IKEAs vasekolleksjon - skap unik stil i ditt hjem

24.03.2023

Vaser er en viktig del av innredningen til ethvert hjem. De gir ikke bare et friskt pust til rommet, men kan også være en kunstnerisk uttrykksform. IKEA er en kjent leverandør av kvalitetsvaser og har et bredt utvalg av stiler og design for å passe alle smaker og behov.

En av de mest populære vasene hos IKEA er TONSÄTTA. Denne vasen har en grå farge og et enkelt, men likevel elegant design som passer perfekt til ethvert rom. Vasen er laget av glass, og den er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. Den er også veldig allsidig og kan brukes til å vise frem friske blomster eller som en dekorativ vase.

En annen flott vase fra IKEA er KONSTFULL. Denne vasen har en grønn farge som gir en følelse av natur og ro i hjemmet. Vasen har en unik form og struktur som gir den et moderne og stilrent utseende. KONSTFULL er også laget av glass og kommer i en liten størrelse som passer perfekt til en enkelt blomst eller som en del av en større blomsteroppsats.

En nyhet i IKEAs vasekolleksjon er RÄFFELBJÖRK. Denne vasen er designet av Lisa Hilland og er inspirert av regnbuer. Vasen har en flytende, leken form og en skimrende perlemor overflate. Dette gjør RÄFFELBJÖRK til en vakker glasskulptur som vil tilføre ethvert rom en følelse av mystikk og fantasi. Vasen kan brukes til å vise frem en enkelt blomst eller som en del av en større dekorasjon.

IKEA har lansert en ny vase som vil være perfekt for alle som elsker å dekorere hjemmet med blomster. LIVSVERK vasen har en lys blågrønn farge som vil tilføre en friskhet og livlighet til ethvert rom. Vasen har en enkel, men likevel elegant design som passer perfekt til kortstilkede blomster som tulipaner eller roser. Det er enkelt å plassere blomstene i vasen og få dem til å se fantastisk ut. Med LIVSVERK vase kan du enkelt tilføre naturlig skjønnhet til hjemmet ditt og lyse opp enhver dag. Vasen er en flott gave til noen du er glad i eller til deg selv.

IKEAs vasekolleksjon har noe for enhver smak og stil. Uansett om du foretrekker enkle, elegante design eller mer dristige og moderne stiler, vil du finne en vase som passer perfekt til ditt hjem. Med kvalitetsmaterialer og vakre design er IKEAs vasene en flott investering for alle som ønsker å tilføre litt ekstra liv og farge til hjemmet sitt.

Bildegalleri vaser fra IKEA

Vi har samlet en rekke inspirerende vasebilder tatt i ulike IKEA varehus. Enten du ser etter enkle og elegante vaser eller mer dristige og fargerike design, vil du finne mange spennende alternativer i vårt bildgalleri. Fra klassisk skandinavisk stil til moderne og innovativ design, er det noe for enhver smak. Utforsk vårt utvalg av bilder og la deg inspirere til å finne den perfekte vasen for ditt hjem.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...