur og ro i hjemmet. Vasen har en unik form og struktur som gir den et moderne og stilrent utseende. KONSTFULL er også laget av glass og kommer i en liten størrelse som passer perfekt til en enkelt blomst eller som en del av en større blomsteroppsats.

En nyhet i IKEAs vasekolleksjon er RÄFFELBJÖRK. Denne vasen er designet av Lisa Hilland og er inspirert av regnbuer. Vasen har en flytende, leken form og en skimrende perlemor overflate. Dette gjør RÄFFELBJÖRK til en vakker glasskulptur som vil tilføre ethvert rom en følelse av mystikk og fantasi. Vasen kan brukes til å vise frem en enkelt blomst eller som en del av en større dekorasjon.

IKEA har lansert en ny vase som vil være perfekt for alle som elsker å dekorere hjemmet med blomster. LIVSVERK vasen har en lys blågrønn farge som vil tilføre en friskhet og livlighet til ethvert rom. Vasen har en enkel, men likevel elegant design som passer perfekt til kortstilkede blomster som tulipaner eller roser. Det er enkelt å plassere blomstene i vasen og få dem til å se fantastisk ut. Med LIVSVERK vase kan du enkelt tilføre naturlig skjønnhet til hjemmet ditt og lyse opp enhver dag. Vasen er en flott gave til noen du er glad i eller til deg selv.

IKEAs vasekolleksjon har noe for enhver smak og stil. Uansett om du foretrekker enkle, elegante design eller mer dristige og moderne stiler, vil du finne en vase som passer perfekt til ditt hjem. Med kvalitetsmaterialer og vakre design er IKEAs vasene en flott investering for alle som ønsker å tilføre litt ekstra liv og farge til hjemmet sitt.

Bildegalleri vaser fra IKEA

Vi har samlet en rekke inspirerende vasebilder tatt i ulike IKEA varehus. Enten du ser etter enkle og elegante vaser eller mer dristige og fargerike design, vil du finne mange spennende alternativer i vårt bildgalleri. Fra klassisk skandinavisk stil til moderne og innovativ design, er det noe for enhver smak. Utforsk vårt utvalg av bilder og la deg inspirere til å finne den perfekte vasen for ditt hjem.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.